bizim için iyi şeyler olmayacak gibi duruyor..
bence olay sizin düşündüğünüz gibi değil siyaset yapmak serbest evet ama bu forumda yasak konuyu başlatan bora abi bence fitili yakmış, dolar altın konuşması bahane olucakları hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz kimlerin kime hizmet ettiğini falan ama bu forumda siyaset yasak işte konuşulmuyor başka bir alanımız olsada orda tartışsak keşke
kaybedilen çok fazla can, verilen çok fazla acı ve hasar oluyor... fakat bu oyunun aktörlerinin umrunda olan kısmı bu değil... bu işin acitasyon kısmında propaganda malzemsi oluyor... ölü üzeriden, acı üzerinden prim sağlanıyor...
ama eğer bu savaş-çatışma kaçınılmazsa uzun vadede zarar görmemek adına iyi pozisyon almak lazım... ırak savaşı zamanı çekimser kalarak çok şey kaybettiğimize inanıyorum... ama tek bir adamın ağzına bağlı olarak yaşadığımız için bu ülkede her şey mümkün... öl dese ölecek, nedenini sormayacak çok fazla adam var... ne için bilen yoken basit ve güncel örneği F.Terim olayıdır...
Müslüman olarak hiç üzülemiyorum suriye ye yıllarca apo denen ...... nu barındıran onlar değilmiydi ? Bana göre suriye terorist yatağıdır. Üzüleceğim tek şey ülkemize vereceği hasardır..
ya banane elin arabindan yesinler birbirini, bizim basimizdakiler arapdan cok arapci oldugu icin bu pis bedevilerin ne savasi varsa icine suruklemek icin yer ariyolar!!, israil le filistende pek umrumda degil, yesinler birbirini.. hamam bocekleri kalana kadar bombalasinlar, Turkiye icine suruklenmesin umrumda degil, Benim ulkemde o kadar sorun varken din kardesligi kolpa...yemisim dininizi, iki dk da satarsiniz sizler.. Yok rabiaymis suymus buymus, Birader banane elin misirli yobazlari katlediliyorsa? Iyi oluyo, mursi pezosunu sutladilar diye aniriyo bazi sakirtler bebe gibi, e tabi kendileride benzedigi icin mursiye kolay degil hazmetmek... bi sehit icin aglamisligi yoktur, UMARIM SURIYE DE VERECEGIMIZ HER SEHIT AHIRETTE HESABINI SORAR BU MOLLALARA...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Komuta üssü Türkiye oluyormuş.......
Hayırlı olsun(4 parmak işareti) !
Zamanında gelen patriotlar hazırmış..
ana avrat kufur etmemek için kendımı zor tutuyorum.
Bunca olay yasanırken sıranın bıze geldıgınden habersız cok buyuk bır kıtle var ve o kitle diger %50 lik kısımı; aşırı uc, batı meraklısı ve ahlaksız tanımlıyor.Tum herseye gozlerı kapalı.
Dun sehır merkezının ortasında tekbirr allahu ekber seslerı yankılanıyordu.. Turkiyenin geldiği duruma bakın.
savaşı fırsata dönüştürmek isteyenler umduklarını bulamayacaklar. merkez bankası başkanının dün ki açıklamasında bu duruma mani olmak için ; dolar fırladığı anda piyasaya dolar sürüp doları düşüreceğini konuşurken izledim.
bu sebeple dolardan ekmek çıkmaz diye düşünüyorum.
rabbim bizi korusun demekden başka bşi gelmiyor elden..
dolar altın borcu olana yazık olucak gibi.
dünki tırcı videosunu izleyenler vardır 3 tırcıyı infaz ediyor ö.s.o. militanları tek sucları mezhep farkı ve bu videoyu paylasıp esed boyun devrilsn yazanlar gördüm okadar inanmslarki her zulümü esedin yaptıgına öldürenlerin esed karşıtı oldugunu bile bilmiyorlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşa olmak ne kadar kötü bişey
geziparkındakilere şehitlere niye böyle tepki göstermediniz diyenler suriyedeki olaylar için utanmasalar kendileri kalkıp savaşmaya gidecek yıllarca pkk katliam yaptı hangi suriyeli cıkıp sizin kadar destek olduya da siz mehmetçiği bu kadar desteklediniz mi türkiye ekonomisi zaten balondu ve patladı patlayacak hatta 2002 krizinden daha beter olacak gibi ya hadi hayırlısı tabi faturanın kime gideceği belli sen ben o şu bu
yin adamlar onbinlerce km öteden gelip, ineğin sütünü sağıp, sitttirip olup dönecekler memleketlerine, sonra da iş bize patlayacak, bize derken halka. yoksa hükümete, yandaşlarına vs vs birşey olacağını sanmam.
Sanirim misir dan sonra sira iran ve turkiye olacak bu ortadogu projesi adim adim ilerliyor iste Allah hepimizin yardimcisi olsun ulkemizde bu kadar mansetli olaylar oluyor ve de bu ortadogu projesini merak edipte bakmiyoruz sanirim
Tayyip eğer bizi de sürüklerse savaşa gezi parkındaki olayların bir benzerinin yaşanacağını düşünüyorum ben.Türkiyede büyük çoğunluk savaş istemiyor.Tayyibin koltuğu iyice sallanır açıkcası.
Ayrıca Egemen Bağış gezicilere ''Olimpiyatı alamazsak sorumlusu sizlersiniz'' diyordu. Şu savaş ortamında NAH bize olimpiyat..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
rabia,rabia...Ortadoğu'nun en güçlü ülkesi Türkiye...Davos fatihleri...ağlak dış işleri...ağlak iç işleri...
ahh ulan..bunların dedeleri birinci dünya savaşı sonunda İzmir'i işgal eden Yunanlılar için Hilafet ordusu demişlerdi...
eminim şimdi de özgürlük ve barış için Suriye operasyonu diyecekler...bombalar (!yanlışlıkla!) Suriye'de sivillere atıldıkça,kimyasal bombaların yanında masum mu kalacak acaba...
yazık ya... valla yazık... allah affetsin bu zihniyeti...
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
bilader üzülüyorum ama bi yandanda üzlmüyorum .
biz bu suriyelilere kapımızı evimizi açtık rahat durmuyorlar ülkemizde tabiiki içinde masum insanlarda var ama çogunluk peşmerge.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)