aynı olay benimde başıma geldi bobinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle ısınınca yapıyodu bendede aynı olayı, bobini çıkarıp soğutup takıyordum düzeliyordu ısınınca tekrarlıyordu, çıkma bi bobin bulun deneyin derim ..
aynı olay benimde başıma geldi bobinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle ısınınca yapıyodu bendede aynı olayı, bobini çıkarıp soğutup takıyordum düzeliyordu ısınınca tekrarlıyordu, çıkma bi bobin bulun deneyin derim ..
Veya ulaş bana peugeot servisinden çıkma ustalarım var ilgilensinler ellerinde yedek prçada mevcut
-- Japan center --
Araba stop ettiğinde kontağı aç kapa arkadan benzin pompasının sesine bak geliyormu
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
emme manifoldunun sağ arka tarafında iki adet çabuk sökülebilir soket var bunlar yakıtın geliş de dönüş hatları aracın ısınıp çalışmamazlık yaptığı zaman bu hortumlardan birini söküp kontağı aç basınçlı olarak benzin gelmesi birkaç saniye sonra kesilmesi gerekir eğer gelmiyosa;
ya benzin pompan arızalanmıştır depoda az benzin kaldığında ısınır ve şişip kitlenir yada ecunun altında bitane büyük röle war o arızalanmıştır.
evet arkadaslar cogu arkadadasımızın dediği gibi sorun benzin popması ve buna bağlı ikiz role cıktı benzin pompası ısınıp kendini kilitliyor sonrada ikiz roleleri yoruyor roleler den biri yanmıs diğeri zorlanmıs pompa da ısınınca duruyor sonra soguyup devam ediyor ancak tekrar ısınması cabuk oluyor herkeze cok teşekkürler kaan arkadadasa saygılar izmirde tarif etiği yer yardımcı oldu sorun cozuldu pompa 200 ikiz role 60 lira bilginize
Aynı problemi 2 gün önce yaşadım.
Benim biraz sıkıntılı oldu kamyon üzerime çıkacaktı zor attım kendimi.
Biran araç elektrik kesi araç çalışıyor fakat yürümüyor.
Sorun ise şarj dinamosundan çıktı.
Aküyü şarj etmemiş.
Panelde de uyarı ışığı yanmadı.
tekrardan geçmıs olsun cozulmesıne sevındım
Geçen hafta aynı sorunu yaşadım ateşleme bobininden çıktı sorun.
Edit : Problem çözülmüş, hayırlısı olsun.![]()
3 seçenek söyledık zaten aksi olamazdı
sorunun çözülmesine sevindim
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
yardımcı olabildiysek ne mutlu kazasız belasız hayırlı yolculuklar
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Ayrıca pompa,krank bobin işi değil bu hararet 90 olunca sorun yaratıyor diyor.
%90 beynin altındaki ateşleme modülü var içinde platin var meme yapmış olabilir.İyi bir elektrikçiye gidip ona baktır.presli plastikten kabı var güzelce keserek açın onu, sonra güzelce bantlattır. Benzer sorunu yaşadım aracım fan açtığında ibreler rolantisi, çalışması değişiyordu.Ve o modülden çıktı.Aracın her bokunu o modül yönetiyor.Boşuna bobin pompa sensör parçalanma.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)