ben hala anlatamadım galiba benim amacım gecmek değilki denemek sadece yaptığım aracı denemek gerekirse m3 ten 3 boy fark yedim gibisinden demek yani benim iddam herkesi gecmek değil kalkmak gecerim seni demekte değil yani
Printable View
ben hala anlatamadım galiba benim amacım gecmek değilki denemek sadece yaptığım aracı denemek gerekirse m3 ten 3 boy fark yedim gibisinden demek yani benim iddam herkesi gecmek değil kalkmak gecerim seni demekte değil yani
kuşadasına gelirsen gel buyur yer içeriz saxo 106 honda 1.4 1.6 caddy cornet yok yok :D
vala keşke gelebilsem cok güzel olurdu :)
nerde deniceniz akşam bide 1.7 dahil edelim
olur cok güzel olur karataş sahil yolunda ama değişebilir narlıdere otobanda olur farketmez
Sahilde yapmayın deneme falan riske gerek yok. Çıkın otobana sabaha kadar deneyin.
herkes böyle düşüncek diye birşey yok
uyar tabi özelden mesaj atıyorum no
hevesini kırmak istemem ama bencede aracının gücündeki araçları yazsan daha iyi olur daha net görürsün aracının gidişini m3 ten 3 boy hayal yanlız bunuda unutma :D
siz haklısınız teşekkürler anlayışınıza denicez akşam arkadaşlarla videoları koyarız
ekstra araçlarda olabilir denk araçlar
belki bi sciroccoda gelebilir bi arkadaş kesin değil ama
haklısınız teşekkürler
emeğenine sağlık kardeşim , kendin uğraşmışsın yapmışsın , keyfine bak sen , takılma gerisine .
koçum sen dengin olan araçlarla yürü arabanı gör ne kadar yol katetmişsin en azından onu görmüş olursun ;) ayrıca m3 falan mevzusu dönüyor onuda unut m3 otobanda sana 15 20 direk saydırır... corsa fiesta connect gibi denk arabalara bakmalısın...Arabanda da baya emek var maşallah kazasız belasız diyelim :)