User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Beykent-Beylikdüzü tarafında emlak işiyle ugraşan var mı?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçe ve ulaşım beklentisine göre çok güzel yerler var.Araç varsa , toplu taşıma çok sıkıntı değilse arabayla e5 e 5 dakika mesafede eston reşitpaşayı öneririm.Sessiz sakin ,, manzarası var önü açık.
    Canlı balkon manzarası

İçerde olsun toplu taşıma yakın olsun derseniz çift katlı son durağı bitişiği ADA90 var , onunda mazarası güzel , havuzu güzel , daireler vakıftan yeni satıldığı için artık eski salaş halindende kurtulacak cephe , apartman içleri yapılacak.

Metrobüse yürüme mesafesi olsun derseniz de düşük bütçede Büyükşehir konutları var.Eski , güvenlik yok (güvenli değil manasında değil , site çevrili değil) , bizimkent var.Öncelikli bütçe ve ulaşım , bina yaşı gibi kriterleri öğrenmek lazım.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçicem öğleden sonra o tarafa bi bakayım...Teşekkürler

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiper gayrimenkul future park evleri yapılıyor carforure orda inşaattan girmek mantıklımı evler kaliteli ve fiyatları uygun gözüküyor

Birde beylikdüzünde inşaata başlanan yada başlanacak bildiğiniz tavsiye edeceğiniz projeler varsa iyi olur

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megakent i tavsiye etmem şahsen... Depremde bir çoğunun hafif ve orta hasar aldıkları
    biliniyordu ama zamanla unutuldu. Hatta takviye hasar onarım yapılmayan binaların
    tapuları verilmedi hala.
    üstat o ondan değil. megakentin büyükşehire ve belediyeye borcu var itilaf var hala bir türlü o borç itilaf yıllardır düzeltilmedi .. ağır ödeme tabloları çıkartıldı sitelere bazıları ödemedi bazıları taksitlendirdi bir araya getirmeye çalışıyor parayı falan.. oralar çok karışık.. tapuların verilmemesinin tek nedeni o..

ben şahsen ferahlık rahatlık birazda kesim açısından dedim kendim oturucak olsam beylikdüzünde ben oralarda otururdum sessizlik ve sakinliği seviyorum çünkü.. binalar iç içe değil karmaşık dipdibe değil insan araba trafiği kalabalığıda yok yeşil var manzaran var ordaki evlerin çoğu denizi görür en önemli yanı ambarlar çıkışına çok yakın 3 dakikada e-5 desin hemde baya bir yarılıyorsun yolu gelirkende öyle.. aşağı sallasan 5 dakikada büyükçekmece sahildesin.. konum itibariyle en güzel yerlerden biri bence..

gürpınarıda ben şahsen tavsiye etmem..

beylükdüzünde doğru düzgün güzel sitelerde var ama ne yazık ki çoğu yerler sıkıntılı ya belediyeyle ya site kendi yönetimi içinde sıkıntıları var sıkıntısız yer az..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstat o ondan değil. megakentin büyükşehire ve belediyeye borcu var itilaf var hala bir türlü o borç itilaf yıllardır düzeltilmedi .. ağır ödeme tabloları çıkartıldı sitelere bazıları ödemedi bazıları taksitlendirdi bir araya getirmeye çalışıyor parayı falan.. oralar çok karışık.. tapuların verilmemesinin tek nedeni o..

ben şahsen ferahlık rahatlık birazda kesim açısından dedim kendim oturucak olsam beylikdüzünde ben oralarda otururdum sessizlik ve sakinliği seviyorum çünkü.. binalar iç içe değil karmaşık dipdibe değil insan araba trafiği kalabalığıda yok yeşil var manzaran var ordaki evlerin çoğu denizi görür en önemli yanı ambarlar çıkışına çok yakın 3 dakikada e-5 desin hemde baya bir yarılıyorsun yolu gelirkende öyle.. aşağı sallasan 5 dakikada büyükçekmece sahildesin.. konum itibariyle en güzel yerlerden biri bence..

gürpınarıda ben şahsen tavsiye etmem..

beylükdüzünde doğru düzgün güzel sitelerde var ama ne yazık ki çoğu yerler sıkıntılı ya belediyeyle ya site kendi yönetimi içinde sıkıntıları var sıkıntısız yer az..
    Ben Jetkentte oturuyorum. 15-20 güne kadar tapumuzu alacağız inşallah... 2+1 ler 250
    yapacak deniyor. Satıp teraslı bi dublex istiyorum Yeşilkent taraflarından inşallah

Connecting site...

Şu tarz bi şey alıp içini terasını zevkime göre yavaş yavaş yaparım diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben Jetkentte oturuyorum. 15-20 güne kadar tapumuzu alacağız inşallah... 2+1 ler 250
    yapacak deniyor. Satıp teraslı bi dublex istiyorum Yeşilkent taraflarından inşallah

Connecting site...

Şu tarz bi şey alıp içini terasını zevkime göre yavaş yavaş yaparım diyorum
    aynen yapar o fiyatlar tapusu çıkdımı jetkent 1 mi sizinki.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen yapar o fiyatlar tapusu çıkdımı jetkent 1 mi sizinki.
    Aynen Lanetli Jetkent-1
    O kadar alıştık ki özellikle yeşil alanı ve bloklar arası ki mesafesi ile kapalı garaj, güvenlik,
    özellikle çocuklar için alanların oluşu yürüyüş parkuru ile vazgeçilmez oldu ama gel gör ki
    benim üst komşumla ilgili sıkıntıdan ben evden soğudum gitmek istemiyorum eve.

Kafamdaki de teraslı bi daire alıp modifiye etmek...

Connecting site...

Connecting site...

Bunlar emsal daireler. Alttakini yapmış üzerine 100 TL koymuş mesela

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megakentin derdi çok başkaydı da Allah'tan bir çözüm yolu bulundu,mülk sahipleri tapularını alıyorlar, yoksa 2008-2009'a kadar bölge imar planlarında komple yeşil alan gözüküyordu Darısı jetkentteki mülk sahiplerinin başına çünkü yıllarca tapu alamamanın ızdırabını çektiler.beylikdüzü bölgesinde şu an için 250.000tl bütçe aralığında beyazkent sitesi ?,çağdaş sitesi,teras konutları,bizimkent,evrim 2 sitesi,ada 90,koçerler sitesi,basındoğa sitesi,emekevler,imamoğlu sitesi,kardelen sitesi,çamlık sitesi,erenler sitesi v.s. oturmuş sitelerde mülk bulunabilir,iyice araştırmak gerek. bölgeye gittiğinizde büyükşehir mah. b kısım atrium çarşısında "cem emlak" can veya cem bey yardımcı olabilirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    terasda at koştur çok güzel koyucan nargileni püfür püfür terasda

jetkent 1 in konumu çok güzel halletiler onlar sıkıtıları kalmadı yakında çıkar tapu..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen Lanetli Jetkent-1
    O kadar alıştık ki özellikle yeşil alanı ve bloklar arası ki mesafesi ile kapalı garaj, güvenlik,
    özellikle çocuklar için alanların oluşu yürüyüş parkuru ile vazgeçilmez oldu ama gel gör ki
    benim üst komşumla ilgili sıkıntıdan ben evden soğudum gitmek istemiyorum eve.

Kafamdaki de teraslı bi daire alıp modifiye etmek...

Connecting site...

Connecting site...

Bunlar emsal daireler. Alttakini yapmış üzerine 100 TL koymuş mesela
    Bu evleri kışın ısıtmak ciddi masraf yahu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.linteki arkadaş 7 metre altında su bulunuyor diye kestirip atamaz... Öyle birşey yok çünkü.
    Zemin tenekenin içindeki peynir değil, heryerde aynı özellii göstermez.. 20metre arayla 3 farklı zemin gördüğüm olmuştur. Neticede küçük/büyük ölçekli müteahhitlik yapıp bu işte ekmek yiyen insanlar var.

Ben fore kazık işi yapıyorum. Taşıma gücünü neden illa 2.5'a çıkarması gerekiyor? Üstteki yükün hiçbir önemi yok mu? Kabul edilebilir bina oturması başka birşey heyelan riski başka bir konu. Heyelan sorunu özellikle Pınartepe'de var.. Zaten biliniyor da ama henüz herhangi bir önlem yok. Esenyurt-Beylikdüzü-Beykent'in zemin olarak çok büyük kısmını bilirim parsel parsel olmasa da. Nerede su çıkar nerede kum vardır vs.

Benim konuyu açmaktaki amacım zaten zemin değildi..

Ben biraz daha açayım demek istediğimi, maksimum bütçe 250bin TL diyelim.
    Kredi çıkıyor olması lazım.
    3+1 tercih sebebi olur.
    Amerikan mutfak kesinlikle olmaz
    Mümkün olduğu kadar alçak kat, yani maksimum 8 kat diyelim..

Var mı fikri olan
    Eğer lokasyon ters olmayacaksa Bahçeşehir armina evlerine bir bak istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Şu daire Megakentte olmasaydı çok uygundu benim için...
    Bizimkentte acayip bi otopark sıkıntısı var. Aslında Altları garaj olarak planlanmış ama
    yapılmamış bir emlak konut projesi... İnsanlar arabalarını akşam park edip kısa mesafelere
    taksi ya da dolmuşla gidiyorlar yerini kaptırmamak için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megakentin derdi çok başkaydı da Allah'tan bir çözüm yolu bulundu,mülk sahipleri tapularını alıyorlar, yoksa 2008-2009'a kadar bölge imar planlarında komple yeşil alan gözüküyordu .
    onlar halledildi esas sıkıntı su ve elektirkden çıkdı diye biliyorum şantiye elektriği kullanmış bütün megakent yıllarcana o yüzden bir fatura çıkardılar sanırım bunun içinde alt yapı masraflarıda var epey tuzlu mevlalar çıkdı.. onları ödetmedende tapu vermiyorlar ben öyle biliyorum en azından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu evleri kışın ısıtmak ciddi masraf yahu
    Yok be Koray... Tepekentte arkadaşımın villası var 3 katlı... Yoğuşmalı kombi
    taktırdı Baymak... Allah seni inandırsın şortla geziyor kışın evde gelen fatura 150 tl.
    Kaldı ki tepekent acayip esen bi yer. Burada da taktırsan gelsin max 200-250 TL.
    Mantolama çok farkediyor... Bi de güneş enerjisi taktırıp sıcaksuyuda doğalgazdan
    ayırırsan makul olur gibime geliyor

Ben 2+1 güney batı cephe 350 den aşağı ödemedim bu kış. Alt kat boş olduğundan

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onlar halledildi esas sıkıntı su ve elektirkden çıkdı diye biliyorum şantiye elektriği kullanmış bütün megakent yıllarcana o yüzden bir fatura çıkardılar sanırım bunun içinde alt yapı masraflarıda var epey tuzlu mevlalar çıkdı.. onları ödetmedende tapu vermiyorlar ben öyle biliyorum en azından
    haklısın halledildi tabi ki o problemler, ama geçen sene ondan önceki 15 yılın cezasını çekti suçu günahı olmayan bir çok insan. güzel bir bölge olma yolunda ilerleyecek gün geçtikçe,elektrik su işleride hallolur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın halledildi tabi ki o problemler, ama geçen sene ondan önceki 15 yılın cezasını çekti suçu günahı olmayan bir çok insan. güzel bir bölge olma yolunda ilerleyecek gün geçtikçe,elektrik su işleride hallolur
    eğitim vadisi projesi var orda değişdimi proje yapıcaklarmı.. bir iki villa projesinide sırf o eğitim vadisi projesi yüzünden yerlerini değiştirdiler .. yalnız tapular çıkar ve o eğitim vadisi projesi hayata geçerse megakent ordaki en hızlı prim yapan yerlerden biri olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    terasda at koştur çok güzel koyucan nargileni püfür püfür terasda

jetkent 1 in konumu çok güzel halletiler onlar sıkıtıları kalmadı yakında çıkar tapu..
    Daire başına 15,000 TL ile haraç alarak hallettiler.
    Ama benim hala pek inancım yok. Seçim yatırımı en azından 2014 belki diyorum.
    Teras için güzel fikirlerim var yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daire alacak arkadaşlar özellikle ses yalıtımına dikkat etsinler....
    Mümkünse oturumlu bina ise gece gidip baksınlar eve. Sesi dinlesinler
    sonra benim gibi mahkemelik olmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzelmiş özellikle perguleli olan ikinci resim diğerleri butik otel gibi onlarda çok şık hayırlısı inşallah olur..

çıkar o jentkent 1 yıkımın eşiğinden döndü 2001 di galiba sizde onlar içindemiydiniz sonradanmı aldınız evi bilmiyorumda çok mağdur oldu insanlar ben ellerinde pankart açıp jentkentin önünde olan insanları hatırlarım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)