Abicim afedersin ama adam zaten zor durumda ne iğneleyici yorum yapıyorsun salak bi adam değil mesaj atmış hiç hasar yok arabada nokta boya yok! ama kilometresinin sonradan mesaj gelmediğini söylüyor komputesttede iyi çıkınca aldım diyor adamcağız napsın...ayrıca öyle işin içinden sıyrılamaz kolay kolay yorumlara baktığımız zaman öyle gözüküyor ufaktan sağlam bi delil bulunursa o adamı öttürürler hak var hukuk var şimdi baktım netten biraz ayıplı mal satmaktan para cezası ve hapis cezası verileceği yazıyor. bizim iyi delil bulmamız lazım... yorumun için teşekkürler...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
2008 focus tdci aldik 2009 da 103k da muayene girmis araci 2012 de aldik biz. Tahminim +200 bindeydi
Sattiktan 1 hafta sonra adam aradi durumu acikladi 4 bin lirasini gonderdik 25 e gitmis oldu araba. Babam hic dikkat etmemis komputestte yuzde 99 cikmis o da kapmis gelms buyuk ihtimal filo araciydi galeriden alip getirmisti galerilerdeb uzak durmak lazm istisnalar olur illaki gecms olsn
servıste yanlıslıkla bi rakam fazla basılmıs olabilir muayneden sorgulatın bi kac km de grmıs muayneye birde 220bindeyse arac daha öncede servise girmiştir flo aracları garanti bitene kadar servise giriyor cünkü o sekilde net km yi ogrenebilrsiniz
eger gercekse geçmiş olsun
mumkun degıldır ya. pekı 220k ya kadar nerede servıse gırmıs. oylesıne pat dıye 220.000 de mı servıs bakımı yaptırmak akıllarına gelmıs. bence yanlıs yazılma durumu var o işte başka izahı yok cunku
ispat olduktan sonra çok güzel bir şekilde dava açılabilir arkadaşların dediği gibi.
işte bunun için biz araç alıp satarken satış sözleşmesine aracın bilgileri ile birlikte km bilgisini de yazıp imzaları atıyoruz.
bir arkadaşımın başına gelmişti ve mahkemeye vermişti,
aracı her alıp satanda bu sözleşme olduğu için hangi elde oynama yapıldığı bulunmuş ve aracı vererek parasını geri almıştı.
yarın herşey ortaya çıkar heralde bakacağız...
geçmiş olsun kardeşimanlamadığım nokta 300+k km deki tdcı ın sesinden anlaşılır diye düşünüyorum..bence serviste km yanlış yazılmıştır. inş öyledir..
VTEC sahipleri müebbet yer öle bişey olsa. Adamlar hergün gazlıyo, ne hikmetse KM 160binlerde.
eyvallah kardeşim heralde rektefiye oldu seste pek bi şıkırtı yok aşırı arabayıda kullandım şöyle düzlükte bi kökledim araba normalde 110 hp lik ama beni pek tatmin etmedi adamlarada söyliyemiyorum abi gitmiyo diye teselli ediyoruz bakalım yanlış yazılmıştır diyeyarın inşallah yanlış yazılmış falan denirde rahatlarlar...
hiç birşey yapamazın diyenlere bakma sen. gayette yapılıyor. dava açanların geneli kazanıyor ve aracı sana satan kişi iade almak zorunda kalıyor.
bilmiyordum etmiyordum olayı yok. bilmek zorundasın, km si oynanmış araç satarsan satarken oynandığını satış kağıdına yazdırmak yada bir belgeye kmsi ile oynanmış olduğu tebliğ edildi şekilde imzalı evrak gerekiyor.
aksi durumda her km oynanmış araç satanlar dava açıldığında yüksek ihtimalle aracı iade almak zorunda kalırlar ve ispatlamak hiç zor değil.
mesela daha önce yaşanmış bir örnek vardı hatta techturkeyde paylaşıldı. adam dava açtı satan almak zorunda kaldı. satanda gerçekten bilmiyormuş oda ona satana dava açtı oda parasını bir öncekinden aldı. düşün üst üste aracın son 2 sahibide parasını geri alabildi. konuyu bulabilirsem paylaşırım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aşağıdaki hukuk konusunda aracı alan adam kendisine satana satandan parasını almış mesela? ayrıca aynı hukuk sitesinde avuktlar bu tür konularda bir sürü kazanılmış dava örnekleri paylaştılar. sadece hukukçuların sitelerinde bile 100lerce kazanılmış ayıplı araç ve km oynanmış araç davaları bulabilirsin.
Kusurlu Ve Km.sİ İle OynanmiŞ AraÇ SatiŞi
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
o kilometredeki araç herhangi bir yerden ofsayt verir her türlü
direksiyondan, koltuk yanlarından, vites körüğünden, pedallardan vs. vs. yanlış yazılma olayı olabilir eğer olaki yoksa mahkeme yoluyla aracı iade etme hakkınız var
bu gibi durumlarda işin piri galericiler mahkemede kaybedeceklerini bildikleri için sonradan durumu uyanan müşteriden hemen arabayı alıyorlar.
birde aracın satışı alınalı kaç gün oldu?
1 yıl olmuş abi... ama ben daha böyle bişey görmedim bi araba hiç mi bi yerinden ofsayt vermez dediğin yerlere baktık babamda anlıyor arabadan 20 yıldır uğraşıyor ama yok ben böylesine ilk defa rastladım diyor oda... ama performansa baktığımızdada fıss araba 11 luk gibi gitmiyor hiç bakalım yarın ak g*t kara g*t belli olacakbilgiler için teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)