kalkamadıkkki video koyalım :) bi kalkalım inşallah koyıcaz en kısa zamanda bir kaç araçla sonrada devamı gelir zaten
Printable View
kalkamadıkkki video koyalım :) bi kalkalım inşallah koyıcaz en kısa zamanda bir kaç araçla sonrada devamı gelir zaten
bugün saat 9 9.30 gibi engelliler parkında olucam gelmek isteyen varsa hem mehabbet sohbet hemde deneme yaparız
aracına ve emeğine maşallah baya uğraşmışsın belli kazasız belasız kullan. kalkmaktan kastın drag mı roll mü onu anlayamadım ?
ikiside oolur ya hemde tanışırız eğleniriz yani
gelmek isteyen olursa 05554030808 başka yerde olabilir giderim
vay be ne var ne yok yazmıssın aracın iyide gidiyodur bence .
105 lik bi megane alıp bu ıslemleri yapma niyetin varmı ilerde :)
noldu izmirde büssürü dizel toplanmıştık zamanında yokmu dizeli olup kardeşimizle denicek ben bile ordan burdan araç bulmaya çalışıyorum
sağolasın abi yardımın için :) benzinli 1.6 ya kadar da olur
206 dizeli satmasaydım çokdan çıkmıştık izmirde hızlı dizellerde var onlarda görse neşe olur kangoya denicek araç çıkmazsa izmir grupdan tuhaf yani
Kardeşim cuma çifteye gelen oluyor orda bulursun ayarında bi araba kesin dinle sen beni :)
ogünde buluruz bugünde bulalım abi :)
Akşam Köstence shell e ugrucaksın selamın aleyküm deyip durum böyle böyle abiler arabamı denemek istiyorum diye orda zaten cliolar falan var corsalar falan var çıkar biri
bakcaz artık abi kaan abiylede buluşcaz inşallah bakalım
kimsemi yok izmirde 1.6 benzinli olur dizel olur ?
10 dk sonra cıkıcam gelmek isteyenler araya bilirler
Ablamın evindeyim tam otoban kenarında kangoyla corsa geçti deniyolarmıyıd anlamadım ama kango öndeydi:D
evet doğru görmüşsünüz kango tehlike 4 kişi bindik gene yürüdü denemek isteyenler yabana atmasın videoları kangonun sahibi burak kardeşim yükler alınteri deymiş bikere o motora=)))
Aracin degerlerine baktim da 0-100 9.1 mis cok iyi masallah