okgececekse ozamn denemiyek
ehehe
www.honda-tech.com
hesap makinesiyle mi çektin bu videoyu? Şaka bi yanaaracın güzel yürüyor ama her arabaya atar yapma bu sitede yanlış anlaşılır benden söylemesi
bu arada hafifletme işlerine girme derim.
atar yapmıyorum ama yanlış anlaşılıyorum benim denemekteki amacım sizi gecerim değil bunu anlatamadım arabamı yaptım ve gidiyomu gitmiyomu hangi araçlarla ne kadar yürüyo onu görmek için yani hepsi bu
Anladım ama kendi speclerinde araçlarla denesen daha iyi sonuç elde edersin, öbür türlü kaç boy yerim diye bakmış olursun
beyler adamla dalga gecmeyin...emegiyle yapmis..az emege saygi..kucuk katdesmzi bole yaparak daha cok uzuyosunuz nyse...
www.honda-tech.com
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
akşam bi abinin corsayla kalkıcaz 1.3 cdti maksat denemek ama bana sanş vermiyo pekvideoyu koyarım inşallah bi aksilik cıkmazsa
Sen denemek istediğin araçları yaz istersen buraya. Daha önce geçtiklerini mesela(garanti olsun).. Boyundan büyüklere de açık olmuş bu davet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)