User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: pc donanimindan anlayan varmi

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ram de sorun olsa PC açılmaz duruma göre farklı bip (uzun kısa vs) sinyali verir.

Başıma geldiği için söylüyorum hariciekran kartı varsa önce bunu sökün,

sonra çalıştığından emin olduğunuz PSU ile açmayı deneyin.

Bunları yapmadan önce bios pilini çıkartıp on/of düğmesine 5 sny kadar basılı tutun.

Bakmadan söylemek zor ama genelde (başıma 4 defa geldi farklı pc lerde ) sorun PSU dan kaynaklı oluyor.

Eğer psu ise uygun hatta daha güçlü ve kaliteli bir marka ile değiştirin, Kasa ile gelen 500 - 600 yazan no name psu lar hayal ürünü

özgü-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah gittim pcyi almaya teknik serviste psu ile anakart yanmis dediler ekran kartiysa ramlarde gidik olabilir yaptilar neyse aldim kasayi eve geldim.. 380lik powerla pcyi denedim uzay kasa şeklinde on board ekrana bağlayıp baska ram denedim gene duzelmedi ayni parcalari baska pcde denedim sikintisiz aciliyo pc.. islemci fanini soktum islemci buz gibiydi normalde 10 saniye aclsa bile isinan sey soguktu.. islemciyi arkadasin ankartina takip denedim acildi sorunsuz.. sorun islemci yuvasinda meydana gelmis sanirim elektirik gitmiyo islemciyi okumuyo inegöl carsisindan 70 liraya anakart aldim sorun çözüldü ummadik yerden sorun çıktı anlamadım teknik servise guvensek komple pcyi yeniletceklerdi allahtan ucuza kapattik sorunu

Bir namazlık saltanatın olacak
    Taht misali o musalla taşında..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)