Yeter ya vallahi yeter artık
Printable View
Yeter ya vallahi yeter artık
Daha birkac gun once zam gelmemismiydi benmi yanlis hatirliyorum? Aslinda basimizdakiler insaflilar bu koyun millete az bile yapiyorlar. Dunya uzerinde agzina s...digi halde zerre tepki vermeyen bir halk yoktur heralde:
Bu günlerin en iyi dostu Honda PCX ve Today heralde :(
iyiki dizelciyiz yaksa yaksa en fazla 50 kurus yakar ama benzinli bide turbolu araçlar napsin biz bile buna nerdeyse zor yetişiyoruz allah yardımcımız olsun suriyeye girildikten sonra baya artış olur gibi duruyo
5 lira yakıt yakıyorsan o işinm ekonomisi olmaz dizel benzin fark etmez.. ekonomi yapıyroum diyen kendini kandırır.. en fazla biri gider 100 km diğeri gider 80 km ama ikisininde gitmesi gereken dünya normlarında o parayla 300 km 280 km ..
Yakın zamanda zam gelmişti zaten.Son zamla 97 oktan Ankarada 5lirayi geçmesi gerekiyorken psikolojik sınır nedeniyle petroller 4.99'dan satıyordu.Muhtemelen bu zamla psikolojik sınır da delik deşik olur rahat rahat zamlarlar 5er 10ar kuruş.Yeni sınır 6 lira..
5 tl ye dayandı işte her türlü.en azından hesap kolaylığı olur
Zerre uzuluyorsam nolim beter olsun millet. Alamaz duruma gelsin. Skimde degil.
kontorlu benzin cıkarsınlar o zaman
dızel arabamı satacam en kısa surede zaten 2014 yılında mazotlu aracların vergısı daha fazla olacakmıs bılgısı olan var mı?
onu yapamazlar saçma olur bu ülkede ticaret taşıma şirket araçları filolar dizel üstüne dönüyor şirket sahipleri firmalar kazan kaldırır..
Birazdan arabaya benzin alıp garaja çekeceğim ve uzun bir süre kullanmayacağım,bir kişi bir kişidir bu da kendi çapımda bir protesto bir eylem bana göre. Yetti artık gerçekten işin cılkı çıktı dolar yükseldi benzine,açık çıktı benzine,canımız sıkıldı benzine,üstümüzden kuş geçti benzine zam,bu ne be.
İşe gitmek için bisiklet almak ile ne kadar doğru bi karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum :)
Garajda en arka sırada yerini aldı canım arabam :)
Arabayi aldigimda 40 kurus yakiyordu 1000 km sonra duser dediler hala 40 kurus yakiyordu.rodaj bile dayanamadi malesef zamlara.