adamsın pist amcam
Buğra abi sonuna kadar katılıyorum sana ve şunu da söylemek istiyorum;
Adam tüm akpartiye oy verenleri sövüyor burda herkezin eşi dostu annesi babası oy vermiştir bu partiye bu post silinmiyor ama ben küfürlü bir kelime yazdım diye siliniyor.
Ben kesinlikle ettiğim küfürü savunmuyorum ben pkkyı sövdüm. Postum silindi doğrusuda yapıldı ama kalkıp kendini bilmez bir herif öyle bir kelime edip öyle birşey yazdığı post silinmiyorsa yanlış bu bence.
valla ben böyle düşünmüyorum.. o olaylarda polisin şiddetini destekleyen adam hayatımda da olmasın istiyorum özellikle de unutmamaya çalışıyorum o insanları.. ya da yol yaptık bak yol var mıydı diyen araştırmayan okumayan insanı..
bi de bu konuya helal abi çok iyi düşünmüşsün yazanlardan bi iki kişi farkettim diğer konularda gelip çemkirip linç edilenler.. E orda da çemkirmiycektin o zaman madem her görüşe saygı var..
boyle bir konuyu ben acacaktim
forumdan atilirim ceza alirim yasim itibariyle gurur yaparim diye acamadim
ozellikle bu yil buradan cok insanla yuz yuze tanistim
insanlarimizi cok daha fazla bolmek icin yapilan organizasyonlarin forumda da basarili oldugunu goruyorum
kimseyi elestirmek istemiyorum, yazanlar samimi olarak yaziyor, onlar da kotu niyetli degil
ama hic tahammul yok artik
digeri ni cok net olarak dusman gorme durumu var son zamanlarda
keske en uc dusunceler bile gulumseyerek konusulsa...
ama biz bunu basaramiyoruz
o zaman daha sessiz olup birbirimizi kabul etmemiz gerekmez mi ??
hic olmazsa forum da.... burasi bir otomobil forumu deyip: sadece bu konuda devam etsek daha iyi olmaz mi
konu icin kendi adima cok tesekkur ederim
Hayatım boyunca iki şeyi anlayamadım, iki şeye anlam veremedim.
1. Futbol yüzünden birbirini kıranı,
2. Siyaset yüzünden birbirini kıranı,
Farklı düşüneni düşman görme zihniyeti değişmedikçe, bu ülke 1 adım ileri gidemez. Bizler bölündükçe, birlik olanlar kazanıyor görmüyor musunuz?
Türk milleti piyon olmayacak kadar zekidir.
Bazı eylemler yanlis noktalara gidiyor. Birlesecegimiz yer bayragimizin golgesidir. Gerisi herkesin ozel hayatidir. Bayragimizin ve Ata'mizin biraz hatri varsa, vatansever olalim; birbirimize sahip cikalim. Unutmayalim, karsi goruste oldugumuz insanla en azindan paylastigimiz ortak bir tarih ve ortak bir avuc toprak var. Bunun hatrina, birbirimize karsi anlayisli olalim. Disaridan gelecek adalete de, isiga da ihtiyacimiz yok. Onlar degil mi bizi bize kirdiran, gelisemeyelim diye gundem yaratip bizi bize dusuren.
Konu isabet olmuş abi eline saglik...
Bence forumun yönetim kadrosunda bi kutuplasma var. Evren öz bir konu aciyor veya bir yorum yapiyor millet de adminler bole demis bizde bole diyek dogrudur vs. diyerek kutuplasmayi hat safhaya cikiyor. Bazilarin msjlari siliniyor bazilari kaliyor buda silen kisinin veya kisilerin görüşüne göre oluyor.
Öncelikle yönetimin bu konuda daha hassas olmasini isterim...
Eline sağlık abi..
Yalnız evet klavye ile memleket kurtarılmaz ama benim attığım her post o konulara ülkemi sevdiğim içindir; cebimi, statümü vs. değil. Siyasetten çok tartışma bu yüzden aslında. Ülkenin ne tarafa gittiğini biliyoruz ve insanlara doğruyu yanlışı göstermeye çalışıyoruz.
Üşenmeyip bu yazıyı yazmışsınız helal olsun.
Taksim olayları işin rengini ortaya koydu aslında.Nedense herkes birbirine destek çıkıp kaostan kurtulmak yerine taraf olup gruplar oluşturdu. Keşke omuz omuza yürünseydi,keşke uzaktan bakıp nabıyoruz biz denilseydi. TUZAĞA düşmeyelim...
Boş konuşmuşsun..
İlla, karşı görüşten birinin yazdığı yorumları, ettiği küfürleri ( haklıdır değildir orası ayrı, ki bence haklıdır ) noktasına dahi dokunmadığımızın screen shootını mı koyalım? O varsa öbürü de var? Kime ne ceza verildiğini biliyor musun ki ahkam kesiyorsun? Ayrıca nerde hangi konuyu açmışım ben?
Bu konunun amacı daha adaletli falan olunması değil, önce konuyu oku idrak et. Burası adalet bulma makamı değil.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...mse-yokmu.html
Burdaki ilk msji ne amacla yazdiniz acaba? Burda bi ön yargı var konun amaciyla alakasi olmayan sacma sapan bi msj. Her dedigine eyw deseydim ayni düşünce olsaydik belki özgün abiyi arayip bana yardimci olabilirdin ama dalga gecmeyi tercih ettin...
Burasi adliye degil bende biliyorum. Konun amaci forumdaki kutuplasmayi önlemek degilmi? Öyleyse basta bunu yöneticilerin dikkat etmesi gereklimi degilmi? Okudumu idrak edemesem zaten size cevap veremem![]()
Her görüşe saygım var deyişi kadar yalan bir deyiş yok. İyi ülkeni senden alcam, karına kızına tecavüz edicem diyenle aynı görüşte olunabilirmi?
ben gittiği yere kadar saygılıyım. Otomobil konuşaxaksak eyvallah. Diğer konularda fikir beyan ediliyorsada kutbum belli. Vatan millet sakarya.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Cok yerinde bi baslik olmus , artik gina gelmisti. Yazdiklarina bastan sona hepsinr katiliyorum ve boyle bi konu actigin icinde cok tesekkurler.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)