Bizim eski siteden Saxo cuyu tanıyanlar vardı. Plakayı site yönetimi bildirmişti polise.
Printable View
Bizim eski siteden Saxo cuyu tanıyanlar vardı. Plakayı site yönetimi bildirmişti polise.
Kafası güzel itoğlu itlerin çok var yolda böle soytarılar az hızı arttırsan giricek sana soktuğum apaçileri
yakında tech turkey merkezli zaten kampanya başlatıcam her araca bir kamera diye.. :) sloganda belli "yakala kaydet hoplat"
saxocu arabayı satıp golf almış
eleman büyük o.ç muş
renault forumunda görüntüyü çeken arkadaş kendisi paylaşmıştı cam car clio 4 dikiz aynasından görüp çekiliyor ve olan oluyor sanırım çarpan araç kaçamamış
Kaçamamış derken peşine düşüpmü yakalamışlar yoksa oda pert oldu yürüyemedimi.
Ayrıca o araya girmeyeceğini bile bile sokmuş arabayı. Hani zamanında çok makas atanın başına çok gelmiştir, ya geçeceksindir yada duramayacak vuracaksındır ve gözünü karartırsın geçersin ve "ulan kıl payı yine yırttık" dersin ve bu alışkanlık olduğundan bi süre sonra çok düşünmessin bile. Ama bu bile bile dalmış ve Leona sol arkasını vurunca normal olarak aracın arkası kopmuş ve araç 2 şerit sola atmış kendini. Bariyerle arasında 106 olunca da ona vurmuş. Bi ihtimal en sağda ki sucu galiba, fiorinonunda arka tamponu kurtaramamış olabilir.
denemiş ama kaçamamış jantı falan kırıldığı için mecbur durmak zorunda kalmış
sonucu ne olmus olay yenı sanırım
söylenecek çok şey var ama söylemeyelim :)
ya varya ne diyeceksin böylesine arkadaş ya bir hata yaptın bari dur nere gidiyorsun ya hayvanmı var o aracın içinde he şerefsiz ya.bir gün gelir sanada böyle çarparlar aklın gelir başına bu zihniyetle fazla gitmez bu şerefsiz
Kaçmakta bunun gibi şerefsizlere yakışır zaten..106'da birşey yoktur umarım.
bu kaza ne zaman olmuş ya 106 quicksilver avcıların arabası sürekli görüyorum plaka ve jantlardan tanıdım.
yok polis aracı değil çeken kişiyi tanıyorum arkadaşım olur trafik böyleleri oldukça kazalar hiç azalmaz bu tip kazalarda şöför direk hapse atılsa bi nebze azalır adam öldürmeye teşebbüsten
Kesinlikle katılıyorum, bu ülkede maalesef cezaların caydırıcılığı olmadığı için bir çok
kişi bu şekilde davranıyor. Daha ağır cezalar uygulansa mutlaka azalma olur.
Bazen böyle teğet geçenlere arkasından takasım geliyor, ama trafikte başkaları var onları düşündüğümden yapmıyorum.
Akıl, mantık almıyor bu gereksiz işleri
Sandalyeden düştüm amk :D:D:D
Arkadaş ne kadar akıllı uslu insanlardan oluşan bir topluluğuz maşallaahhhh :cool:
Hiçbirimiz zaten şimdiye kadar çarpıp kaçmadık, hiçbirimiz e-5/TEM vs agzlamıyoruz, hiçbirimiz hayatında makas falan atmaz aileler çoluk çocuk var diğer araçların içinde. Çok bilinçliyiz.
Lan nerden çıktı o zaman aramızdaki bu colinler, schumacherler ? Nerde gazlıyorsunuz senelerdir siz ? Herkes sorsan 240 ayna kapatıyor trafikte, ha diycem pistte öğrendi yetişti herkes lan o zaman Buğra yada diğer organizasyon yapan adamlar neden hala 5 kuruş kazanamadı ? Neden her organizasyonda binlerce TL adamlara giriyor ?
Çok ilginç adamlarız yemin ediyorum.