kendimi kırbaçladım bu ney lan
kendimi kırbaçladım bu ney lan
gel gör beni aşk neyledi laaan. reflüm azdı hazmedemedim insanlığa sığdıramadım. nasıl kıskandım nasıl içim gidiyoooo![]()
şahsi fikrim jantlar hariç çok güzel. bu araca özgü bi jant tasarlanmalıydı diye düşünüyorum. taa m6'dan kalan çizgiler kullanılmamalıydı jantlarda. tabi bu sadece benim fikrim. yoksa hangi bavyeralı ipler birader beni?
german, alemán, deutsch, tedesco, allemand, alman!!!
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Mükemmel olmuş 2014 ilk çeyrekte gelicek.
Söylenecek söz yok. Tek Kelimeyle muhteşem olmuş. F Kasa'nın coupe'si bile çok hoşuma gitmişti. M serisi iddalı olur diyodum fazlası oldu![]()
☻/
/▌
/ \
can sıktı....
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Son yıllarda gördüğüm en mükemmel araç. Kusur bulayım diyorum ıı olmuyorBu adamlar aştı olayı tebrikler BMW.
eleştiri gizli hayranlıktır.
1M'den sonra aşık oldum buna.Ciddi etkileyici olmuş.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
saatler sonra birdaha baktımda arka tamponla jantlar biraz daha çekici olabilirmiş
Herşeyi geçtimde, o dikiz aynası tasarımı beni benden aldı be.. Renkte mükemmel uymuş aracın hatlarına.
Real Cars, Real Roads.
Bakar dururum böyle![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Araba agresiflikten ölüyor.Yeni nesilden çıkmış en güzel araba bu bence. Ama daha güzel bir jant seçilebilinirmiymiş acaba. Yine de harika.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)