çeken araç neden o kadar gazlıyor acaba ?
Printable View
çeken araç neden o kadar gazlıyor acaba ?
aynı olay basıma geldi.aynı sekılde ben yolda ilerlerken makas atamayan doğan marka araç sağ kapıdan bana vurdu.sonra kaçtı gitti.Böyle namussuzlar oldukca küfür etmemek elde degıl.Tamam bari yaptın bi hata dur arkadasım niye kaçıyosun.
Tamamen cehaletinden, korkudan kaçıyorlar. Büyük olasılıkla aracının sigortası bile yok (kasko zaten yoktur), 8/8 kusurlu olduğunu biliyor maddi açıdan başına nasıl zarar açtığının farkında, manevi olarak da haksız olduğunu bildiği için karşı taraftan darp edilebilme korkusu da giriyor işin içine son çare olarak kaçmak kalıyor
E-5'te giderken önümden çok arkama bakıyorum.
Sırf bu E-5 makasçıları için eski bir amerikan kamyoneti alıp, kaportasını ve şasesini ileride komple güçlendireceğim.
hep diyorum keşke şu araçlarda araç içi kamerayı zorunlu kılsalar yada kullanan sayısı artsa.. o kadar çok kazalar afişe olucak ki.. kendi başımıza gelebilicek kazalarda dahil bizede neticede vurup kaçabilirler..
söylenecek birşey yok sövmekten başka....
Arkadasimin basina da geldi bunun aynisi basin ekspreste. Hatta konu bile acmistim bu araci taniyan var mi diye. Cocuk kovalamis baya ama yetisememisti.
Bunu yapan da hayvan oglu hayvandir. Serefsizin evladinin biryerinden ciksin..
E5'te giderken gozum onumden cok dikiz aynasinda. Kac sefer silme gectiler, bana dokunmasinlar diye iyice saga yanastigimi bilirim..
S.kti atti onun bunun cocugu yolunda giden adamin arabasini..
İşte bu o.ç yapıp kaçan
Citroen Saxo Vts Crash in İstanbul - YouTube
Geçen gün forumda konu açılmıştı sanırım, e-5te vurup kaçan birini arıyordu bu video ile alakası var mı?
yani dediğiniz gibi bi sıkıntısı vardı kaçtı ya alkollüydü ya ehliyeti yoktu.Kaskom tarafından zararım karşılandı aracım yapıldı.ama hatasız olan aracımın kapısı boyandı.Onuda geçtim yani kaza oldu insan durup bi özür diler.Ama bunlar cidden tam dayaklık.Büyük bi kaza atlatmıs videodaki kişi.Milletin canına kast ediyorlar yazık günah.Kendi ailelerine kendi taraflarına aynı durum olunca ortalıgı yıkıyorlar.
e 5 te makas atmak akıl karı değilki her 500 m de 1 asfalt kalitesi değişiyo :D
gerçi herkez kumho kullanıyo ztn bişi değişmiyo :D
muhtemelen sağdakinden sekip pejuya vurdu
lan ne küfür ettim bee
TR araç kameralarından devam..
açar açmaz saxo geldi aklıma.. :)