yakında tech turkey merkezli zaten kampanya başlatıcam her araca bir kamera diye.. :) sloganda belli "yakala kaydet hoplat"
Printable View
yakında tech turkey merkezli zaten kampanya başlatıcam her araca bir kamera diye.. :) sloganda belli "yakala kaydet hoplat"
saxocu arabayı satıp golf almış
eleman büyük o.ç muş
renault forumunda görüntüyü çeken arkadaş kendisi paylaşmıştı cam car clio 4 dikiz aynasından görüp çekiliyor ve olan oluyor sanırım çarpan araç kaçamamış
Kaçamamış derken peşine düşüpmü yakalamışlar yoksa oda pert oldu yürüyemedimi.
Ayrıca o araya girmeyeceğini bile bile sokmuş arabayı. Hani zamanında çok makas atanın başına çok gelmiştir, ya geçeceksindir yada duramayacak vuracaksındır ve gözünü karartırsın geçersin ve "ulan kıl payı yine yırttık" dersin ve bu alışkanlık olduğundan bi süre sonra çok düşünmessin bile. Ama bu bile bile dalmış ve Leona sol arkasını vurunca normal olarak aracın arkası kopmuş ve araç 2 şerit sola atmış kendini. Bariyerle arasında 106 olunca da ona vurmuş. Bi ihtimal en sağda ki sucu galiba, fiorinonunda arka tamponu kurtaramamış olabilir.
denemiş ama kaçamamış jantı falan kırıldığı için mecbur durmak zorunda kalmış
sonucu ne olmus olay yenı sanırım
söylenecek çok şey var ama söylemeyelim :)
ya varya ne diyeceksin böylesine arkadaş ya bir hata yaptın bari dur nere gidiyorsun ya hayvanmı var o aracın içinde he şerefsiz ya.bir gün gelir sanada böyle çarparlar aklın gelir başına bu zihniyetle fazla gitmez bu şerefsiz
Kaçmakta bunun gibi şerefsizlere yakışır zaten..106'da birşey yoktur umarım.
bu kaza ne zaman olmuş ya 106 quicksilver avcıların arabası sürekli görüyorum plaka ve jantlardan tanıdım.
yok polis aracı değil çeken kişiyi tanıyorum arkadaşım olur trafik böyleleri oldukça kazalar hiç azalmaz bu tip kazalarda şöför direk hapse atılsa bi nebze azalır adam öldürmeye teşebbüsten
Kesinlikle katılıyorum, bu ülkede maalesef cezaların caydırıcılığı olmadığı için bir çok
kişi bu şekilde davranıyor. Daha ağır cezalar uygulansa mutlaka azalma olur.
Bazen böyle teğet geçenlere arkasından takasım geliyor, ama trafikte başkaları var onları düşündüğümden yapmıyorum.
Akıl, mantık almıyor bu gereksiz işleri
Sandalyeden düştüm amk :D:D:D
Arkadaş ne kadar akıllı uslu insanlardan oluşan bir topluluğuz maşallaahhhh :cool:
Hiçbirimiz zaten şimdiye kadar çarpıp kaçmadık, hiçbirimiz e-5/TEM vs agzlamıyoruz, hiçbirimiz hayatında makas falan atmaz aileler çoluk çocuk var diğer araçların içinde. Çok bilinçliyiz.
Lan nerden çıktı o zaman aramızdaki bu colinler, schumacherler ? Nerde gazlıyorsunuz senelerdir siz ? Herkes sorsan 240 ayna kapatıyor trafikte, ha diycem pistte öğrendi yetişti herkes lan o zaman Buğra yada diğer organizasyon yapan adamlar neden hala 5 kuruş kazanamadı ? Neden her organizasyonda binlerce TL adamlara giriyor ?
Çok ilginç adamlarız yemin ediyorum.
Lan mal ben zaten atmıyorum mu diyorum, burda cennetlik araba kullananlara söylüyorum. :Deli:
Gazlama konusu açılsa mangalda kül bırakmazlar, kaza maza konusu oldumu yok oç yok şerefsiz insanların hayatını tehlikeye atıyor bilmemne. Ulan bu kadar insanız bi benmi trafiğe açık alanda gazlıyorum ?
Bu arada 3 s2k 1 mx5 değil, 3x s2k, 2x 200sx, 1x clio(doğu), 1xlaguna(miniks hangi evresindeydi o ucube arab hatırlamıyorum) :D:D:D
Bu arada Tolga g.tü o imzayla oynayıp durma bak sövecem şimdi :D
Eveeet nooldu bıçak gibi kesildi konu :D:D:D demek ki neymiş bi tek trafikte gazlayan şerefsiz ben değilmişim.
Arkadaşlar hepimiz az çok, uzak yakın birbirimiz tanıyoruz, aynı ortamlara girip çıkıyoruz, hepsinden önemlisi aynı boku yiyoruz. O yüzden burada ak sakallı dede takılmanın anlamı yok :D:D:D
Adam haklı dagılın beyler:))
Ben kendim adına konuşuyorum cennetlik araba kullanıyorum şehir içinde. 1-2 kere makas attım nasıl birşeymiş bu herkes atıyor diye, sonra aklıma daha önce bana neredeyse kaza yaptıracak makasçılar geldi utandım bıraktım. Şehiriçi keyfim 1-2-3 o da zaten anca 120 km yapıyor :D Ha arabayı deli gibi kullanmak ve zorlamak istemiyor muyum kesinlikle istiyorum ama trafikte değil, elimde olmayan birşey olur başkasına zarar verirsem vicdan azabından ölürüm.
siyah olan beyaza takıp dağılmış sanırım olan 106 ya olmuş yazık inşallah araçtakilerde bişi yoktur
Benim lafım sana yada senin gibilere değil anlayan alnadı benim demek istediğimi ve sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz.
Videoya gelince, arkadaş girememiş araya dağılmış gitmiş, ha bile bile mi yaptı ? Lan kim ister böyle birşey :D
neyse ben fikirlerimi söyledim, haklı görenlerde olabilir olmayanlarda :) Haksız olduğumu düşünenlere söylüyorum, ben gazlarım arkadaşım trafikte, eh fenada sayılmam gerçi yaşlandık ama gazlarım yani. O yüzden biraz empati yapın amk yazarken ama 2 taraflı yapın her zaman mağdur olanın değil birazda diğer tarafın terine koyun kendinizi.
Eskiden şehir içi çok gazlardım artık hız 60 km geçtimi ayağımı gazdan çekiyorum yaşlanmadıkta bana nolduğunu bende anlamadım, en güzeli sağdan dıptıs dıptıs yekten yekten gitmek. ( Bu demek değildirki akıllı uslu sürerken hareket yapanların hareketini yieyeceğiz :D )
Kaza-makas her zaman olan şeyler ama işin içini vurup kaçma girince şerefsizliğin önde gidenisin demektir.
xx