e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2003 Focus dizelim varken, koni+yay, ön ve arka kule gergisi, bushing kit, yürüyende ön ST beşik salıncaklar vs vardı, 15 ST jant toyo T1R lar ile 95-100 girip stabil sürat çıkıyordum, çıkışta çok hafif kopma oluyordu ama sürati düşürmüyordu. 3. vites 110-115 yapıodu araba o süratlerde sarma yapmadığı için sürat şaşırtmadan görünüyordu.
Trafik yapmanın zevki başka viraj yapmanın başka hepsinin yeri ve zamanı var![]()
Ya aslında olay belli..
Videoyu çeken arabayla, öndeki siyah araba kapısıyordu Golfte bunları gördü gaza geldi ve sağlam yapıstırdı. Videoyu çeken adam baktı arkasından golf sakat geliyor .öt korkusundan attı kendini sol seride golfte makasa girince patladı olay bu..
Emin olun Videoyu çeken arkadastaki Clio 4 öndeki uzayan siyah arabayı yeseydi kapısmada bu videoyu millete göstericekti bak ben cliomla su su marka aracı yedim diye ama noldu Kazayı cekti tesadüf eseri..
Bu arada Reno sitesinde demişler buna aynısını benim yazdıgımın adamın cevabı işe geç kaldım yetişmek için sagdan bastım demiş yeminle yalan öndeki siyah arabayla kapısıyor ya bariz belli![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bilinçli gazlama yada makaslama diye bişey vardır,bir başkasını tehlikeye atıcaksam girmem o delikten arkadaşBen bunu yapabiliyorum ve herkesten bekliyorum,tanımadığım biri g.ötüme yapışıyor makaslıyoruz hemde hard makaslıyoruz fakat herif benden hızlı çıkıyor bakıyorum geçecek gibi bende gidiyorum tabi aynı şekil ama adamın üzerine kırmıyorum fren yapıp yol veriyorum adamı önüme alıyorum devam ediyoruz..vs.vs.vs. Biraz mütevazi olmak lazım yol ver yol versinler sloganım bu
Emniyet şeridini hayatta kullanmam eğer görmüyorsam.
Tavsiyede bulunmak haddime değil belki ama herkes gibi bişeyler katmak isterim..
Bilinçli gazlayalım bari,hepimiz aynı boku yiyoruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)