manuel bugüne kadar tüm m3 serilerinde vardı zaten ?
Printable View
Cidden çok başarılı :) İnşallah güzel de bir motor koyarlar içine... 335i biraz modlayıp E92 M3 baya bir geçmek çok kolay, M kolay kolay yakalanamamalı bence...
Hako abi buyur
Süper olmuş :D
Şimdi Gürsel abi bu arabayı alsa, 10 sene sonrada bende ondan alsam, amcadan mı yoksa dededen mi M4 olacak :D
Görüntü itibari ile hakkını vermişler, gözünde gönlünde olan herkese nasip olur inşallah :)
İnşallah kısmet olur :) bu fotoğraflardan sonra butun planlarımı değiştirebilir cıdden harika
O nasıl bir şeydir böyle yaa tüm günümü bitirdi yarım saatir izliyorum kendimi 10 sene sonra alırım diye avutuyorum :D
Our boys have done it. :)
O zaman çekelim bir hassss :) Harika olmuş be....
Bir onceki z4 u bu kadar begenmistim birde m4 e hayran oldum :D
çok çok iyi olmuşş
aglamıyorum gozume toz kactı :'(
bu yuzden bmw hep bmw!
Eski kasa m3'lerin m4'u karsilama videosu su zamana kadar gelmis gecmis en iyi konulu arac videosu olmus. Tebrik ederim bu araci yapanida videoyu kurguyu ayarlayanada.
harbiden muhteşem olmuş.
hayran oldum..
Alana kıskançlıktan pislik yaparım aynasını yalarım camına yumurta atarım bela olurum :Malvado::Malvado::Malvado::Malvado:
videoda resimde araçta hepsi çok hunharca olmuş valla bugün sıcak dısında 2.kez beynimden vuruldum görünce :D
ayrıca bmw bu son kasalarda iyiki döndü eski efsane renklerine bknz : estoril blue phoenix yellow
:heyoo::puha::bravo::angel::love:
Cokcok iyi olmus
Mükemmel....
çookk fena çookk
Bmw bak ghit...
valla e30 ve e34 ten başka bmw sevmezdim taki bunu görünceye kadar sen nasıl birşeysin öyle ya seni çizen tasarımcıya yılın ödülü verilmesi gerek
çok başarılı olmuş valla
Alt yapi on gorunum olarak f30 guzel kasa zaten, guzel dokunuslarla prior design benzeri mukemmelden biraz dahaiyi iste:FD
Offfffffff ki ne offffffff :)
tr den ılk sıparısı gectık hayırlısı olsun :)
lütfen estoril de:)))
haziktör :eek:
benim olacaksın :D
Çook güzel olmuş bee :o
kendimi kırbaçladım bu ney lan
gel gör beni aşk neyledi laaan. reflüm azdı hazmedemedim insanlığa sığdıramadım. nasıl kıskandım nasıl içim gidiyoooo :D
Keske surasinda bu olsaydi, soyle olsaydi boyle olsaydi diyecek birsey bulamadm. Mukemmel olmus.
şahsi fikrim jantlar hariç çok güzel. bu araca özgü bi jant tasarlanmalıydı diye düşünüyorum. taa m6'dan kalan çizgiler kullanılmamalıydı jantlarda. tabi bu sadece benim fikrim. yoksa hangi bavyeralı ipler birader beni? :D
german, alemán, deutsch, tedesco, allemand, alman!!!