Adres telefon ne oldu ?
Nedir durum sıkıntı çözüldü mü halen bir ihtiyaç var mıdır.
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Burs için ilan verilmiş,buraya da başvuru yapın,çıkarsa gayet iyi olur.
T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Tuğral son durumla ilgili bilgi verebilir misin?
arkadaşlar kusura bakmayın. Uzun süredir antalyanın yerel bir kanalının temelleriyle uğraşmaktaydım. Sistem kurulumu yayıncı arayışları , vs.. derken kendimi kaybettim. Şu saatte eve yeni girebildim yarın detaylıca bilgilenip burdan yardımcı olan arkadaşlarımıza son durum hakkında bilgi vericem.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Tugraaaaaaal![]()
Tuğral ama böyle yaparsan bu kıza sen zarar verirsin... Eğer ilgilenemeyeceksen detayları bana ver ben ilgileneyim. Burada bir çok insan her ay yardım edebileceğini söyledi fakat ekim ayı geldi geçiyor. Eğer bu kız burs bulduysa da haber ver bari sevinelim.
Abim şu aralar iş peşinde koşturmaktan eve bile gidemiyor. Konuyu güncellemeyi unutmuştur buyuk ıhtımal ben uyandırayım konuya baksın bi![]()
DR. OWL
Kayseri'de yapılacak bişe olursa seve seve yaparız. Özelden ulaşabilirsiniz.
2009 - S2000
2010 - EVO X
2011 - C63 AMG
2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned
2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D
2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI
2015 - ?
Elimden geldiğince bir şeyler koyarım. Hesap numarası alabilirsek...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Arkadaşlar çok özürdiliyorum ciddi anlamda 1 aydır eve adım atmadan çalışıyordum. Bu günden sonra düzene giriyorum allahın izniyle . Eve yeni girdim , yarın öğlen konuyu inceleyip adres ve iletişim bilgilerini ve hsp numarasını isteyenlerle ilgileneceğim. Samet_61 konuyu kirletme özelden çok merak ediyorsan ne olduğunu anlatırım...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Tugral bey; kayserideki kardesimize istediginiz anda telefon ile ulasma imkaniniz var mi? Ayrıca yurt sorunu çözüldü mü?
Yok arkadaş, sizden birşey olmaz, şimdi de 38 numara birsürü giysi buldum yeni ve markalı. Ama bu kıza ulaşabileceğimizi sanmıyorum artık
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)