Özellikle son sayfayı tam okumadım onu da belirterek sözlerime başlamak istiyorum.
Bu devletin çatısı altında yaşayan ve bu devletin vatandaşı olmadığı halde bu topraklarda zarar gördüğünü iddia eden herkes Türk Mahkemelerine dava açarak hukuki mücadele verebilir. ya da kamu adına mütala gerektiricek bir olayda zarar gören herkes Türk Mahkemelerince verilecek kararlar ile hakkını şikayetçi dahi olmadan alabilir.
Aracın model yılına bakmadan yaptığı km' lere bişe diyemem 2009 model getzin 470 bin km' de olduğunu gözlerimle gördüm.
Km' sini bir kenara bırakalım bu araba sadece 220 binde mi servise girmiş ? Yoksa 220 binden önce de servis geçmiş var mı ? Serviste yanlış yazılma ihtimali de olabilir. Buna bakılmalı. Şu anda 300 bin + olduğu düşünülen bir aracın hiç mi bu km de olduğunu belirtir bir eksiği yok ? yarını beklemeye falan yok bu araç 2010 model ise en fazla 1 kere vizeye girmiştir. Bunun içinde HS boşluk araç plakasını bitişik halde yazarak 5664 e gönderbilirsiniz. Hem aracın var ise geçmişte plakaya kayıtlı hasarları hem de vizeye girdiği tarih ile kaç km de girdiği Ulaştırma Bakanlığı kayıtlarında mevcuttur. :icon_tup: