burnum koku alıyor dayak yiyceksin deseydin
Printable View
burnum koku alıyor dayak yiyceksin deseydin
:hahaha::hahaha:
orası özel mülk isterse almaz diye bir dünya yok sonuçta orası bir dükkan değil bir avm bizim paralarımızla maaş alıyor.Dükkan olsa patron amaan der gönderir ama bu tarz yerler de öyle olmuyor işte :) konuyu okuyanların bir kısmı olayı yanlış anlamış adam zaten bagaj açmam demiyor bagajı açmadan çık demişler işini doğru düzgün yapmıyor diyor bence sonuna kadar da haklısın abi böyle yapacaksın ki bir daha yapmasınlar :)
ben zorla onlara bu işi yapsınlar demiyorum,bende kendi işimin başındayım arkadaşlarım hamüstünde fındık kırarken yıllaryılıdır anam s2liyo anladınmı arkadaşım,buda benim kendi seçimim hayat herkese zor.Birtek onlara değil anladın mı?
Gitsin başka işte çalışsın o zaman beni ilgilendirmiyo ayakta durması.Almama gibi bi durum zaten söz konusu değil.
Burada ufak bir düzeltme yapayım arkadaslar haklı avmler özel mülk statüsünde Bahçeşehir sonaxin olduğu avmde buluşma yapacaktık hatta belediye ve zabıtadan izinli avmnin sahibi bayan geldi çıkardı bizi iki Buğra ve Atil abide şahittir dört bes senelik mevzu avmin adını hatırlayamadim
O kadar iyi koku alan bi burnu varsa narkotik köpeği olsaymış ;)
orada çok saçma iş yapıyorlar, benim aracım da lpg li ama giriyorum birşey demiyorlar, 01 haricindeki araçların bagajlarına bakıyorlar bir de sağ tarafın altına aynayla bakıyorlar, patlayıcı malzemeler sağ tarafın altına koyuluyor demek ki :)
demin osurdum onun kokusudur deseydin
Benide,sizide oraya koysak , günde yüzlerce araca bakıp üstüne azar,trip yesek sizde,bende devreyi yakarız bir müddet sonra..Bu nedenle bu tarz güvenlik,Polis gibi sıkınıtılı mesleklerde çalışanlara biraz hoşgörülü yaklaşmakla fayda var..
Gitsin başka işte çalışsın gibi komik cümlelere hiç gerek yok yaşadığınız ülke Türkiye hatırlatırım..
Almama gibi bir durum gayet söz konusu,şeflerinden izin çıkmazsa arkanıza baka baka ayrılırsınız mekandan.
1.si türkiyede yaşamıyorum
2.si gayet var böyle bir durum bana hoşgörülü nazik olsun arabamı alsın.
3.sü polislerle ilgili ;
gayet kibar sessiz sakin bir adamımdır,buna rağmen karşımdan gelen tepki 1kez haricinde'üsküdar' hep kaba saba olduğu için herzaman herkesle atışmışımdır.İşi mesleği zor olabilir.Bende ticaret yapıyorum dukkana canı sıkılmış gezmeye gelen musterıye gıdıpte kagıtkurekle ugrasırken bagırmıyorum,kaba davranmıyorum,ne sorarsa cevap veriyorum,bu bu malı almicak demiyorum.Bende stresliyim sadece ben değil herkeste var bu durum.Ama etki tepki olayı birazcık anlatabiliyomuyum.
adam bagajı acmadan lpg var diyo,sınıf ayrımı yapıyo
bende dedimki römork demirinin elektriğini gordu bagajı acmadan lpg var giremessiniz dedi diyorum anladın mı
kısacası aman boşver :):icon_tup::D vazgeçtim
Haklısınız diyecek birşey yok,herkes kendi çapında haklı :)
geçen sene Kocaeli rallisi dönüşü outlet center a uğradık ailecek geri geri yanaştırırken arabayı sadece sol aynaya bakıyodum bi anda durdu araba :D (arkada bi araba varmış plakasını yamulttum azcık) Bayan bi güvenlik geldi aferin dedi oysa ki ben o arabanın sahibini bulur plakasının parasını bile verirdim ama o bayan güvenlik aferin dediğinde benim şalterler attı. Kitledim arabayı güvenliğe numaramı verdim ve şöyle dedim ; sen şimdi burda bu arabanın sahibini bekle biz yemek yicez adama numaramı ver ben çözerim gerisini. Heee bu arada öndeki araba benim arkadaki başkasının sen kimsinde aferin diyosun lan dedim bayana sustu kaldı :) arabanın yanına geri döndüğümde kimseler yoktu arayanda olmadı...
Off topic:
Orda başka bir hikaye vardı sanki otoparkı biraz fazla işgal vs edince delirmişti galiba . buarada adını hatırlamaman normal abi adı yok çunkü bende bilmiyorm 15 senedir burda oturmama rağmen :D avm de değide neydüğü belirisiz salak ötesi bi yapı oldu hala bomboş duruyor zaten bi sonax bi pelit bide ozalitci var :D
Açıp göstermek lazım, açmamak konusunda diretmek çok enteresan olmuş.
Bakabilir miyiz?
Buyrun bakın.
Yook, hayatta baktırmicam diyorsanız... avm ler size göre değil sanırım :(
En son bagaj kapağımı kırarcasına kapatmalarından sonra o gün bu gündür bagaj açmıyorum ,basıp gaza devam ediyorum. Aslında herkes görevini yapıyor ama bagajı açtığında yanındakiyle gülüşerek sohbet edip yalandan aç-kapa yapmalarından dolayı ve kırarcasına bagaj kapatmalarından dolayı kılım.
yorumları okumadım millet nasıl düşünüyor bilmiyorum ama görevli haklı.O anda gerçekten lpg kokusu almış olabilir.Küçümsedi ise o onun ayıbı ama otoparka girmek istiyorsanız bagajınızı göstericeksiniz bu kadar basit.Açmam diye birşey yok.Benim aracım dizel , sesi 1km uzaktan dizelim ben diye bagırıyor yinede her defasında üşenmeden açıyorum bagajı.Ben görevlinin küçümsediğinide sanmıyorum bence siz yanlış anlamışsınız.Yani şu olayda bence haksız sizsiniz müdür de size incelik göstermiş büyük ihtimalle daha da uzamasın olay diye.
edit: bakmadan dışarıya yönlendiriyor demişsiniz orayı görmedim , öyle birşey yaptıysa oda görevlinin hatası , sizde "yanlışınız var bakın bagajım" diyip konuyu uzatmadan gidebilirdiniz.Böyle şeyler için gerilmeye gerek yok.