User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
257 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görünüm olarak güzel araçlar..

cla nın arkası dar boyunuz 1.80 üstündeyse arkada boynu bükükler gibi oturursunuz.. bagaj eşiği dar valizi falan koyarken zorlanırsınız baya ön konsoldaki ekran sanki sonradan gidilip bir marketten naviasyon cihazı alınmışda takılmış gibi duruyor aracın orjinal parçası gibi durmuyor.. blind spot sensörleri tamponun yanına koymuşlar orda çok çirkin sırıtıyor çamurluk yada tampon içine alabilirlerdi ebayda satılan blind spot sensor kitleri ile aynı zihniyette kitler onlarda arka tamponların yanı delinip koyuluyor..
    iç malzeme kalitesi kullanılan plastik ben beğenmedim..
    Katılıyorum ancak araç sedan formatın da değil işlevsellik aramak yanlış bence. Tabi işlevsel de olabilirdi orası ayrı bir nokta. Bu araç A3 sedana rakip filanda değil benim gözümde tarz bir araç. A5 nasıl farklı duruyorsa onun gibi ya da CLS gibi. Ayrıca bu aracın halk projesi filan olduğunu da sanmıyorum en azından fiyatları(TR için) bunu göstermiyor. A serisi daha makul ancak CLA sadece tarzı olan bir araç olduğu için uçuk rakamlara satılabiliyor. Bu fiyatlarla bile satıldı baya araç ilginç gerçekten.

Kalite konusun da ise kesinlikle haklısınız. w204 C kasalarda ilk çıktığında sorunluydu bu konuda makyaj ile giderildi. Mercedes'in son yıllarda ki en büyük hatası bu oluyor ilk çıkan modeller biraz özensiz yapılmış hissi veriyor makyaj ile olması gereken noktaya getiriyorlar.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a ve cla; bunları 60-65.000'e verseler almam. hayatımda hiçbir zaman maliyet ve satış için üretilen araçları sevemedim. şu da var ki a klasse'de bu kadar sorunu yaşayan belki de tek sizsinizdir. hepsi böyle diyemeyiz ama kalite, işçilik ve üretim nitelikleri zayıf modeller olduğu belli bunların.

geçmiş olsun arkadaşım. inşallah bi sonuca ulaşır ve mağduriyetini giderirsin.
    Fatih abim tek bu değil emin ol bizim mercedes forumuna üye olan A serisi Cla serisinde çok sorun var yani forumdaki kullanicilardan hatirladiklarim ; Airbag arizasi , emniyet kemeri ünitesi sesleri , şanzuman arizasi , ve bu aralar en çok sorun rüzgar sesi şikayetleri , bir forum üyemiz bu sbepten araci satti çunku gittigi yetkili servisteki elemanlar da siz mercedesin en düşük modelini almissiniz bunlar normal demiş iyice soğudum araçtan dedi satti başka bir kullanicida da var ayni sorun onun haricinde iç trim sesleri de çok sikayet ediliyor , konuyu açan abim eğer bana ulaşabilirsen p.m den , her türlü yardimci olurum mengerlerdeki işi bilmeyen kişilerle uğraşmayin. Boşuna vakit kaybedersiniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CLA sadece tarzı olan bir araç olduğu için uçuk rakamlara satılabiliyor. Bu fiyatlarla bile satıldı baya araç ilginç gerçekten.
    uçuk rakam derken bu aracın ingiltere satış rakamı 24 bin sterlin amerika satış fiyatı 29 bin dolar almanya satış fiyatı 29 bin euro bunlar starting fiyatlar paket eklendikçe yada kişisel konfigürasyon yapıldıkça artabilir. ama pazardaki giriş rakamları bunlar..

türkiye pazarından bakmayın manzaraya bizim pazarda ucuz araba yok elin avrupalısının taksi yapmaya bile utanıcağı araçları bizim ülkede vergilerden ötürü kral yapıyoruz..

yani öyle uçuk rakamlarda ulaşılamıycak tarz bir araç değil..
    c segmentinde bir aracın amacıda bellidir (small family car) yani çekirdek ufak aile aracı ..
    bu segmentte araç üretiyorsan üretim amacın bellidir zaten fiyattanda belli..

bana göre mercedes bu segmentte dikkatleri üstüne çekicek farklı bir tasarımla giriyim dedi.. Güzelde yapdı ama hesaba katmayı unuttuğu bir şey varki C segmentinde o kesmin kullanımına el vermiycek bir araba üretmek..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötü olmuş :/

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ceyhun737; sağol kardeşim cevabın için. a serisini ve cla'yı aşırı derecede tavsiye ettiler bana. 100.000 lirayı a3'e vereceğine kaya gibi a var, cla var dediler; kulak asmadım. tereddütsüz a3 istedim. maliyetten kaçmanın da bi raconu olur...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer durum bir dostumuzun basına geldi 3 kere yolda kaldı farklı sebeplerden arabada çözülemeyen bir arıza vardı aracın yenısını talep etti vermediler dava açtı kazandı araba parasını avukat masraflarıyla geri aldı altındaki arabayıda yapıpo adama hediye verdiler.
    01 BR 993 106 Gtı
    01 B 3483 106 Gtı
    01 PB 799 Audi A3 1.8T
    01 DA 964 Vtı
    01 TT 883 Leon 1.8 T FR
    01 PA 258 Type R
    01 FR 143 Leon 1.8 T FR
    01 FR 252 Vtec2
    01 UT 324 Golf Gtı

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mart ayında a180 amg paket aldım,hiç bir problem yaşamadım,sadece bir kere emniyet kemerinden ses geliyor diye götürdüm sabah alıp akşam verdiler şu anda 8 bin kmde falanım. sizinki birazda denk gelmiş herhalde, bence peşini bırakma üst üste çok fazla can sıkıcı şeyler yaşamışsınız.
    ayrıca sorusu olacak olan arkadaş varsa cevaplayabilirim a serisi ile ilgili

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Darkmun son post herseyi cok iyi ozetlemis.

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım sorunu en yakın zamanda çözerler eğer olmayacak gibiyse direkt olarak mahkemeye verin bence.
    34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
    28DH223 HONDA CIVIC EK HB
    28TR126HONDA CIVIC VTEC II
    28AS464HONDA CIVIC FB7

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır km aldığım 2013 Clio 4'te buna benzer arıza mesajı sorunları yaşadım. Dava 1 ila 2 yıl arasında sürüyor. Bi arabaya o kadar uzun süre binemeyeceğim için 4 ay yani 10.000 km kullandıktan sonra sattım kurtuldum. Ciddi anlamda can sıkıcı oluyor bu durumlar.

otto24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değişim olmaz diye bişey yok kuzenim geçen sene sprinter minübüs aldı göstergelerde sürekli tüm ışıklar yanıyodu çözemediler 3 ay sonra sıfır araç ile değiştiler üstüne giderseniz değişim yaparlar ki onun aracında sadece gösterge problemi vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya ölçüm cihazı ile kaportaya da bakıverin bir ara...... Ne olur ne olmaz......
    Okumadan imzalamam.....

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yunus naptın len arabaya geçmiş olsun moruk. bastırın değişim için. kişisel olmayan hatalar yüzünden değer kaybı yaşamak zorunda değilsiniz.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "bugun böyle bir haber okudum ve mahkeme mağdur kişiyi haklı bulmuş örnek teşkil edebilir."

Mersin'de bir kişi, 4 yıl önce aldığı yeni otomobilin tavanından su sızması üzerine aracın yenisiyle değiştirilmesi için açtığı davayı kazandı. Aracı satan firmanın Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'ne yaptığı itiraz da reddedildi

Bir tüketici, 4 yıl önce satın aldığı yeni otomobilin tavanından su sızması üzerine aracın yenisiyle değiştirilmesi için tüketici mahkemesine açtığı davayı kazandı.

Güzin Koska, 2009'da aldığı yeni otomobilin şanzımanı bozulunca, şirkete tamir ettirdi. Bir süre sonra farlarda deformasyon olduğunu gören Koska, aracı şirkete götürüp, farların değiştirilmesini istedi. Şirketin, tüketici kullanımından kaynaklandığını öne sürmesi üzerine Koska, konuyu Tüketici Hakları Heyeti'ne götürdü.

Heyet, tüketici lehine karar verince farlar değiştirildi. Güzin Koska, bu kez de aracın tavanından su sızdığını öne sürerek, yenisiyle değiştirilmesi talebinde bulundu. Şirketten olumsuz yanıt alınca Tüketici Mahkemesi'ne başvuran Koska, açtığı davayı kazandı.

Şirketin, Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'ne yaptığı itiraz da reddedildi.

"İKİNCİ EL OLSA BU KADAR SORUN OLMAZDI"

Güzin Koska'nın eşi Sıddık Koska, sıfır kilometre aldıkları araçla ilgili sorun yaşadıklarını söyledi.

Aracın yenisiyle değiştirilmesi için verdikleri hukuk savaşını kazandıktlarını anlatan Koska, şunları kaydetti:

"Yeni araç alalım dedik, başımıza gelmeyen kalmadı. Aracın şanzımanı ve farları sorunlu, içine su alıyor. İkinci el alsaydık bu kadar sorun yaşamazdık. Bizi en çok şaşırtan, arabanın tavanından su alması. Yeni araba tavanından su kaçırır mı? Mahkemenin lehimizde karar vermesi bizi bir nebze de olsa sevindirdi ama hala sonuca ulaşmış değiliz. En kısa sürede aracın sıfır kilometresiyle değiştilmesini bekliyoruz. Değiştirimezse tekrar hukuki yollara başvuracağız."

Haber Kaynağı Hürriyet.

Link : 'Su sızdıran otomobil' davasını tüketici kazandı
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle hakkınızı atayın.mahkemeye verin.1,5 yıl kadar sürer ama kesin kazanırsınız.yoksa bunlar sallamıyo.ama servis raporlarını mutlaka saklayın en iyi delil.

RACE WERKS

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun, mercedes almanya ile cozmeye calisin, bayiler siyrilmaya calisacaktir

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ve CLA Mercedes'in kötü çocukları oldu resmen. Ben sadece binip kısa bir süre test etmiştim, trim seslerinden kafayı yemek üzereydim 6k'da ki Cla'da. aynı sorun A serisinde de mevcutmuş..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme işi sabır gerektiriyor. Arkadaşım jetta aldı alturdan araç kusurlu çıktı bilirkişi vs her şey ispatlı. İlk mahkeme de hakim tebligatı alan kişiyi beğenmedi 3 ay sonraya attı. 2. Celsede hem arkadaşın avukatını hem de alturun avukatını çıldırırmış, sonuç olarak 4 ay sonrasına erteledi davayı ve bu araba rehinli bankaya borcunu kapatın demiş. Araba alındığının 2. Gününden beri alturda duruyor, kasko ve kredisi ödeniyor. Sonuçu merakla bekliyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAhkeme için geçekten sabir gerektiriyor ancak hakkinizi aramalisiniz. Opel forumdan bir abimiz 3 yil suren davayi kazandi ve aracin sifir bedel degisimi ile ucretini almayabhak kazanmisti. Benzer bir dava chevrolet ilede yasandi. Biz ize zamaninda vectrada dava tehditi ile aracimizi degerinde geri verip cok cok uygun fiyata corsa almistik enisteme. Gercekten talihsizlik cok gcmis olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)