arkadaş arabamı yada evmi veya herhangibi eşyamı bu.?
bakıyım 2 sene kullanıyım sıkılınca satar/verir baskasını alırım denebiliyor. en kralını alırım söyle böyle yaparım diye atıp tutacagna madem çapın vars al hepsini beraber yanyana ölene kadar bak yada kendine cansız oyuncaklar bul
1881 - 193∞
Köpeklerin peşine bu kadar düşceğinize 3 tane şehit verdik hep birlikte birleşelim sokağa çıkalım bırakın hayvana verdiğiniz değeri insana vermiyonuz gelip burda sosyal sağduyulu insan süsü veriyorusunuz.
Tikkat Laz
kopege oyuncak muamelesi yapıp al/sat'a başka cinsine geçiyim vs kafasında ilerlersen bilemessin tabi.
varmı yokmu bilmiyorm ama, varsayalım cocugun dogdu etti bu olmamış/begenmedim/sıkıldım/bu cinsten sıkıldım başka bitane bakıyım diyip verebilcenmi e kopegin ne farklı var
1881 - 193∞
şuan 10 dan fazla köpek sahibiyim biri demişki kendi kanın canınla bir mi tuttun diye arkadaşım sen eve kedi köpek falan alma mümkünse kısa ömürlü olan bişiler edin yada arabalara falan para harca kafa yor... Bir insan hayatıyla köpeğin yada kedinin hayatını neden farklı gözle bakıyorsun yaradılanı hoş gör diyor kutsal kitabımız bile...
Benim alıpta bakarken pişman olduğum köpeğim olmadımı oldu hala pişmanım o ırkı edindiğim için ama 4 yıldır benimle yaşıyor benimle oynuyor benimle geziyor her ne olursa olsun çok zorunlu zaruri bir durum olmadıkça kimse köpeğinden vazgeçememeli bence...
imza...
bende bir dairede iki tane köpek bakıyorum ve Hayvanları bir kenara bırakıyorum inanın Dünyada İnsandan daha tehlikeli başka bir varlık yok... Hayvanların Yaradılış amaçları neyse ona göre yaşıyorlar peki ya İnsanlar ? hiç bir amaca ayak uydurmayan herşeye zarar verip hiç bir şeye kıymet vermeyen sadece saygısızca tüketen bir tür.
O yüzden insan hayvandan daha kıymetli demesin kimse eğer diyorsa da açsın Televizyonu/İnterneti şöyle bir dünyaya baksın... hatta gerekiyorsa günümüz insanıyla hayvanı bir kıyaslasın...
daha geçenlerde hem adamın önüne araba kırıp hemde ne kornaya basıyorsun diye 5 kişi arabadan inip elinde 5 kiloluk çekiçle adamın arabasına dalan insanlara şahit oldum, kendisine zarar vermediğin sürece hangi HAYVAN bunu yapmış yada bunlardan hangisi hayvan
Aslan gibide severim çakırımı hiç sorunum yok ben onun için gece çatalcadan silivriye gidip veteriner açtırmış adamım kulaklarını sinek yedi düştü diye kıyamadım yavru iken ben inanmazdım böyle bir bağ olacak ama sonuç olarak sevdim he bunun yanındada 6 tane sivas kangalım var ama herhalde lafı yukarda iyi okumadınız çocuğunuz olsa diyor arkadaş benim çocuğum olsa kusura bakmada köpeğimle bir tutmam.
Tikkat Laz
Ne bos beles yaziyorsunuz ya. Hayvan falan hakkaten bakmayin siz. Gidin puzzle yapmayi hobi edinin onada para veriyosnuz nasilsa. Hem 2 yilda bir yenisinide alirsiniz.
Sahip oldgum kopeklerimde benim kanimdir canimdir ailemden bir parcadir.
74 model sehpa...
Dogo arıyorum çok acil. 1,5 Dönüm arazide yetişecek
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla 2 . buçuk sene önce Golden Rertriever aldım . Yukarıdada bahsedildiği gibi bu kadar alışacağımızı sanmıyordum. Ben üniversiteye gittim şuan ailemle kalıyor ve bir o kadar özlüyorum onu . Alan insan bence bakamayacağını bile bile alıyor ve vermeye çalışıyor bu kadar basit. ( çocuk durumlarına birşey diyemem fakat her ne olursa olsun ben köpeğime oğlum gibi bakıyorum ) .
![]()
Konuyu hortlatıyorum ama yavru golden arıyorum eğer sahiplendirmek isteyen olursa sahiplenebilirim bahçeli evim var. Yavru olması ailemin alışması için.
-PeugeotSport_
Anıl EDER----
Benimde bir goldenim var şu an 4 yaşında 6 aylıktan beri bende ben para vermedim size tavsiyem bu cins için para vermeyin barınaklarda binlerce var yavrusuda var eğitimliside var. Sahiplenmeden önce iyi düşünün yavru demek bebek demek insan gibi düşünün onuda illaki yaramazlıklar yapacak halıya çiş kaka yapacak her gün onu sokağa çıkartmanız gerekecek enerjisini atması için ki goldenler yüksek enerjili köpekler tüyü çok dökülür çok koşması lazım her gün ama tabi bunların yanında size kattıkları paha biçilmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)