User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
87 sonuçtan 77 ile 87 arası

Konu: Aracını yanlış parkeden Ankaralılar hazır olun!

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben düzgün park ediyorum, benim aracıma bu stickerı yapıştırırlarsa asarım, keserim diyenlere ;
    Birader, düzgün parktan kastın, kaldırıma 5 cm açıkta yanaşmak, jantları ve tamponları sürtmemek, değdirmemek değil ki. Bulunduğun yerde kaldırımda rampa vardır, garaj vardır, apartman girişi vardır, yükleme-boşaltma yeri vardır...vs sen o noktaları bilip-bilmeden tıkarsan o sticker'ıda hak edersin.
    Yok ya, sanane istediğim yere park ederim, o stickerı yapıştıranıda döverim diyorsan, birgün burnu kıllının birine denk gelirsin, engelli eşi-dostu olana denk gelirsin...vs o dayağı hem oracıkta sen yersin, hemde paket yaparlar evdede yedirirler.
    Bol keseden havalara sıkmayın.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana böyle birşey yapsalar fazla sürmez hemen biterler, valla burda bilerek arabayı yanlış park edip pusuya girer sonra elemanları öldüresiye döverler

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezawrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben düzgün park ediyorum, benim aracıma bu stickerı yapıştırırlarsa asarım, keserim diyenlere ;
    birader, düzgün parktan kastın, kaldırıma 5 cm açıkta yanaşmak, jantları ve tamponları sürtmemek, değdirmemek değil ki. Bulunduğun yerde kaldırımda rampa vardır, garaj vardır, apartman girişi vardır, yükleme-boşaltma yeri vardır...vs sen o noktaları bilip-bilmeden tıkarsan o sticker'ıda hak edersin.
    Yok ya, sanane istediğim yere park ederim, o stickerı yapıştıranıda döverim diyorsan, birgün burnu kıllının birine denk gelirsin, engelli eşi-dostu olana denk gelirsin...vs o dayağı hem oracıkta sen yersin, hemde paket yaparlar evdede yedirirler.
    Bol keseden havalara sıkmayın.
    +1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertaraf mal kaynıyo bırak yanlıs parketmeyı adam yolun ortasına bırakıp gıdıyor ,,sonunda pes ederler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bır ornek olucaktır ahahah

Yoksa On Numara Namaz Kılarım Abi... - YouTube

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gta san anderastaki hollywood dagındaki vice citydeki malibu kulubundeki polis karakolundaki adamların çektiği nedir amk hep müşterileri ölüyor meslektaşları ölüyor üstüne yetmezmiş gibi arabalarını bozukayla vuruyorlar hele o evin sahibine yaptıkları adamın evine giriyorlar havuzunda yüzüyorlar arabasını bazukayla patlattıp adamı öldürüyorlar helikopter geliyor onu vuruyor..Rıza baba ve ekibini arama vakti geldi
    San andreas artik cok degisti eskisi gibi degil
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz farklı sebeplerden olsa da ben buna benzer bir uygulamayı şahsım adına yapıyorum.

Haftada 5 gün bisikletle işime gidip geliyorum. Doğal olarak bağdat caddesinin geniş kaldırımlarını çok sık kullanıyorum bunun dışında, az olsalarda bisiklet yollarını da kullanıyorum. İşe gidiş gelişlerimin haricinde binişlerim ile birlikte haftada 400km den fazla bisiklet üzerinde olduğum oluyor.

Bu bağlamda kaldırımlardaki iniş çıkış rampalarını kapatacak şekilde park edenleri, bisiklet yoluna park eden yada işgal edenleri biraz aydınlatabilmek için A5 boyutunda kağıtlara aklıma geldikçe değişen ikaz yazıları yazıp sileceklere (içeriden görünecek şekilde) yada sürücü camına parabandı ile üşenmeden yapıştırıyorum. Para bandı camda iz bırakmadığı için içim rahat. Belki okurlarsa anlarlar.

"İNSAN OLSAM DOĞRU PARK EDERDİM, DEĞİL Mİ?"
    "ARABAN KIYAK AMA PARK ETMEYİ BİLMİYORSUN"
    "PARK EDERKEN İKİ KERE DÜŞÜN, O YOLDA TEK DEĞİLSİN"
    "YOLA DEĞİL PARK YERİNE PARK ETMEK LAZIM, AYIRT EDEBİLİYORSAN TABİ"

Tabi ki kimse arabasına birşey yapıştırılmasını istemez, bende istemem. Arabamı mecbur kalmadıkça çıkartmıyorum zaten. O zamanda kendi yaşadıklarımdan bildiğim için park ederken, hem yerine hem şekline dikkat ediyorum. Dikkat edersem kimse yapıştırmaz.

Mesela apartman kapılarının hemen önüne park etmemeye dikkat ederim acil-giriş çıkış anında engel olmasın diye. Kaldırım rampalarına park etmemeye çalışırım sadece bisiklet değil, engelli vatandaşlar ve bebek arabası gibi araçlar zorlanmasın diye.

Aynı kağıtlardan arabamda da mevcut AVm lerde ve benzeri yerlerde davar gibi parkeden, insansıların arabalarına bırakmak için. Gerekirse az dolanıyorum düzgün bir yer buluyorum. Bulmaya çalışıyorum.

Hayatta herşey karşılıklı saygı ve anlayış. Malesef eğitimle olmuyor. Hepimiz görüyoruz.
    çok iyi yapıyosunuz

bi laf vardır bazı insanlara cuk oturuyo; beyni yok fikri var.

bencillikten biraz uzaklaşsak bunlara gerek kalmıcak
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işe el atmalıyım o stickerı ben yapmalıyım
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sticker yerine lokantaların reklamlarının olduğu kart halindeki magnetler olursa çok daha iyi olur.

Hem sticker ın bu yapışıp kalma durumu ortadan kalkar, hem yanından araba ile geçerken arabanın üstüne bile atsanız yapışır hem de sürekli sticker üretmek, almak zorunda kalınmaz. Hatta böylelikle bir döngü olur ve aracının üstünden bu magneti alan sürücü, başka bir yanlış park yapan aracı görünce kendisinde olan bu magneti yapıştırır.

Böylelikle asarım, keserim, kafa-göz dalarım olayları da olmaz. Rahatlıkla kaportaya tutturulur.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldırımdan giden bisiklet ve motorsiklet için de bi uygulama yapsınlar. Destekliyorum..
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen baumaxın otoparkına arabayı bıraktım. tam girişe yakın yerde 5 araçlık falan engelli park yeri var. yerde ve tam karşıda da kocaman uyarı levhaları var. ve ayılar park etmiş. gittim içeri anons ettirdim bi kişi bile çıkmadı iyi mi. yav sen adam gibi park edersen neden yapıştırsınlar sana? yazılanlardan anladığım kadarıyla itiraz edenler çekinmeden bulduğu yere bırakıyor arabasını.. ben açıkçası para verip alırım o stickerlardan. burada yapıştıracak araç çok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)