User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: BMW V8 Kullananlar

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m62b44 ile daha az yakma olasiliginiz var. verilen rakamlar bakimli araclar icin normal. Ben 7,4-8.1lt/100km yakiyodum uzun yolda. 90-100 arasi seyir halindeyken... Hacim boyle bir sey. M62b44 zaten cok dengeli bir motor ve onceki jenerasyondaki hatalar aza indirgenmis.

Sehirici 24lt ortalama ile gezdigim de oluyordu. Gaza bastiginiz kadar yakiyor ama herkesin diline dusurdugu kadar abarti bir durum yok bu araclarda. M5'te ise durumlar farkli
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

cusse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede var bi v8 lpg'de 60krş yakıyor şehir içi benzinde 11-12lt'lerde geziyor bizdekide çok sağlıklı bir araç v8'in sesi yeter basmanıza veya gazlamanıza gerek yok e39da ayrı bir dünya bazen acayip sövdüğümüz oluyor ama hastalık gibi M5 ise adamı tahrik eder m serisine binip az yakmak gibi bir düşünce varsa M5 almak saçmadır bence...

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masraf cıkarmaz derken sadece gülerim bu yazdığına çok agresif kullanıma bağlı olarak 65 kuruş a kadar çikti ama şunu unutma benzinde 10 lt yakan araç LPG de 13 14 lt yakar

ayrıca aldığımız araç Türkiye de ki en sağlıklı 5 araç arasına girer

8-9 lt yakıyorum diyene ben inanmam uzun yolda 80 km sabit suratle bile gitsen yakıt değerlerin 12 lt gösterir
    tamam abicim tüm techturkey huzurunda çocukca bi iddiaya girelim senle. 80le sabit 100km yol gidelim eğer 12 litre yakmazsa 1 depo benzin alacak mısın? ben 10'u geçerse ben senin arabana 1 depo benzin alıcam söz hadi lafı söyleyip kaçan çok senin gibi forumlarda icraata gelince kıvırıyor herkes..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam abicim tüm techturkey huzurunda çocukca bi iddiaya girelim senle. 80le sabit 100km yol gidelim eğer 12 litre yakmazsa 1 depo benzin alacak mısın? ben 10'u geçerse ben senin arabana 1 depo benzin alıcam söz hadi lafı söyleyip kaçan çok senin gibi forumlarda icraata gelince kıvırıyor herkes..

gökhan ben kıvırmam iddaya da girmem sende bende 540 kullanıyoruz başka kişilerde kullanıyor

diğer bmw forumlarında da bu konular konuşuluyor....

senin aracının 540 olarak 10 lt ve altında yakıyorsa bizim aracımızıda bırakalim sana öğret ona az yakmasını......

bana yol bilgisayarında 100 km verini ölçen bir resim paylaşirmisin ? yeni tarihli....

borusan son bakıma gittiğimda 14 lt yakıyor dediğim adamlar gayet normal aşşaği yakması FANTAZİYE girer zaten dediler....bence aracını sen bir kontrol ettir..
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kıçı kırık 6 silindirli M20B27 motorla 10 litrenin aşağısına düşmüyorum 540'la nasıl 8-9 litre yakıyor anlamadım?

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek haneciler basmış burayı yine m54b25 ş.içi arada basmalı yakıtım 14.8 litre.Bu araçlarla daha az yakmak gibi düşüncesi olan birisinin 2.5 3.0 4.4 litre araçlara binmesi bana mantıklı gelmiyor.S80 nin çok güzel 1.6 dizeli var tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan ben kıvırmam iddaya da girmem sende bende 540 kullanıyoruz başka kişilerde kullanıyor

diğer bmw forumlarında da bu konular konuşuluyor....

senin aracının 540 olarak 10 lt ve altında yakıyorsa bizim aracımızıda bırakalim sana öğret ona az yakmasını......

bana yol bilgisayarında 100 km verini ölçen bir resim paylaşirmisin ? yeni tarihli....

borusan son bakıma gittiğimda 14 lt yakıyor dediğim adamlar gayet normal aşşaği yakması FANTAZİYE girer zaten dediler....bence aracını sen bir kontrol ettir..
    Şu ara şehiriçi agresif kullanıyorum, bc 14 küsürlerde. Sakin kullandığım dönemlerde 12lt civarı oluyor. En son edremite giderken sıfırlamıştım 3 hafta önce. Edremite girdiğimde ortalama tüketim 10.0 litre idi. 2 kişi bagaj dolu. Sakin kullanmıştım genel olarak. Ama bursanın virajlı bayırlarında basmıştık mecbur kamyonların arkasına düşmemek için. Fabrika verisi şehir dışı 9,2litre zaten çok bile yakmışım. Bir gün görüşelim abi iddiaya gerek yok gel buyur.

MSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz yolda bnm araçım 80km sabıt hızda 8 Lt gibi bişi yakıyor. İsteyeni gezdirebilirim.

hatta isteye araçımıda satarım. bu nimetlerden faydalansın.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

abimde 97 model 7.40 ia var.lpg de uzun yolda 100 km/h ile ortalama 35 kuruş yakıyor.bence çok iyi şahin doğan bile 25 kuruş yakıyor.
    barnak bassam olurmu ?

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

6,2 corvette 6.vites değeri ama bunu 4,4 range te yapamıyorum 10 lt nin altına getiremedim arabayi uzun yolda

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bond777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba 511de orjinal km olabilir,

ornek olarak bize o sitedeki diger e 39larin milyon km sinirinda oldugunu yada gectigini anlatir gibi..

Bu ilandaki araci yakindan gormedim ama orasi aslinda bir galeri degil ozel alfa romeo servisidir ve Alfada en iyisidir diyebilirim birmotun cozemeyip araclari oraya gonderdigini bilirim.Sahibi cok yakin tanidigimdir ve sanayinin en durust insanlarindan biridir o yuzden orjinal kmleri yazmaktan cekinmemistir.Tabi ilani yazan kisi neye istinaden 310 hp yazmis bilemiyorum ama arac hakkinda ilgilenen olursa yardimci olmaya calisirim duz vitesi inanilmaz keyifli olacaktir 8 silindirle

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu satış işini çözersem bende yakıt verilerimi paylaşıcam sizinle
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben buyuk hacimin uzun yolda uzun 5 veya 6.vitesle az yaktigina inanirim her turlu o sorun degil ama sehir ici bol gazlamali 12-13 litre yakiyordum 1420kilo 270hp 400nm aracla.5.40in 12-13 yakmasi istanbulda cok cok zor.He yol bombos olur 10da yakar ama 5000km sehir ici ortalamasi inemez 10 civarina.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben buyuk hacimin uzun yolda uzun 5 veya 6.vitesle az yaktigina inanirim her turlu o sorun degil ama sehir ici bol gazlamali 12-13 litre yakiyordum 1420kilo 270hp 400nm aracla.5.40in 12-13 yakmasi istanbulda cok cok zor.He yol bombos olur 10da yakar ama 5000km sehir ici ortalamasi inemez 10 civarina.
    şehir içi agresif kullanmamak az yakmaktan daha zor. 3-5km sakin kullandıktan sonra önünüze dalıp çıkan hayvanları gördükçe mod değiştiriyorsunuz. hacimli motor çok yakar diye birşey tam olarak doğru değil. ama çok yakmaya oldukça musait.

bundan önce 5.20 vardı uzun yolda 7-8litre yakıyordum.

hacim 2.2 kat arttığında yakıt da 2 kat arttı mı? hayır...
    araba daha ağır mı? evet yaklaşık 170kg.
    ayağınızın altında basmaya hazır olduğunuz bir canavarın kuyruğu var mı? evet..

fizikten anlayanlar bilirler. bir maddeyi a noktasından b noktasına taşınması için gereken enerji önce maddenin ağırlığyla, sonra harcanacak enerjinin verimli kullanılmasıyla doğrudan ilgilidir. bir elmayı 2 parmağınızla daha sıkı veya 4 parmağınızla daha gevşek tutup taşıyabilmeniz gibi.. arada mutlaka fark olacaktır ancak katlanarak artan bir farktan bahsetmiyoruz burda.
    yanlışsam düzeltin lütfen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şehir içi agresif kullanmamak az yakmaktan daha zor. 3-5km sakin kullandıktan sonra önünüze dalıp çıkan hayvanları gördükçe mod değiştiriyorsunuz. hacimli motor çok yakar diye birşey tam olarak doğru değil. ama çok yakmaya oldukça musait.

bundan önce 5.20 vardı uzun yolda 7-8litre yakıyordum.

hacim 2.2 kat arttığında yakıt da 2 kat arttı mı? hayır...
    araba daha ağır mı? evet yaklaşık 170kg.
    ayağınızın altında basmaya hazır olduğunuz bir canavarın kuyruğu var mı? evet..

fizikten anlayanlar bilirler. bir maddeyi a noktasından b noktasına taşınması için gereken enerji önce maddenin ağırlığyla, sonra harcanacak enerjinin verimli kullanılmasıyla doğrudan ilgilidir. bir elmayı 2 parmağınızla daha sıkı veya 4 parmağınızla daha gevşek tutup taşıyabilmeniz gibi.. arada mutlaka fark olacaktır ancak katlanarak artan bir farktan bahsetmiyoruz burda.
    yanlışsam düzeltin lütfen.

Asla hacim 2kat yakıt 2kat gibi ilkokul hesabı yapmadım.Her zaman kütle hareket ettikten sonra hacim katlanarak yaktırmaz diyorum ama şehir içinde sürekli o kütleye dur kalk yaptırıyorsunuz.2x2 4 se 5.40 şehir içinde 11litre yakmamalı.He bmw sizin aracınıza kıyak geçmiştir ne mutlu size sizin rölantideki saatlik yakıtınız bile 4 silindir 2000ccden çok daha yüksek.Ben araç çok yakıyor demedim çünkü çok kelimesi görecelidir ama şehir içinde yarı hacimli hafif versiyonundan daha az yakamaz.Ben demiyorum fizik kuralları ve fabrika verileri destekliyor.Bence değer keyfini çıkartın o ses ve gücün ileride bu araçlardan fındık motorlar yüzünden bulamayacağız

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tartışmanın üzerine teknik verilerine baktım aracın 18litrenin üzerinde şehir içi verisi var bu arabayla nasıl 10-11 litre yakıyorlar?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediğin şekilde kullan bana 100 km verisinin fotografını çek gönderirsen sevinirim...

aracın çok güzel 19 da lastik var....

bende 225-55-17 rft lastikle ben tekrar sölüyorum 55 kuruş ( lpg 2.68tl ) yakabiliyorum...benzinde de ortalama bu araç 13 15 lt arası yakar ki bu da normaldir...

zaten 540 az yakmaya başladiğinda korkmak lazım ki araç doğası gereği 12 lt assağisinda yakamaz...
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tartışmanın üzerine teknik verilerine baktım aracın 18litrenin üzerinde şehir içi verisi var bu arabayla nasıl 10-11 litre yakıyorlar?

:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir söliyelim...

bende 1140 kg agirliğinda 16 jant a sahip golf 1.6 8 v aft arac ta var...

bu araç bile normal kullanımda benzinde 40kuruş yakıyor ki bu gayet kabul edilebilir bir ortalamadır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)