kendimi kırbaçladım bu ney lan
Printable View
kendimi kırbaçladım bu ney lan
gel gör beni aşk neyledi laaan. reflüm azdı hazmedemedim insanlığa sığdıramadım. nasıl kıskandım nasıl içim gidiyoooo :D
Keske surasinda bu olsaydi, soyle olsaydi boyle olsaydi diyecek birsey bulamadm. Mukemmel olmus.
şahsi fikrim jantlar hariç çok güzel. bu araca özgü bi jant tasarlanmalıydı diye düşünüyorum. taa m6'dan kalan çizgiler kullanılmamalıydı jantlarda. tabi bu sadece benim fikrim. yoksa hangi bavyeralı ipler birader beni? :D
german, alemán, deutsch, tedesco, allemand, alman!!!
Mükemmel olmuş 2014 ilk çeyrekte gelicek.
Söylenecek söz yok. Tek Kelimeyle muhteşem olmuş. F Kasa'nın coupe'si bile çok hoşuma gitmişti. M serisi iddalı olur diyodum fazlası oldu :)
aga bu nedir
can sıktı....
Son yıllarda gördüğüm en mükemmel araç. Kusur bulayım diyorum ıı olmuyor :) Bu adamlar aştı olayı tebrikler BMW.
kusursuz olmuş gerçekten
1M'den sonra aşık oldum buna.Ciddi etkileyici olmuş.
14 luk cocuklar gibii askkk♥♡♥♡♥♡ falan yapasim geldi vallahi bu nedir yaa mukemmel olmus
saatler sonra birdaha baktımda arka tamponla jantlar biraz daha çekici olabilirmiş
Herşeyi geçtimde, o dikiz aynası tasarımı beni benden aldı be.. Renkte mükemmel uymuş aracın hatlarına.
Bakar dururum böyle :)
Araba agresiflikten ölüyor.:) Yeni nesilden çıkmış en güzel araba bu bence. Ama daha güzel bir jant seçilebilinirmiymiş acaba. Yine de harika.