User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: iş görüşmesi - nasıl bir etki?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakalinizdan memnunsaniz itici gelmiyorsa kesmeniz de neden göremiyorum, sabah uyandığınızda aklınıza ilk geleni yapın kesin yada kesmeyin. Heyecan iyidir duyguları taze tutar
    sanırım kalpten gidecem, biraz abartı gibi gelebilir ama, böyle beklenmedik zamanda beklenmedik işler çıkar ya insanın başına, biraz o model benimkisi...
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Giyimine ve görünüşüne dikkat et, rahat ol, kendin ol, neden orada çalışmak istediğini ve ne kadar istekli olduğunu anlatmaya gayret et.

İnşallah hayırlı olur, istediğin gibi olur.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn26 yasındayım 1yıl öncesine kadar berbere gidip sakallarımı kestirmemiştim şimdi 2günde 1 düzenli olarak cart cart .işe girdikten sonra top sakalı bırakırsın işi saglama al sen güzelcede parfümü yapıştır yaradana sığınıp beklicen ondan sonra

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi pozisyon için gidiceksin görüşmeye? ben biyomedikal okudum ama hiç tecrübem yokdu şuan bedaşda çalışıyorum. acıbademe başvurmşutum görüşmeye çağırdılar, gittim. hala tık yok
    saçım sakalım düzgündü siyah pantolon gömlek kravatla gitmiştim. sıcak olduğundan ceket giymedim. neden biyomedikal sorusunda biraz bocaladığımı ve seyahat engelim var dediğimden olumsuz olucağını hissettim zaten ona dikkat et. pozisyonunu neden istediğini, neler yapabileceğini, iş tanımı vs sorularına cevap verebil derim. 2erkek bi bayan vardı görüşmede öyle çokda kasılacağın bir ortam olmuyor bende daha önce pek gitmedim görüşmeye gayet rahattım

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yaz başvurduğum bir yerden hiç beklemediğim bir anda bana geri dönüş olmuştu ve tatil dönüşü apar topar gitmek durumunda kalmıştım. firma ismi vermek istemiyorum ancak gerçekten kurumsal bir yerdi. kirli sakal ve rahat bir kıyafetle gittim görüşmeye mecburen, çünkü bana saat aralığı vermişlerdi görüşme için. bu kılık kıyafetle almazlar diye düşündüğümden de gayet rahat anlatmıştım kendimi stres olmadan, espri falan yapmıştım baya. insan kaynakları ve bilgi işlem müdürü olmak üzere iki kişiyle görüşmüştüm, ikisi de olumsuz bir şey söylememişti giyimle alakalı. görüşme sonunda ne zaman geri dönersiniz diye sorduğumda işe alındın demişlerdi

böyle yapın diye söylemiyorum ancak size gerçekten inanırlarsa her türlü alınırsınız. rahat olmanız ve kendinizi stres olmadan anlatmanız çok önemli. tabi ki bunun yanında onların ihtiyaçlarını karşılayacak mesleki donanıma da sahip olmanız gerekmekte.

inşallah her şey istediğiniz gibi olur ve işe alınırsınız.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can alıcı sorulara hazır ol kardeşim gerisini zaten her aday yapıyor.

Mesela,

Kendinde zayıf gördüğün bir yönün var mı varsa ne? gibi sorular

Buna kesinlikle bir yazıf yön bul kendinde ve ondan bahset. Geliştirmek için yaptıklarını planlarını.

Bu soruya yok dersen istersen dr. ol almazlar

Yok dersen ukala der geçer. Var diyip geliştirmek için planlarını anlatırsan farkındalığı yüksek kişisel gelişime açık gibi yorumlanır. Üzerine bu konuya bir şekilde grup çalışmasınıda aşılarsan tamamdır

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman bulusuyoruz kardesim arkadasin izinden ne zaman geliyor
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Abi takım elbise mutlaka ayarla bir yakınımız oğlunu iyi bir torpile işe sokuyodu sırf takım elbise giymediği için ne kadar torpilide olsa giremedi yine 4 yılık ünüversite mezunu arkadaşım takım elbise giymeden görüşmeye gitti oda geri döndü takım elbise biraz da düzgün diksiyonla çıkarsın bu işten abi allah yardımcın olsun
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla dış görünüş önemli ama bence en büyük etken rahat ve kendinden emin olmak sıkıntı stres yapmadan rahat bir şekilde görüşmeye çalışın

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim coniler cok rahat olduklari giyim kusami pek takmadiklari icin en sonki gorusmeme ( Hilton hotel ) polo yaka t-shirt ile gitmistim. 4 farkli dept md ile mulakattan sonra basvurdugum is ile ( barmenlik ) ilgili hic tecrubem olmamasina ragmen binlerce kisi arasindan Amerikali olmamama ragmen tercih edilmistim Belirli bir zaman sonra samimi oldukca neden diye sormustum asiri rahattin, ozguven vs saymisti insan kaynaklari muduru. Kilik kiyafetten ziyade bencede rahatlik ve ozguven is basvurularinda herseyden once geliyor.

Bol sanslar.

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet abi öncelikle hayırlısı ne ise o olsun hakkında...
    Bence takım elbisem yok demişsin ama bi yerden temin et bence takım elbise kravat herzaman ciddiyeti temsil eder diye düşünüyorum.saç traşın sakal traşın düzgün olsun yani bakımlı görün böyle paspal kendine bakmayan bi adam gibi görünme ki zaten öyle değilsindir sanırım...konuşurken ses tonunu iyi ayarla kendini kasmadığını göster bu şendşne olan öz güvenini gösterir... Bunlara dikkat et bence inşallah iyi bir sonuç elde edersin
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk görünüş önemli.Top sakal derli topluysa kesmene gerek yok.Takım elbise işe önem verdiğini gösterir.Senin işe ihtiyacın olduğu kadar,işverenin de sana ihtiyacı var unutma.Heyecanlı hareketlerden kaçın.Ne istediğini biliyor olmalısın,şartlar konusunda,sana verecekleri haklar ve işin tam anlamıyla mahiyeti konusunda sorular sor.Zaten şuanda işsiz değilsin,profesyonel takıl ve sen ilana başvurmadın onlar senin cv ne ulaşmışlar anlaşılan.Rahat olmalısın.
    Bol şans.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giyimine ve görünüşüne dikkat et, rahat ol, kendin ol, neden orada çalışmak istediğini ve ne kadar istekli olduğunu anlatmaya gayret et.

İnşallah hayırlı olur, istediğin gibi olur.
    abi inşallah ya, halen biraz heyecan var ama, sanırım bir kaç saate düzelirim

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn26 yasındayım 1yıl öncesine kadar berbere gidip sakallarımı kestirmemiştim şimdi 2günde 1 düzenli olarak cart cart .işe girdikten sonra top sakalı bırakırsın işi saglama al sen güzelcede parfümü yapıştır yaradana sığınıp beklicen ondan sonra
    sakalları uçurdum vallahi dün gece, bir acayipde oldu aslında ama, yapacak birşey yok artık
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi pozisyon için gidiceksin görüşmeye? ben biyomedikal okudum ama hiç tecrübem yokdu şuan bedaşda çalışıyorum. acıbademe başvurmşutum görüşmeye çağırdılar, gittim. hala tık yok
    saçım sakalım düzgündü siyah pantolon gömlek kravatla gitmiştim. sıcak olduğundan ceket giymedim. neden biyomedikal sorusunda biraz bocaladığımı ve seyahat engelim var dediğimden olumsuz olucağını hissettim zaten ona dikkat et. pozisyonunu neden istediğini, neler yapabileceğini, iş tanımı vs sorularına cevap verebil derim. 2erkek bi bayan vardı görüşmede öyle çokda kasılacağın bir ortam olmuyor bende daha önce pek gitmedim görüşmeye gayet rahattım
    Radyoloji Teknikeriyim ben, hani şu sizin biomedikal'i çileden çıkartan adamlar varya ondan İşin şakası bir yana umarım stres denemelerine girişen olmaz aralarında

Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yaz başvurduğum bir yerden hiç beklemediğim bir anda bana geri dönüş olmuştu ve tatil dönüşü apar topar gitmek durumunda kalmıştım. firma ismi vermek istemiyorum ancak gerçekten kurumsal bir yerdi. kirli sakal ve rahat bir kıyafetle gittim görüşmeye mecburen, çünkü bana saat aralığı vermişlerdi görüşme için. bu kılık kıyafetle almazlar diye düşündüğümden de gayet rahat anlatmıştım kendimi stres olmadan, espri falan yapmıştım baya. insan kaynakları ve bilgi işlem müdürü olmak üzere iki kişiyle görüşmüştüm, ikisi de olumsuz bir şey söylememişti giyimle alakalı. görüşme sonunda ne zaman geri dönersiniz diye sorduğumda işe alındın demişlerdi

böyle yapın diye söylemiyorum ancak size gerçekten inanırlarsa her türlü alınırsınız. rahat olmanız ve kendinizi stres olmadan anlatmanız çok önemli. tabi ki bunun yanında onların ihtiyaçlarını karşılayacak mesleki donanıma da sahip olmanız gerekmekte.

inşallah her şey istediğiniz gibi olur ve işe alınırsınız.
    Benimde bu kadar iyi gececekmi acaba ya of yaa
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can alıcı sorulara hazır ol kardeşim gerisini zaten her aday yapıyor.

Mesela,

Kendinde zayıf gördüğün bir yönün var mı varsa ne? gibi sorular

Buna kesinlikle bir yazıf yön bul kendinde ve ondan bahset. Geliştirmek için yaptıklarını planlarını.

Bu soruya yok dersen istersen dr. ol almazlar

Yok dersen ukala der geçer. Var diyip geliştirmek için planlarını anlatırsan farkındalığı yüksek kişisel gelişime açık gibi yorumlanır. Üzerine bu konuya bir şekilde grup çalışmasınıda aşılarsan tamamdır
    Eren kalpten gidecem
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zaman bulusuyoruz kardesim arkadasin izinden ne zaman geliyor
    Abi Bu gün akşama burada inşallah, Pazartesiden sonra ne zaman uygunsan görüşebiliriz
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi takım elbise mutlaka ayarla bir yakınımız oğlunu iyi bir torpile işe sokuyodu sırf takım elbise giymediği için ne kadar torpilide olsa giremedi yine 4 yılık ünüversite mezunu arkadaşım takım elbise giymeden görüşmeye gitti oda geri döndü takım elbise biraz da düzgün diksiyonla çıkarsın bu işten abi allah yardımcın olsun
    Amin, umarım sakin geçer, fakat hakaten görüşme saatine bakacak olursak bir takım elbise alma şansım yok
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet abi öncelikle hayırlısı ne ise o olsun hakkında...
    Bence takım elbisem yok demişsin ama bi yerden temin et bence takım elbise kravat herzaman ciddiyeti temsil eder diye düşünüyorum.saç traşın sakal traşın düzgün olsun yani bakımlı görün böyle paspal kendine bakmayan bi adam gibi görünme ki zaten öyle değilsindir sanırım...konuşurken ses tonunu iyi ayarla kendini kasmadığını göster bu şendşne olan öz güvenini gösterir... Bunlara dikkat et bence inşallah iyi bir sonuç elde edersin
    İnşallah kardeşim cok teşekkür ederim
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim coniler cok rahat olduklari giyim kusami pek takmadiklari icin en sonki gorusmeme ( Hilton hotel ) polo yaka t-shirt ile gitmistim. 4 farkli dept md ile mulakattan sonra basvurdugum is ile ( barmenlik ) ilgili hic tecrubem olmamasina ragmen binlerce kisi arasindan Amerikali olmamama ragmen tercih edilmistim Belirli bir zaman sonra samimi oldukca neden diye sormustum asiri rahattin, ozguven vs saymisti insan kaynaklari muduru. Kilik kiyafetten ziyade bencede rahatlik ve ozguven is basvurularinda herseyden once geliyor.

Bol sanslar.
    Cok teşekkür ederim, özgüven konusunda biraz sıkıntım var aslında ama.. yapacağım birşeyler artık
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk görünüş önemli.Top sakal derli topluysa kesmene gerek yok.Takım elbise işe önem verdiğini gösterir.Senin işe ihtiyacın olduğu kadar,işverenin de sana ihtiyacı var unutma.Heyecanlı hareketlerden kaçın.Ne istediğini biliyor olmalısın,şartlar konusunda,sana verecekleri haklar ve işin tam anlamıyla mahiyeti konusunda sorular sor.Zaten şuanda işsiz değilsin,profesyonel takıl ve sen ilana başvurmadın onlar senin cv ne ulaşmışlar anlaşılan.Rahat olmalısın.
    Bol şans.
    Bu açıdan bakmaya calıstım ama öte yandanda tırsa tırsa bir oldum, aslında tırsmak dediğim sadece içimde olan birşey, yüzüme yansıdıgını sanmıyorumda, karşımdaki sarrafsa yandık zaten
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şuandaki işime talihsizlik sonucu şort, tokyo terlik ve tshirt ile iş görüşmesi yaparak girdim ve ik mika değil direkt Genel Müdür ile görüşmek durumunda kalmıştım

Kıyafet bencede çok önemli ama en önemlisi kendin olman ve kasılmaman. Yaptığım iş görüşmelerinde insanların yapmacık tavırlarından ötürü geri çevirdiğim çok oldu.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayakkabı önemli bir detaydır onada dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bende hep hayalini kurduğum bir yer için görüşme talebi aldım şaşırdım ne giyceğime, sade ve spor bir şekilde görüşmeye katıldım ve şuan bahsettiğim şirketin ofisinden yazıyorum

Söylemek istediğim eğer sen onların kafasında ki aranan adam isen eğer hertürlü o iş senindir inanıyorum.

Birde şunu söylemeden edemicem ik sorduğunda kendinizden gerçekten kendinizden bahsedin, ben gevezeyim bile dedim açıkcası

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acıbadem grupta çalışıyorum, bence takım giymen şart. takım olmasada en azından keten pantolon gömlek giy. sonuçta hastanede çalışırken serbestte giyineceksin, niyet belli oluyor takım elbise ile
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuandaki işime talihsizlik sonucu şort, tokyo terlik ve tshirt ile iş görüşmesi yaparak girdim ve ik mika değil direkt Genel Müdür ile görüşmek durumunda kalmıştım

Kıyafet bencede çok önemli ama en önemlisi kendin olman ve kasılmaman. Yaptığım iş görüşmelerinde insanların yapmacık tavırlarından ötürü geri çevirdiğim çok oldu.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şort Billabong'du

Klasik gelecek olan sorudur neden bizi tercih ediyorsun. Bu soruya verecek cevabın kuvvetli ise zaten görüşme bu soru sonrası sohbet havasında geçecektir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş görüşmesi konusunda biraz fazla tecrübeliyimdir. bu işin bir standartı, kalıbı kitabı yok...

şöyle bir örnek vereyim. ülkemizin en büyük holdinglerinden birisi ve bir alman dünya devi ortak şirrketinin üçüncü ve son mülakatı... toplamda 6 kişi grup mülakat yaptık. başından sonuna müthiş bir mülakattı benim için, ilk turda farklı fikirleri olan dımbıkların hepsi ikinci turda benim fikirlerimi ve kararlarımı savunur destekler olmuştu.

karşımızda firmadan yaklaşık 10 kişi vardı çıkışta dizildiler futbol maçı gibi el sıkışacaktı. en sona geçtim ben herkesin tepkilerini görmek adına... adamlar bana Fatih Terim muamelesi yapmışlardı. bir omuzlarınaalmadıkları kalmıştı.

tamam demiştim ya, bu iş bu kadar...2 gün sonra telefon çaldı. referans istediler, verdim. hemen aradılar referansları..( öyle eften püten adamlar değildi referanslar) neyse...ohhh dedim ya iş bende...

sonra ses kesildi, 1 hafta çıt yok. 2. hafta aradım. biz başkasıyla çalışacağız dediler. iyi o zaman sizin kurumsal kimliğinizi dilleyim ben! dedim. kapattım.

sözün özü... takımını giy, sakalını kes, parfümünü sık, kendine güven, abartma, sakın yalan söyleme...gerisi kader kısmet...

unutma! şu anda sana çok kötü gelen durum ve olayların daha sonra nasıl bir hayırlara vesile olacağnı bilemezsin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)