kola bağımlısı biri olarak şişe kola içmenizi tavsiye ederim , kola içmeyen birinede kola içmesini tavsiye etmiyorum
kola bağımlısı biri olarak şişe kola içmenizi tavsiye ederim , kola içmeyen birinede kola içmesini tavsiye etmiyorum
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Ben kola tüketmiyorum. Belki komik olucak ama hani özel günlerde falan içerimMesela maç seyrederken pizzanın yanında. Diğer türlü keyifli olduğunu düşünmüyorum ama günde 7 tane mineral suyu içiyorum.
Yemişim kolasını buzlu çayını, buz gibi cacıktan güzeli varmı yav![]()
Sırma limonlu soda mudavimi oldum bende.
Kola sadece doner ile kebap yanina içer oldum.
Kolada tat değişimi fabrikanin kullandigi kaynak suyu ile alakali
Şuan kullandığı suda bir sıkıntı olabilir.
Birde spotcularda tarihi geçmiş çok büyük stok var alirken
Son kullanma tarihine bakın derim.
Coca-Cola'nın tadı sogutma ve stok şartlarına göre değişebiliyor.
Atıyorum adam aynı plastik şişeyi yada teneke kutuyu elinde 10 ay saklayıp sonra dolaba koyuyorsa tadı değişebiliyor.
Yada dolabı sallıyorum 5 derecede sogutuyor, ama öteki marketin dolabı 7 derecede sogutuyor ve paket buna bir kaç gün maruz kalıyorsa, tadı yine değişiyor
Günde 2 litreden fazla tüketen biri olduğum için, bir çok testten geçirme gibi bir hastalığım olmuştu zamanında.
Tadında genel anlamda bir değişme algılamadım ben ama. Şu anda içiyorum hatta, ımmh ım![]()
colanın tadı gerçekten değişti çok nadir içmeme rağmen bariz farkı insan anlayabiliyor. Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Çok soğuk bir cam şişe pepsi için inanın tadı coca coladan daha güzel. belirttiğim gibi çok soğuk olursa lezzetinden geçilmiyor. yinede favorim ıce tea şeftali tabiii didi en uzun süreli içileni![]()
alkolden tehlikeli benim gözümde.
içmeyin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
içmeyin abi şunu cocukken dayadılar bize sanki cok faydalıymıs gibi yazık ettik kendimize ne gereksiz biseymis kafa basınca anladık
ben farketmedim. pepsi hiç içmem.
kapak ve şişe üretim hataları son aylarda arttı benim elime geçen açılmayan kapak ve eğri imalat plastik şişeler var.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ben kolayı bırakalı 2 3 sene oldu ice tea fuse tea şeftaliyi keşfedene kadar![]()
her akşam 1 ufak(1litre) içiyorum valla
tad değişikliği tamamen satan yerin saklama soğutma koşullarına bağlı bence
Arkadaslar ice tea falan yazmista onda da seker miktari sayilir kadar yuksek. Tavsiyem ayran sodayi karistirip gomun miiis.
IN BOOST WE TRUST
Ben genelde hep aynı yerden alırım dolapları iyi soğutur ve çok fazla beklemez mal elinde adamın, o yüzden hep aynı tadı alıyorum.
Ama bir gün metro marketten 3-4 koli almıştık tabi sıcak halde, eve geldim dolaba koydum soğusalarda hepsinin tadı rezaletti
Kola, meyvesuyu, icetea, meyvelisodanın içinde aşırı derecede şeker var.
En güzeli şekersiz koyu kahve![]()
セルカン+レーラ=愛
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)