Pere lazimm pere peree![]()
sabahları TOBB üniversitesinin olduğu yolda (akp genel merkezinin olduğu cadde) da oluyor, koyu füme symbol. bazen gidiş istikametinde bazen de gelişte...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
meraktan soruyorum on plaka yaninizda oldugu surece cevirmeye sokuk yakalanmanin cezasi nedir?
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Yahu limit 80 ise 80 ile gidin olsun bitsin niye bu sovme ahlar vahlar. Dunyanin heryerinde var biyle radarlar isyaniniz neye?
Ornek, v8 i olanda v10 u olanda corollasi olanda burada 25 ile gidebiliyor iken kusura bakmayinda sizler neden gidemiyorsunuz ?
![]()
Aynı araçlardan birini eskişehir yolu beytepe köprüsü sonrası gördüm gözüme kırmızı çakarı yedim ne oluyor diye kenara çekip sordum. Şu an için deneme yapıyoruz dediler ama ben deneme işine pek inanmıyorum. Ne yapacaklarını şaşırdılar iyice bk çıktı...
İyi denemeyse bana kitlemedilerabi sokak arasinda dar yollarda gidelim 25 le sorun degil. Adam 5 seritli yol yapiyo isik yok yaya gecmek gibi durumu yok. 70 le gidiceksin. Kusura bakmasin da ben o kadar vergi odeyecem bana pist gibi yol yapicak. Ben basmiycam. Basmak derken 100-110 kalkipta zaten trafikte arabalarin sonunu gormuyoruz.
konya yolundan sonra otobanda gişelere gelmeden radar koymuşlar, sanki kendileri 120 km ile gidiyor...
Hava alanına giderken sağda bekleyen arabaların arasında koymuşlardı dün bi tane. Normalinde ters yöne bakacak şekilde durduğundan dikkat çekiyor, bu sefer düz şekilde koymuş arkadan ölçüyordu hızı. 120yle patladım sanırsam, yakında görürüz![]()
aynen bugün mamaktan gelirken siteler kavşagına gelmeden resmi accent düz duruyodu uyandım Allahtan yavaşladım baktım radar. memurda içinde izliyodu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)