CC ve clc gibi alternatiflerin varken diğerlerine bakıyorsun.. Senin kafan bayağı karışmış BarışBence kendi kafanda bir eleme yapıp buraya 3 araç çıkart öyle kararsız kal derim.. Otomobilden iyi anlayan adamsın sonuçta
![]()
CC ve clc gibi alternatiflerin varken diğerlerine bakıyorsun.. Senin kafan bayağı karışmış BarışBence kendi kafanda bir eleme yapıp buraya 3 araç çıkart öyle kararsız kal derim.. Otomobilden iyi anlayan adamsın sonuçta
![]()
estagfrllah
ya aslında kafamda 2-3 araba var bunlarla hıc alakasız ama hanım faktoru var.
RR hakkında ses cıkarmadıgı ıcın araba konusunda da bencıllık yapmak ıstemıyorum acıkcası.
guzel alet.baktım da dedıgın gıbı lıste fıyatına 20" jant ekletıp 65kusure gelıyor. bayıden ıyı fıyat alınabılırse super olur aslında.
Abi beklentilerini yazmiyorsun her kafadan ses cikar tabi, yol tutmasimi oncelikli , konforumu kalitemi vs
total degerlendirmede passat cc hepsine takar bence
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
yani karar sizin 0 araç heycanınız varsa en uygun spor araç bence bu. kendine has bir stili var aracın scirocco gibi her köşe başında rastlamanızda mümkün değiltamamen şahsi görüşüm 100k km de cc ye yada muadili bir araca 70 80 vereceğime 3-4 sene bunun tadını çıkarır sonra segment atlardım. tamamen 0 araç görüşümdür ilk ben binicem derdi tasası yok 0 boyasız km siz kafam rahat
ve tertemiz
![]()
masalla masalla
opel sevmeyen ben bile astra gtcyi çok beğeniyorumhatta yeni astra meganedan güzel şimdi Allah için
![]()
Citroën DS4 1.6 e-HDi DSport 2012 Model 58.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 134281568
bu araçlarda düşünülebilir aslında baktınız mı ?
Scirocco falan herkeste var artik. Astra j gtc non sari veya kirmizisini alip keyfinize bakabilirsiniz
bakıyorum evet.
hatta favorımde bu style var. 3 parca boya var sadece degısensz.en uygun fıyatlı olan bu.
Citroën DS4 1.6 e-HDi DStyle 2012 Model 49.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 135357541
yeni ceed de var
Kia Cee'd 1.6 CRDi Concept Plus 2013 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 135359407
Kia Cee'd 1.6 CRDi Concept Plus 2012 Model 52.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 135349774
gemi spec
Skoda Superb 2.0 TDi Elegance 2011 Model 59.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 132986499
1881 - 193∞
Mini Cooper S 1.6 Cabrio 2010 Model 59.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102203174
Aradığınız araç bendeDüşünürseniz görüşebiliriz.
Cabrio yazıyor ancak araç cabrio değil galiba?
esınız ve cocugunuz varsa scırocco cok gereksız olacaktır bılgınız olsun. cocuk koltuguda eklenırse 4 leyemessınız bıle aracı. kaldıkı trafıkte cok dıkkat ceken ve bır cok kısının pesınden geldıgı bır arac oldugu ıcın esıınzı rahatsız edebılırler.
bu dogrultuda en mantıklısı dızel bı i30 olarak gelıyor bana
eger tırdan dusme ordan atlama burdan patlaması yoksa bunu alıcam ben
Renault Megane 1.5 dCi GT-Line 2012 Model 59.850 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 135385876
http://www.techturkey.com/forum/otom...m-qtronic.html
bence seçeneklere ekleyin.
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)