sahıbınden sıtesıne ılan koyulduysa km yazılmıstır mutlaka.mahkeme kararı ıle gecmıse donuk ılan bulunabılır dıye duusunuyorum sitede sahıbınden calısanı vardı ondanda yardım almayı deneyın.
Printable View
sahıbınden sıtesıne ılan koyulduysa km yazılmıstır mutlaka.mahkeme kararı ıle gecmıse donuk ılan bulunabılır dıye duusunuyorum sitede sahıbınden calısanı vardı ondanda yardım almayı deneyın.
Geçmiş olsun, umarım km düşürme dğeildir de yanlış girilmiştir km. Aldıktan sonraki süreç çok uğraştırıcı olsa gerek.
Bu tarz sahtekarlıklar çok oluyor mahkeme ile bu işi çözemezsin hele sahibinden.com'u delil göstermekle boşa uğraşmış olursun benim bacanak geçen sene devremülk alacaktı sahibinden.com vasıtası ile ve 2700TL dolandırıldı ama sonuç malesef fosss...geçmiş olsunn
Yahu hiç bir done yok ki doğru düzgün, 70bin'de araba aldınız tesadüfen serviste baktırdınız 220.000km'de girmiş.
220.000km'de bakıma giden araba illa ki daha önceden de gitmiştir yetkili servise, önce servis kanalıyla aracın geçmişini öğrenin.
Muayene geçmişine bakın eğer varsa.
Birde dediğin gibi iç-dış olarak kusursuzsa bu araba serviste yanlış girilmiş olma ihtimali çok yüksek.
Aynen abi katılıyorum en baştada söyledim. 2 3 sene 220.000 km kullanıcak ve o aracın ne direksiyonunda ne koltuğunda abi ne biliyim en basiti cam kaldırma düğmelerinden teyp düğmelerinden illaki ofsayt verir.
Bence sıkmayın canınızı bizimde öyle bi olay başımıza geldi arabayı aldıktan 1 ay sonra km bilgisi geldi. Bizim aldığım araç 140kdaydı ama araç 2009da 170k yada 180kda servise girmiş.
Araç sahibi abim kıllandı hemen aracı ölü fiyatına çıkardı elinden. Belkide yanlış girildi hiç bi fikrimiz yok.
Çok iyi araştırın derim sigortacılarda yardımcı olucaktır km bilgisi için. Kesinlikle bi hata var.
Komputestciler km bilgisi garantisi veriyorsa, ben sizin yerinizde olsam onlarada dava açarım.
tabir-i caizse ettiğiniz beddua ve mahkeme masrafıyla kalırsınız
geçmiş olsun
Arac servis Bilgileri yanlış sorgulanmis olabilir. Plakadanmi bakildi kayıtlara? Arac muayneye girdiyse ki girmesi lazim. Muayne servisten oncemi? Veya sonrami? Sonraysa servis giris ve muayne kmleri elinizde delil olabilir. Sahsi fikrim arac kmsi yanlis yazilmis olabilir. Herhangi bir cihaza vs baglandiysa bakim sıfırlamasi yapilirken diagnose cihazi aracin km si ni görür. Is emirlerinden onu bile çıkarttirabilirsiniz servise. Yanlış yazilip yazilmadigi belli olur.
1 sene geçtiyse durum sıkıntıya girebilir
böyle bir durumla karşılaşıldığında ilk 1 hafta içerisine noteren ihtarname çekilmesi lazım diye biliyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım yanlış yazılma durumu olmuştur. Araç yeni olduğu için muayneye girmemiştir diye tahmin ediyorum. Geriye dönük servis kayıtlarını isteyin.
Bizde lineadan önce şirket aracı olarak kiralık accent era vardı 2008 model 0 km aldık 2 sene sonra 130 binde geriye verdik. Ama araç çok temizdi yanı gören 50 bin derdi gerek motor kondisyonu temizliği v.s kimse anlamazdı. Sonuç ne oldu :) 2 ay sonra aracı 70.000 km de ilanda gördüm. Hemen mesaj attım ilanı kaldırdı satan kişi.
mahkemeye verilebilir.bu tür konularda hakim madur tarafı tutmaktadır.
Borclar kanunu cercevesinde olay kisaca soyle aracin temizi ve
Km si dusuk olaniyla km yuksek olani arasindaki fiyat farki neyse onu talep edebilirsin.
Yada kazali olanla kazasiz arasindaki fiyat fiyat farki talep olunabilir