O tel çit işareti, oradan öteye geçme çarpılırsın mı diyor ne diyor, öyle birşey işte :D
Printable View
Allahından bulsun ..
doktor s2k haklı :D bende gazlıyorum aslında yapmamak lazım ama yapılıyo işte kimse sütten çıkma ak kaşık değil :)
hersey tamam, vurabilir kazadir bu sonucta, makasa girersin beceremzsin vurursun o da tamam ama vurup kacmak nedir?
vur, dur tutanak mutanak tut yada adamin hasarini karsila eyvallah..
ama hem hasari karsilamayacaksan ya da trafik sigortan yoksa e o yolda gazlama be .... cocugu.
kendi halinde giden adamin irzina gectin resmen..
Yahu kim ister hem kendi arabasının hemde başkasının malının ırzına geçmeyi ? Olmuş işte bi kere bide sanırım durmama sebeplerinden en büyüğü gazlaya gazlaya gittiği sürece geçtiği tüm araçların kaza yerinden geçerken görüp arkadaşı dayak yapma ihtimallerinin yüksek olması olabilir :D:D:D
Sanki ben yaptım amk kazayıda he niyeyse savunup duruyorum :D diyet bana yaramıyor :p
İşte kazadan sonra g.t yemeyince arkadaş topuklamaya çalışmış ama yazılanlara bakılırsa başarılı olamamış :D
Dediğim gibi bende en büyük etken o kadar insanın içinde kalıp ağzı yüzü dağılacak diye korkmuştur diye tahmin ediyorum ;) Düşünsene ben soldan gidiyorum bi anda nolduğunu şaşırıyorum :beuj: bence hiç durmasın :D
Tam sopalık
Makasçılardan nefret etmişimdir, aldıkları beddua da cabası. Yapmayın, yaptırmayın.
Trafikte çok acelem varsa makas değil de aracın önünü açmak maksatlı sık şerit değiştiriyorum. Ne zamanki bakıyorum biri götüme takıldı, gideceğim yere geç kalacaksam da frene basıyorum. ROLL 4 EVER
Kazadan sonra durup deseymiş "hey hey hey dostum kızma sadece biraz eğleniyorduk ha?" :D
vurup kaçma sonucu dünyaya gelen insanlar var hayatta
Trafikte tabikide hepimiz gazliyoruz,ancak burada ince bir cizgi var, limit ve alinan risk;
pistte nasil limlit asilirsa en fazla disari cikarsin zararin kendine olur en fazla oda.
ama trafikte hem kendine malina en onemlisi baskasina zarar veriosun, ve olaylar kendinin kontrolu disindada gelisiyor.
Arkadasim var gozu kara nolur en fazla carparim kasko var diyor ama ben onu goze alamiyorum iste...
ben sahsen trafikte limitlerin altinda giderim ve dolayisi ile kaza orani dusuk olur, tabikide kaza Allahin isi ama en azindan riski azalrtirim..
Trafikte gazlamak
ufak bi araya arabayi nasil sigdirdim bak midir?
yoksa fb stadinin oraya max kacla girmeyi denemek yada yuksek hizda genis virajda g kuvvetini hissetmek midir
Bence 2.si...
max kaç dönüyorsun ? :)
Normalde 106'dan beklerdim boyle bir hareket, Fakat burda o magdur olmus, Aslinda bek kacamamistir saglam caktiysa... ama bunlari odunla dovucen cidden ayiltip ayiltip..
ula aramızda millete çarpıp kaçan mı var? var eğer aramızda onunda aileine en güzel küfürlerimi iletirim. hiç çekinmem sövmekten. :D
vurdun kaçıyorsan küfrederim arkadaş. o kişi sen olsaydında değişmezdi gene söverdim :D
yazık olmuş 106 ya
kopruden stadın oraya baglanan sag virajı diyorsun heralde..
leon 1.4 fr ile kw v2 orta sertlikte...
lastikler pirelli pzero rosso 5000 km de...
ön 12mm arka 15mm hr spacerlar...
90-100 arası ote ote donulebiliyor :) tam net km veremiyorum dijital hızı açmadım hiç ama bidahakine bakarım..
kw leri en serte falan alsam heralde 100 u zorlarım diye düşünüyorum
ülkemizde böyleleri çok var maalesef..
Eskilerden bi örnek
Link...
Bu viraj konusunda uzman olan Miniks Ahmetin duygularını almak isterdim :D:D:D
2003 Focus dizelim varken, koni+yay, ön ve arka kule gergisi, bushing kit, yürüyende ön ST beşik salıncaklar vs vardı, 15 ST jant toyo T1R lar ile 95-100 girip stabil sürat çıkıyordum, çıkışta çok hafif kopma oluyordu ama sürati düşürmüyordu. 3. vites 110-115 yapıodu araba o süratlerde sarma yapmadığı için sürat şaşırtmadan görünüyordu.
Trafik yapmanın zevki başka viraj yapmanın başka hepsinin yeri ve zamanı var :)
Ya aslında olay belli..
Videoyu çeken arabayla, öndeki siyah araba kapısıyordu Golfte bunları gördü gaza geldi ve sağlam yapıstırdı. Videoyu çeken adam baktı arkasından golf sakat geliyor .öt korkusundan attı kendini sol seride golfte makasa girince patladı olay bu..
Emin olun Videoyu çeken arkadastaki Clio 4 öndeki uzayan siyah arabayı yeseydi kapısmada bu videoyu millete göstericekti bak ben cliomla su su marka aracı yedim diye ama noldu Kazayı cekti tesadüf eseri..
Bu arada Reno sitesinde demişler buna aynısını benim yazdıgımın adamın cevabı işe geç kaldım yetişmek için sagdan bastım demiş yeminle yalan öndeki siyah arabayla kapısıyor ya bariz belli :D