LG alma diyen arkaşadşlar LG tv kullandımı acaba ?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Birincisi LG japon değil Kore malıdır. İkincisi LG yaptığı herşeyde Samsung u kopyalar. Bütün piyasa araştırmalarında müşterilere samsungun şu özelliğini bu özelliğini kullanıo musunuz gibi sorular sorar. Türkiye piyasa araştırmasını eşim yürütüyor. Lg de üst düzey yönetici arkadaşım olmasına ve inanılmaz fiyat almama rağmen Samsung u tercih ettim. Samsung un araştırmalarını da eşim organize ediyor. Samsung da sadece şöyle bir özellik böyle bir özellik istermiydiniz gibi sorular var. Yani biri araştırmacı diğer kopyacı. Bu araştırma sonuçlarıda direk koreye yollanıyor. Türkiye LG ya da Samsung yaptırmıyor. Haberleri araştırma bittikten raporlandıktan sonra oluyor. Philips e gelince panelleri konusunda haklısın panelleri çok başarılı. Ancak embilight yüzünden ısı çok yüksek ve zamanla board üzerinde arızalara neden oluyor. Soğuk lehim hataları ortaya çıkmaya başlıyor. O nedenle evet tamiri kolay çünkü genelde sorunlar bunlar. Bunun dışında 3D diye aldığın TV, DTS ses desteği vermiyor. Yani gittin 3D bir film aldın PS3 e koydun ya da blueray oynatıcıya Ya da internetten indirdin usb ile izleyeceksin. Görüntü var ses yok. Ses alman için ses sistemi alman gerek. USB den izleme şansın hiç yok tv ye bağlasanda ses sistemini gene ses alamıosun. Sadece TV kanallarından gelen sesli 3D leri izleyebiliosun onlar DTS olarak yayınlamıyor. Dublaj ve decode sırasında DTS özelliğini kaldırıolar. Ve de bu yazılım güncellemesi ile düzelecek bir problem değil. Smasung F serisinde türkçe karakter sorunu vardı yazılımla düzeldi. Ü Ö İ ile başlayan tek kelimelik altyazılar TVnin kapanıp açılmasına neden oluodu. Artık kalmadı ama ilk aldığımda algılayana kadar TV bozuk dedirtti. Sonra filmin aynı yerinde aynı hatayı yapınca araştırma sonrası buldum. Yazılım güncellemesi 2 gün sonra geldi ve çözüldü.
IN BOOST WE TRUST
lg nin bir modelini aldım 200hz 3d 106 ekran full hd led tv mi amolet mi ne 1800 civarına kampanya varmış 2600 den dusmus.ilginize tesekkur ederım bılgılerınız harıka oldu
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Lg ile Samsung aynı fabrikadan çıkmıyor mu neyi tartışıyorsunuz ?Benim bildiğim kadarıyla tek farkları samsungda parlak panel kullanılıyor , Lg de mat , geriye kalan çoğu şeyi aynı iki cihazında. Ben parlak görüntü sevdiğim için Samsung seviyorum.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
hako o dediğin eski lcd lerdeydi. Artık tamamen farklı aletler. Samsung yeni ledlerinde işlemci kullanmaya başladı. Diğerlerinde öyle birşey yok.
IN BOOST WE TRUST
anladım ben lg nın japon malı olarak bılıyordum yanlıs bılgı ıcın k.bakmayın abılerımama phılıps uzun yıllardan berı sektorun ıcınde halıyle bu bı adım onde olmasına sebep olmaz mı? ıkıncısı zaten bu malzemelerın markaların %80 aynı fabrıkalarda uretılıyordur dıye dusunuyorum sadece fark olarka yazılımsal fark vardır tabı malzeme kalıtesıde onemlı. benımde merak ettıgım sey su yukarıda hz yenıleme hızını yazılımsal olark degıstırıle bılır gozle gorulur bısy degıl gbı bı yazı vardı o nasıl oluyor yanı 150hz bı lcd ıle 400hz bı lcd arasındakı tv arasında dunyalar kadar fark var gozle gorulebılıyor anlaadıgım bu? hazır konu acılmısken bende bısyler ogrenım
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
yazılımsal hz değeleri hikaye şurdan yola çık Lg de 400 ler 50hz 800 ler 50 hz sadece la860v gerçek 100 hz bu cihazlar görüntü testlerinde çuvallıyo çünkü tepkime süresi çok uzun panel kalitesi zayıf samsung 7-8 serisi gerçek 200 f6800 gerçek 200 geri kalanı 50 hz , philipsin eski kalitesi yok sharp panel 9 serisi gerçekten iyidi ve gecen seneki sonu 7 ile biten 6-7-8 serileri , bu seneki satılan cihazlar tırt
babam bu işi yapıyor. kendi evimizde 6 tane LCD/PLAZMA var. hepsi samsung. diğer markalardan kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. abim LG aldı görüntüsü iyidi hoştu güzeldi fakat sonradan tv yi kapatınca kanal logoları gibi uzun süreli hareketsiz görüntüler iz yapıyor kalıyor. LG de kronikmiş.
5 yıldır lg nin LCDsini kullanıyorum , gayet memnunum sıkıntısı yok , 106 led olanını alıcam bi süre sonra hatta![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
tv üretimi yapan bir firmanın sahibiyim. 3d lcd tv de lg panel kullanıyorum lw serisi ile aynı özellikte paneller. gözlükler pasif gözlüktür. 42" ve 47" elimde mevcut. fiyat soran olursa pm gönderebilirim. fiyatı buraya da yazabilirdim fakat ticari münasebetlerimden dolayı fiyatı yazamıyorum...
diger boyutlarda tv arayan olursa yarımdı olurum teknik konularda da yardımcı olurum...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)