User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu Durum Sizin Başınıza Gelse...

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burnum koku alıyor dayak yiyceksin deseydin
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbi tuttum bunu
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

orası özel mülk isterse almaz diye bir dünya yok sonuçta orası bir dükkan değil bir avm bizim paralarımızla maaş alıyor.Dükkan olsa patron amaan der gönderir ama bu tarz yerler de öyle olmuyor işte konuyu okuyanların bir kısmı olayı yanlış anlamış adam zaten bagaj açmam demiyor bagajı açmadan çık demişler işini doğru düzgün yapmıyor diyor bence sonuna kadar da haklısın abi böyle yapacaksın ki bir daha yapmasınlar
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evinize değil özel mülke giriyorsunuz,size kapıyı gösterdiğinde alınmayacaksınız o halde

3 haneli rakama çalışan insan bunlar günde yüzlerce araba kontrol ediyorlar üstelik ayakta,kaç insanında tribini yiyiyorlar,sinir sistemleri bozuk çoğunun..Biraz anlayış iki tarafıda rahatlatır bence..
    ben zorla onlara bu işi yapsınlar demiyorum,bende kendi işimin başındayım arkadaşlarım hamüstünde fındık kırarken yıllaryılıdır anam s2liyo anladınmı arkadaşım,buda benim kendi seçimim hayat herkese zor.Birtek onlara değil anladın mı?
    Gitsin başka işte çalışsın o zaman beni ilgilendirmiyo ayakta durması.Almama gibi bi durum zaten söz konusu değil.
    - K -

________
    Dr.Ecu

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

orası özel mülk isterse almaz diye bir dünya yok sonuçta orası bir dükkan değil bir avm bizim paralarımızla maaş alıyor.Dükkan olsa patron amaan der gönderir ama bu tarz yerler de öyle olmuyor işte konuyu okuyanların bir kısmı olayı yanlış anlamış adam zaten bagaj açmam demiyor bagajı açmadan çık demişler işini doğru düzgün yapmıyor diyor bence sonuna kadar da haklısın abi böyle yapacaksın ki bir daha yapmasınlar
    Burada ufak bir düzeltme yapayım arkadaslar haklı avmler özel mülk statüsünde Bahçeşehir sonaxin olduğu avmde buluşma yapacaktık hatta belediye ve zabıtadan izinli avmnin sahibi bayan geldi çıkardı bizi iki Buğra ve Atil abide şahittir dört bes senelik mevzu avmin adını hatırlayamadim

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar iyi koku alan bi burnu varsa narkotik köpeği olsaymış
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orada çok saçma iş yapıyorlar, benim aracım da lpg li ama giriyorum birşey demiyorlar, 01 haricindeki araçların bagajlarına bakıyorlar bir de sağ tarafın altına aynayla bakıyorlar, patlayıcı malzemeler sağ tarafın altına koyuluyor demek ki

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demin osurdum onun kokusudur deseydin
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada ufak bir düzeltme yapayım arkadaslar haklı avmler özel mülk statüsünde Bahçeşehir sonaxin olduğu avmde buluşma yapacaktık hatta belediye ve zabıtadan izinli avmnin sahibi bayan geldi çıkardı bizi iki Buğra ve Atil abide şahittir dört bes senelik mevzu avmin adını hatırlayamadim
    avmler halkın demiyorum abi o yanlış anlaşılmış ama halk gitmese o adamın da orda bi işi olmıycak anlamında diyorum
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zorla onlara bu işi yapsınlar demiyorum,bende kendi işimin başındayım arkadaşlarım hamüstünde fındık kırarken yıllaryılıdır anam s2liyo anladınmı arkadaşım,buda benim kendi seçimim hayat herkese zor.Birtek onlara değil anladın mı?
    Gitsin başka işte çalışsın o zaman beni ilgilendirmiyo ayakta durması.Almama gibi bi durum zaten söz konusu değil.
    Benide,sizide oraya koysak , günde yüzlerce araca bakıp üstüne azar,trip yesek sizde,bende devreyi yakarız bir müddet sonra..Bu nedenle bu tarz güvenlik,Polis gibi sıkınıtılı mesleklerde çalışanlara biraz hoşgörülü yaklaşmakla fayda var..

Gitsin başka işte çalışsın gibi komik cümlelere hiç gerek yok yaşadığınız ülke Türkiye hatırlatırım..
    Almama gibi bir durum gayet söz konusu,şeflerinden izin çıkmazsa arkanıza baka baka ayrılırsınız mekandan.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benide,sizide oraya koysak , günde yüzlerce araca bakıp üstüne azar,trip yesek sizde,bende devreyi yakarız bir müddet sonra..Bu nedenle bu tarz güvenlik,Polis gibi sıkınıtılı mesleklerde çalışanlara biraz hoşgörülü yaklaşmakla fayda var..

Gitsin başka işte çalışsın gibi komik cümlelere hiç gerek yok yaşadığınız ülke Türkiye hatırlatırım..
    Almama gibi bir durum gayet söz konusu,şeflerinden izin çıkmazsa arkanıza baka baka ayrılırsınız mekandan.
    1.si türkiyede yaşamıyorum
    2.si gayet var böyle bir durum bana hoşgörülü nazik olsun arabamı alsın.
    3.sü polislerle ilgili ;

gayet kibar sessiz sakin bir adamımdır,buna rağmen karşımdan gelen tepki 1kez haricinde'üsküdar' hep kaba saba olduğu için herzaman herkesle atışmışımdır.İşi mesleği zor olabilir.Bende ticaret yapıyorum dukkana canı sıkılmış gezmeye gelen musterıye gıdıpte kagıtkurekle ugrasırken bagırmıyorum,kaba davranmıyorum,ne sorarsa cevap veriyorum,bu bu malı almicak demiyorum.Bende stresliyim sadece ben değil herkeste var bu durum.Ama etki tepki olayı birazcık anlatabiliyomuyum.

adam bagajı acmadan lpg var diyo,sınıf ayrımı yapıyo
    bende dedimki römork demirinin elektriğini gordu bagajı acmadan lpg var giremessiniz dedi diyorum anladın mı
    kısacası aman boşver vazgeçtim
    - K -

________
    Dr.Ecu

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız diyecek birşey yok,herkes kendi çapında haklı

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene Kocaeli rallisi dönüşü outlet center a uğradık ailecek geri geri yanaştırırken arabayı sadece sol aynaya bakıyodum bi anda durdu araba (arkada bi araba varmış plakasını yamulttum azcık) Bayan bi güvenlik geldi aferin dedi oysa ki ben o arabanın sahibini bulur plakasının parasını bile verirdim ama o bayan güvenlik aferin dediğinde benim şalterler attı. Kitledim arabayı güvenliğe numaramı verdim ve şöyle dedim ; sen şimdi burda bu arabanın sahibini bekle biz yemek yicez adama numaramı ver ben çözerim gerisini. Heee bu arada öndeki araba benim arkadaki başkasının sen kimsinde aferin diyosun lan dedim bayana sustu kaldı arabanın yanına geri döndüğümde kimseler yoktu arayanda olmadı...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off topic:
    Orda başka bir hikaye vardı sanki otoparkı biraz fazla işgal vs edince delirmişti galiba . buarada adını hatırlamaman normal abi adı yok çunkü bende bilmiyorm 15 senedir burda oturmama rağmen avm de değide neydüğü belirisiz salak ötesi bi yapı oldu hala bomboş duruyor zaten bi sonax bi pelit bide ozalitci var
    1881 - 193

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıp göstermek lazım, açmamak konusunda diretmek çok enteresan olmuş.

Bakabilir miyiz?
    Buyrun bakın.

Yook, hayatta baktırmicam diyorsanız... avm ler size göre değil sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıp göstermek lazım, açmamak konusunda diretmek çok enteresan olmuş.

Bakabilir miyiz?
    Buyrun bakın.

Yook, hayatta baktırmicam diyorsanız... avm ler size göre değil sanırım
    işTe sorun orda bakabilir miyiz demeden beni dışarı yönlendiriyo beni

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son bagaj kapağımı kırarcasına kapatmalarından sonra o gün bu gündür bagaj açmıyorum ,basıp gaza devam ediyorum. Aslında herkes görevini yapıyor ama bagajı açtığında yanındakiyle gülüşerek sohbet edip yalandan aç-kapa yapmalarından dolayı ve kırarcasına bagaj kapatmalarından dolayı kılım.
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumları okumadım millet nasıl düşünüyor bilmiyorum ama görevli haklı.O anda gerçekten lpg kokusu almış olabilir.Küçümsedi ise o onun ayıbı ama otoparka girmek istiyorsanız bagajınızı göstericeksiniz bu kadar basit.Açmam diye birşey yok.Benim aracım dizel , sesi 1km uzaktan dizelim ben diye bagırıyor yinede her defasında üşenmeden açıyorum bagajı.Ben görevlinin küçümsediğinide sanmıyorum bence siz yanlış anlamışsınız.Yani şu olayda bence haksız sizsiniz müdür de size incelik göstermiş büyük ihtimalle daha da uzamasın olay diye.

edit: bakmadan dışarıya yönlendiriyor demişsiniz orayı görmedim , öyle birşey yaptıysa oda görevlinin hatası , sizde "yanlışınız var bakın bagajım" diyip konuyu uzatmadan gidebilirdiniz.Böyle şeyler için gerilmeye gerek yok.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumları okumadım millet nasıl düşünüyor bilmiyorum ama görevli haklı.O anda gerçekten lpg kokusu almış olabilir.Küçümsedi ise o onun ayıbı ama otoparka girmek istiyorsanız bagajınızı göstericeksiniz bu kadar basit.Açmam diye birşey yok.Benim aracım dizel , sesi 1km uzaktan dizelim ben diye bagırıyor yinede her defasında üşenmeden açıyorum bagajı.Ben görevlinin küçümsediğinide sanmıyorum bence siz yanlış anlamışsınız.Yani şu olayda bence haksız sizsiniz müdür de size incelik göstermiş büyük ihtimalle daha da uzamasın olay diye.

edit: bakmadan dışarıya yönlendiriyor demişsiniz orayı görmedim , öyle birşey yaptıysa oda görevlinin hatası , sizde "yanlışınız var bakın bagajım" diyip konuyu uzatmadan gidebilirdiniz.Böyle şeyler için gerilmeye gerek yok.
    O an işte bu kadar kibar olamıyorsunuz asık sürat emri vaki gibi konuşmaları ben gene az yaptıgımı bile düşünüyorum inanın canlı olarak yaşasaydınız olayı daha farklı yaklaşırdınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)