User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Lcd TV HAKKINDA ACİL

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG alma diyen arkaşadşlar LG tv kullandımı acaba ?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la doğukan ben nerede çalışıyorum ???
    .

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG alma diyen arkaşadşlar LG tv kullandımı acaba ?
    Ben hepsini satıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 60 yıl onde philips gıbı bır marka lambalı amp ve radıoları ıle unluydu lambaları ve ampullerle ıse baslayan bır marka entegre uretımı yapıyor suan ve baska bır cok markaya entegre lcd panel ve bır cok cesıtlı elektronık sarf malzeme verıyor bu markayı kotulemek bıraz abest olur bazı serılerı kotu olabılır onlarda sızlere denk gelmıstır. ayrıca lg de japon malıdır yanı kalıte konusunda 1 numarada taiwan 2de japon gelıyor ve televızyon sektorunde cok buyuk bır bayı var lg amoled ve super amoled ekran calısmalarını lg ve samsung ortak yuruttu kullanılan malzemeler hemen hemen aynı o yuzden kolay kolay sorun yasanacagını sanmıyorm tek tek bılmıyorum ama bu 3 markanın o fıyat aralıgında kalıtelı 3d tv var 400hz yenıleme hızına sahıp modellere sahıpler anladıgım kadarıyla lg ve samsung aynı amoled ekranı kullanıyor phılıpse ıse yıne led ekran kullanıyor 400hz ıyıce arastırıp alın derım sokakta bulunmuyor para gıdıp gozunuzle gorun alın
    Lg japon malımı
    Philips panel mi üretiyorr
    Amoled ekran mı dostum eyleniyomusun bizimle

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lg japon malımı
    Philips panel mi üretiyorr
    Amoled ekran mı dostum eyleniyomusun bizimle
    ben de çok şaşırdım bu duyduklarıma
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 60 yıl onde philips gıbı bır marka lambalı amp ve radıoları ıle unluydu lambaları ve ampullerle ıse baslayan bır marka entegre uretımı yapıyor suan ve baska bır cok markaya entegre lcd panel ve bır cok cesıtlı elektronık sarf malzeme verıyor bu markayı kotulemek bıraz abest olur bazı serılerı kotu olabılır onlarda sızlere denk gelmıstır. ayrıca lg de japon malıdır yanı kalıte konusunda 1 numarada taiwan 2de japon gelıyor ve televızyon sektorunde cok buyuk bır bayı var lg amoled ve super amoled ekran calısmalarını lg ve samsung ortak yuruttu kullanılan malzemeler hemen hemen aynı o yuzden kolay kolay sorun yasanacagını sanmıyorm tek tek bılmıyorum ama bu 3 markanın o fıyat aralıgında kalıtelı 3d tv var 400hz yenıleme hızına sahıp modellere sahıpler anladıgım kadarıyla lg ve samsung aynı amoled ekranı kullanıyor phılıpse ıse yıne led ekran kullanıyor 400hz ıyıce arastırıp alın derım sokakta bulunmuyor para gıdıp gozunuzle gorun alın
    Birincisi LG japon değil Kore malıdır. İkincisi LG yaptığı herşeyde Samsung u kopyalar. Bütün piyasa araştırmalarında müşterilere samsungun şu özelliğini bu özelliğini kullanıo musunuz gibi sorular sorar. Türkiye piyasa araştırmasını eşim yürütüyor. Lg de üst düzey yönetici arkadaşım olmasına ve inanılmaz fiyat almama rağmen Samsung u tercih ettim. Samsung un araştırmalarını da eşim organize ediyor. Samsung da sadece şöyle bir özellik böyle bir özellik istermiydiniz gibi sorular var. Yani biri araştırmacı diğer kopyacı. Bu araştırma sonuçlarıda direk koreye yollanıyor. Türkiye LG ya da Samsung yaptırmıyor. Haberleri araştırma bittikten raporlandıktan sonra oluyor. Philips e gelince panelleri konusunda haklısın panelleri çok başarılı. Ancak embilight yüzünden ısı çok yüksek ve zamanla board üzerinde arızalara neden oluyor. Soğuk lehim hataları ortaya çıkmaya başlıyor. O nedenle evet tamiri kolay çünkü genelde sorunlar bunlar. Bunun dışında 3D diye aldığın TV, DTS ses desteği vermiyor. Yani gittin 3D bir film aldın PS3 e koydun ya da blueray oynatıcıya Ya da internetten indirdin usb ile izleyeceksin. Görüntü var ses yok. Ses alman için ses sistemi alman gerek. USB den izleme şansın hiç yok tv ye bağlasanda ses sistemini gene ses alamıosun. Sadece TV kanallarından gelen sesli 3D leri izleyebiliosun onlar DTS olarak yayınlamıyor. Dublaj ve decode sırasında DTS özelliğini kaldırıolar. Ve de bu yazılım güncellemesi ile düzelecek bir problem değil. Smasung F serisinde türkçe karakter sorunu vardı yazılımla düzeldi. Ü Ö İ ile başlayan tek kelimelik altyazılar TVnin kapanıp açılmasına neden oluodu. Artık kalmadı ama ilk aldığımda algılayana kadar TV bozuk dedirtti. Sonra filmin aynı yerinde aynı hatayı yapınca araştırma sonrası buldum. Yazılım güncellemesi 2 gün sonra geldi ve çözüldü.
    IN BOOST WE TRUST

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lg nin bir modelini aldım 200hz 3d 106 ekran full hd led tv mi amolet mi ne 1800 civarına kampanya varmış 2600 den dusmus.ilginize tesekkur ederım bılgılerınız harıka oldu
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg ile Samsung aynı fabrikadan çıkmıyor mu neyi tartışıyorsunuz ? Benim bildiğim kadarıyla tek farkları samsungda parlak panel kullanılıyor , Lg de mat , geriye kalan çoğu şeyi aynı iki cihazında. Ben parlak görüntü sevdiğim için Samsung seviyorum.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hako o dediğin eski lcd lerdeydi. Artık tamamen farklı aletler. Samsung yeni ledlerinde işlemci kullanmaya başladı. Diğerlerinde öyle birşey yok.
    IN BOOST WE TRUST

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım ben lg nın japon malı olarak bılıyordum yanlıs bılgı ıcın k.bakmayın abılerım ama phılıps uzun yıllardan berı sektorun ıcınde halıyle bu bı adım onde olmasına sebep olmaz mı? ıkıncısı zaten bu malzemelerın markaların %80 aynı fabrıkalarda uretılıyordur dıye dusunuyorum sadece fark olarka yazılımsal fark vardır tabı malzeme kalıtesıde onemlı. benımde merak ettıgım sey su yukarıda hz yenıleme hızını yazılımsal olark degıstırıle bılır gozle gorulur bısy degıl gbı bı yazı vardı o nasıl oluyor yanı 150hz bı lcd ıle 400hz bı lcd arasındakı tv arasında dunyalar kadar fark var gozle gorulebılıyor anlaadıgım bu? hazır konu acılmısken bende bısyler ogrenım
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımsal hz değeleri hikaye şurdan yola çık Lg de 400 ler 50hz 800 ler 50 hz sadece la860v gerçek 100 hz bu cihazlar görüntü testlerinde çuvallıyo çünkü tepkime süresi çok uzun panel kalitesi zayıf samsung 7-8 serisi gerçek 200 f6800 gerçek 200 geri kalanı 50 hz , philipsin eski kalitesi yok sharp panel 9 serisi gerçekten iyidi ve gecen seneki sonu 7 ile biten 6-7-8 serileri , bu seneki satılan cihazlar tırt

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam bu işi yapıyor. kendi evimizde 6 tane LCD/PLAZMA var. hepsi samsung. diğer markalardan kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. abim LG aldı görüntüsü iyidi hoştu güzeldi fakat sonradan tv yi kapatınca kanal logoları gibi uzun süreli hareketsiz görüntüler iz yapıyor kalıyor. LG de kronikmiş.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yıldır lg nin LCDsini kullanıyorum , gayet memnunum sıkıntısı yok , 106 led olanını alıcam bi süre sonra hatta
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hako o dediğin eski lcd lerdeydi. Artık tamamen farklı aletler. Samsung yeni ledlerinde işlemci kullanmaya başladı. Diğerlerinde öyle birşey yok.
    yanlışınız var çok çekirdek işlemciler lg lerde de var.
    lg nin smart tv ler için olan kumandası şu an en iyisi, 2+1 ses sitemiyle gelen tv leri normalden daha tatminkar ses sunuyor..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv üretimi yapan bir firmanın sahibiyim. 3d lcd tv de lg panel kullanıyorum lw serisi ile aynı özellikte paneller. gözlükler pasif gözlüktür. 42" ve 47" elimde mevcut. fiyat soran olursa pm gönderebilirim. fiyatı buraya da yazabilirdim fakat ticari münasebetlerimden dolayı fiyatı yazamıyorum...

diger boyutlarda tv arayan olursa yarımdı olurum teknik konularda da yardımcı olurum...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)