Bence
Hyundai Genesis 2.0L TCI 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Printable View
s3 olabilirmi :)
Connecting site...
yakıtı bilmiyorum ama genesis ilanları içinde en mantıklısı bu
Bende farklı birşey diyip R56 JCW olabilir diyorum. Ayrıca Hyundai Coupe'nin yeni kasası çıktı ben onla ilgilenirdim alıcaksamda :)
genesis coupe farklı ve yıl/fiyat olarak mantıklı...
ama barış abi bizim gibi renocu adama bi laguna coupe iyi gider :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11966634/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33009739/detay
clk da aslında fena seçenek değil :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33586468/detay
golf 6 dizel otomatik bence düşünülmesi gereken bir arac olabilir.
Accord............
arkadaslar ısım soyleyıp kacmak yok :D
favorı vs nız varsa eklersenız sevınırım.yoksa 45-60 arası zılyon tane arac var.kafayı yıcem zaten kac gundur :):)
tanıdık aracı daha ıyı olur. 11. arabam olacak o kadar baktırıp 2 defa perte yakalandıgım oldu. yıne kazaya kurban gıtmeyelım :)
hepınıze tesekkurler :icon_tup:
*bu arada benım yazdıklarım tek kapı dıye sanırım sadece tek kapı ıstedıgım sanılmıs.
suv vs de olur. ford ranger bıle olur yanı :D yeter kı vergısı & kaskosu cok olmasın. 600rr da var aılede :rolleyes: onun bunun gıderlerı vs ler kasmasın yanı. senede 10000km anca yapıyorum bu yuzden vergıkasko yakıttan daha onemlı benım ıcın.
Açıkçası kendi favorilerim arasında en beğendiğim ve düşündüğüm arabalardan birisiydi fakat tekrar 1.4 istemediğim için vazgeçtim. Fiyatı düşürebilirseniz eğer mantıklı olur.
Connecting site...
aurıs ve c2vts den sonra ılallah ettım sıyahtan ama namusuz gercekten guzelmıs.aldım favorıye.
yukarıda eklenen ılanlardan.
*ı30 bayag doluymus gercekten.60 verılır mı onu kendıme anlatamıyorum.elbette kalıtesı yukselmıstır ama ne bıleyım ya.olmaz demeyelım ama zor.
*clk 270 vergısı :(
*clk 200 65 cıvarı sıyah olan cok hos. yakıtı 11 de tutabılır mıyız?
*lagunaların bı tanesı favorımde
*genesıslerı cok begenıyorum ama 15.3 yazıyorsa krıterlerıme uymuyor :( yanı yakıt onemlı degıl ama 70-80 kurus 10000km de yapsam yorar.
anladım kardesım.valla bı baksak hıc fena olmaz.
rahatsız ederım zaman buldukca :icon_tup:
Volkswagen VW CC 1.8 TSi 2010 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 134102664
ben olsam böyle bişeyler bakardım, asaleti yeter :)
cc de bakıyorum ama 2009 70-90km cıvarında olanlara.zıra verdıgın lınktekı 69 benı asıyor. 61-62 cıvarına km lı ama temız bulursam alırım ;)
Opel Astra GTC 1.4 Sport 2012 Model 53.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 132943433
bence bunlarada bakmalısınız :)
edit:hatta dolu bir sıfırını 65bine falan alırsınız.
CC ve clc gibi alternatiflerin varken diğerlerine bakıyorsun.. Senin kafan bayağı karışmış Barış :) Bence kendi kafanda bir eleme yapıp buraya 3 araç çıkart öyle kararsız kal derim.. Otomobilden iyi anlayan adamsın sonuçta :)
estagfrllah :)
ya aslında kafamda 2-3 araba var bunlarla hıc alakasız ama hanım faktoru var.
RR hakkında ses cıkarmadıgı ıcın araba konusunda da bencıllık yapmak ıstemıyorum acıkcası.
guzel alet.baktım da dedıgın gıbı lıste fıyatına 20" jant ekletıp 65kusure gelıyor. bayıden ıyı fıyat alınabılırse super olur aslında.
Abi beklentilerini yazmiyorsun her kafadan ses cikar tabi, yol tutmasimi oncelikli , konforumu kalitemi vs
total degerlendirmede passat cc hepsine takar bence
yani karar sizin 0 araç heycanınız varsa en uygun spor araç bence bu. kendine has bir stili var aracın scirocco gibi her köşe başında rastlamanızda mümkün değil :) tamamen şahsi görüşüm 100k km de cc ye yada muadili bir araca 70 80 vereceğime 3-4 sene bunun tadını çıkarır sonra segment atlardım. tamamen 0 araç görüşümdür ilk ben binicem derdi tasası yok 0 boyasız km siz kafam rahat ;) ve tertemiz :)
opel sevmeyen ben bile astra gtcyi çok beğeniyorum :) hatta yeni astra meganedan güzel şimdi Allah için :D
Citroën DS4 1.6 e-HDi DSport 2012 Model 58.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 134281568
bu araçlarda düşünülebilir aslında baktınız mı ?
Scirocco falan herkeste var artik. Astra j gtc non sari veya kirmizisini alip keyfinize bakabilirsiniz
bakıyorum evet.
hatta favorımde bu style var. 3 parca boya var sadece degısensz.en uygun fıyatlı olan bu.
Citroën DS4 1.6 e-HDi DStyle 2012 Model 49.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 135357541
yeni ceed de var
Kia Cee'd 1.6 CRDi Concept Plus 2013 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 135359407
Kia Cee'd 1.6 CRDi Concept Plus 2012 Model 52.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 135349774
gemi spec
Skoda Superb 2.0 TDi Elegance 2011 Model 59.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 132986499
Mini Cooper S 1.6 Cabrio 2010 Model 59.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102203174
Aradığınız araç bende :) Düşünürseniz görüşebiliriz.
Cabrio yazıyor ancak araç cabrio değil galiba?
esınız ve cocugunuz varsa scırocco cok gereksız olacaktır bılgınız olsun. cocuk koltuguda eklenırse 4 leyemessınız bıle aracı. kaldıkı trafıkte cok dıkkat ceken ve bır cok kısının pesınden geldıgı bır arac oldugu ıcın esıınzı rahatsız edebılırler.
bu dogrultuda en mantıklısı dızel bı i30 olarak gelıyor bana
eger tırdan dusme ordan atlama burdan patlaması yoksa bunu alıcam ben :)
Renault Megane 1.5 dCi GT-Line 2012 Model 59.850 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 135385876
En mantikli secenek olan Gt Line tercih edilmeli
http://www.techturkey.com/forum/otom...m-qtronic.html
bence seçeneklere ekleyin.
bende genesis var goruntu olarak harıka ama onun dısında baska amaclar bekleme arabadan solıyım :) gorunusu guzel spor otomobil sadeceAlıntı:
yigitblr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Connecting site...
yakıtı bilmiyorum ama genesis ilanları içinde en mantıklısı bu
abi sen 159 dizel alıp satmamışmıydın zaten :D