User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu Durum Sizin Başınıza Gelse...

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam emir kuluda kusura bakmasın aç bagajı gör tüpü efendim aracınız lpgli sizi açık alana alabilirmiyiz de daha kontrol etmeden sen açığa demesi olmamış.3 sene lpgli araca bindim simit tüpün üzerine 38lik bass ile heryere girdim.Arkadaşımın broadwayinede kesin lpglidir gözüyle bakıyolardı.

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batuhan Gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta onlarda emir kulu karşılıklı hoşgörü olması lazım . kapalı otoparka girmek isteyen adam bagajına bakılmasını kabul etmiştir. ha gelmiş güvenlik şefi bakmış ha oradaki normal güvenlik ne farkeder
    Olay bagajı açıp açmamam değil 3 4 mesaj öncede aynı şeyi dedim daha arama yerine gelmeden beni dışarı yönlendirmesi arama yerine gelirim bagajı aç derim açarım ama bu dalga geçme seviyesine geldi lpg kokusu alıyorum ne demek ya direk bagajı aç dese sorun yok...
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam emir kuluda kusura bakmasın aç bagajı gör tüpü efendim aracınız lpgli sizi açık alana alabilirmiyiz de daha kontrol etmeden sen açığa demesi olmamış.3 sene lpgli araca bindim simit tüpün üzerine 38lik bass ile heryere girdim.Arkadaşımın broadwayinede kesin lpglidir gözüyle bakıyolardı.
    Alıntı mhmtyyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay bagajı açıp açmamam değil 3 4 mesaj öncede aynı şeyi dedim daha arama yerine gelmeden beni dışarı yönlendirmesi arama yerine gelirim bagajı aç derim açarım ama bu dalga geçme seviyesine geldi lpg kokusu alıyorum ne demek ya direk bagajı aç dese sorun yok...
    Anladım haklısınız güvenlikçi arkadaş hatasız demiyorum ama ne bileyim akşama kadar adam orda duruyor demekki gelen bütün şahin&doğan tayfası lpgli çıktı sizide o tayfadan sanmış olabilir diye düşünüyorum

yoksa ben mi çok ılımlı düşünüyorum

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende su sahun gurubu araclarin hor gorulmesine tav oluyorum cok iyi yapmışsınız
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tribe girmişsiniz kendi kendinize, e92'lerin altına baktıkları halde sizinkine bakmaları çok normal, bize de ilk etapta dur geç yapıyorlar, Aa bizim arabalar lüks sen benim arabanın altına nasıl bakarsın, ee sebep gibi cümleler kurmuyoruz, adamlar işlerini yapmışlar gayet normal
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben normalde bu garsondur güvenlikçidir bu tarz çalışanlara karşı çok anlayışlıyımdır servis geç yada yanlış gelir yoğundur der geçerim eğer düzgünce izah ettiyse durumu yani insansa. Sonuçta 3 kuruşa çalışıyorlar biraz anlayışlı olmak lazım o paraya bi çoğumuz o işi yapmaz ama gelgelelim kimisi kraldan çok kralcı oluyor acayip acayip tavırlar buranın ağası benim tripleri işte bunlara gerek yok. O tarz insanlara hiç tahammülüm yoktur olay çıkarırım.
    Everyday I ** çapuling...

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik Görevlısinde Zaar cinsi varmıs ahuahhuhu gecmıs olsun şahinde masalahı var dırı gozukuyor

ersandeniz
    Misafir
    bir soru: aracınız şahin değil de, başka bir marka olsaydı, aynı tepkiyi gösterir miydiniz?

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önünde eşek kadar multijet yazan arabaya bile bakıyolar

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yahu sen yat kalk dua et arka römork jack girişini(elektirik) bu arabada lpg var diyen guvenlık gorevlisi var türkiyede(romork demirim bagajda duruyo) hee dedim lpg vaar o yüzden gırgır çalışıyo dimi ya dedim hadi işine bak bagajıda açtırmadım devam ettim.

bazen zaten atışasım geliyo
    uyuz oluyorum bagaj açmalarına ve kapatmalarına
    1parmak izi 2 ne işin var senin benim bagajımda özel eşyalarımı görmeye
    3 arama izni var mı bunların ? açtırmıyorum dediğim zaman sıkıntı cıkartmayın dıyolar açarsan cıkartırım dıyınce gene gırıyorum
    e hani açıyolardı ?
    bize verilen emir bu diyo
    fesupanallah
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Şahin oldugundan direkt LPG'lidir bu düşüncesiyle giremezsiniz denmiş ama yanlış bişey bu. Sorması gerekiyor LPG varmı yokmu diye. Onlar rezil olmuşlar... Biz ne BMW E60'larda LPG gördük... 5.35 araç

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla güvenlikçinin tavrı yanlış ama sizde abartmışsınız müdür çağır falan demeniz biraz abartı olmuş
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence direk bagajı açıp konuyu kapatsaymışsınız.

Benim başıma gelse ne yapardım? bir daha ki gidişimde bagajıma eline kamera verdiğim bir arkadaşımı sokar bagaj açıldığında bağırmasını söylerdim

Şaka bir yana, şahin gibi araçların hor görülmesine ben de ayar oluyorum, güvenlikçinin lpgyi gözüyle görmeden araca yol vermesi görevini icra etmesi değil tamamen saygısızlıktır. Benzer araçların %95'i lpgli olsa dahi gerekli kontrolleri yapması gerekmektedir.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki, Dizel araçta LPG arayanlara ne dersiniz ? ALLAH akıl fikir versin
    Emre Kalkan

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peşin hüküm vermesi, zaman kazanmak yogunluk engelensin diyedir. daha özenli davranmak lazım iki taraf olarakta
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sen yat kalk dua et arka römork jack girişini(elektirik) bu arabada lpg var diyen guvenlık gorevlisi var türkiyede(romork demirim bagajda duruyo) hee dedim lpg vaar o yüzden gırgır çalışıyo dimi ya dedim hadi işine bak bagajıda açtırmadım devam ettim.

bazen zaten atışasım geliyo
    uyuz oluyorum bagaj açmalarına ve kapatmalarına
    1parmak izi 2 ne işin var senin benim bagajımda özel eşyalarımı görmeye
    3 arama izni var mı bunların ? açtırmıyorum dediğim zaman sıkıntı cıkartmayın dıyolar açarsan cıkartırım dıyınce gene gırıyorum
    e hani açıyolardı ?
    bize verilen emir bu diyo
    fesupanallah
    Evinize değil özel mülke giriyorsunuz,size kapıyı gösterdiğinde alınmayacaksınız o halde

3 haneli rakama çalışan insan bunlar günde yüzlerce araba kontrol ediyorlar üstelik ayakta,kaç insanında tribini yiyiyorlar,sinir sistemleri bozuk çoğunun..Biraz anlayış iki tarafıda rahatlatır bence..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde bi kaç kez başıma geldi böyle olaylar efendi gibi söylediklerinde tamam derim ve aracımı dışarı çekerim ama bazıları var deli eder adamı. maaşını 3 haneli olanları pek görmedim arkadaşım güvenlik görevlisi bana 2 bin li maaşlardan bahsediyor

bende olan şahinle bi gun gittim Marmara foruma ama cidden arabanın kapısı bile zor tutuyor araba benzinli lpg hiç takılmamış yanaştım aracınızı dışarı alırmısınız dedi neden dedim ?
    lpg var aracınızda (daha bagaja bile bakmadı) dedim iyice bak bakalım bagajı acarmısınız acarım dedim açtım bagajda hiç bişi yok hatta yer görünüyor deliklerden k bakmayın dedi öenmli değil ama dedim arabaya bakarak insanları ayırma işini adam akıllı yap bagaja illaki bak bakmadan laf etme dedim özür diledi şikayet bile etmedim artık butun bagajlara bakar artık.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir soru: aracınız şahin değil de, başka bir marka olsaydı, aynı tepkiyi gösterir miydiniz?
    gösterirdim emin olabilirsiniz...
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi yapmissiniz, ne is yaparsan yap, hakkiyla yapacaksin. Once bagaji acip bakmasi lazim artistlik yapmadan.

konuyla alakasi yok ama benimde boyle ilginc bir anim olmustu.
    benim volvo 960 a millet cok israr etti lpg tak diye ben hep karsi ciktim. bir gun bana i.nelik olsun diye cama lpg stickeri yapistirmislar
    ido ya geldim, beyefendi giremezsiniz arac lpg li dedi guvenlik, ne alakasi var dedim yok oyle bir sey. sikinti yaratmayin beyefendi giremezsiniz dedi bende bir anda cildirdim indim arabadan yurudum adamin uzerine sonra sticker i gorunce cok mahcup olmustum, stickeri da arkadasin agzina yapistirmistim
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)