Allah ömür verirse, hesaplarıma göre 2023'te bir depo benzinle 120 km yol gidebilecem.
Printable View
Allah ömür verirse, hesaplarıma göre 2023'te bir depo benzinle 120 km yol gidebilecem.
işin ilginç yanı elin avrupalısının en alt seviye aracına ötv den ondan bundan vergilerden dolayı bir ton para veriyoruz birde kendimizi o araçların içinde kral sanıyoruz..
üstelik gene 1 tl lik yakıta ondan bundan vergilerden dolayı 5 tl ye alıyoruz depoyu dolduruyoruz..
sonra arabam 5 litre 6 litre yakıyor diye böbürleniyoruz.. en başda zararın kralına girmişiz hangi ekonomiden bahsediyoruzki..
11 kuruş nedir arkadşa yaa mazotta yakındır 5tl sınırına dayanıcak demekki
hakettik daha fazlası geliyor zaten iyi günlerimiz
of cok sert oldu bu demek ki devami da gelecek
hep bizim yüzümüzden.
Gezi Park'i olaylarinda gosterilen sert tepki akaryakit zamlarinda da gosterilse eminim cok ciddi indirim olur. Ama akaryakita gelen zamlarda hic de duyarli davranmiyoruz. Sesini hicbir kesim yukseltmiyor.
Zamları kesinlikle savunmuyorum ama hem dolar coştu, hem de petrol fiyatları arttı. Kaçınılmaz son :(
neyse yarın benzine araba alırız ya sorun deil!
koyun olana çoban çok, bahanesi de hazır zaten durumun
Sıkıntı büyük.
Depoya zam operasyonu! - En Son Akaryakıt Haberleri - HTEkonomi
Birazdan gidip depoyu doldurayım bari
s13 almayı düşünüyordum ilerde sonra dedim ki daha az yakan bir araç bakayım .1.7 dti düşünmeye başladım sonra motorsikletlere yoğunlaştım geldiğim nokta kron mu, sedona mı, salcano mu ?
benzinin üzerine 17 ağustos depreminde koydukları 1 TL'lik deprem vergisini hala çekmediler. Güya geçici olarak konulmuştu..
Bol bol araba alalım kredi çekelim ohhh vur vur kırbacı vur daha sıkı vur. Zevk alıyoruz bakmayın siz..
12-13 kurus cok fazla :/ gecmis olsun , eylemde yapsak varil artti diyip yapicak bisi yok diyicekler , petrol fiyatlari ve dolar dustugunde diger ulkelerde fiyatlar normale donucek bizde belki 5 kurus indirip 1-2 hafta somra fazlasiyla yine koyarlar
Akıllı bir millet olsak ucuza alırız benzinimizi, bu nedir arkadaş benzin motorin lpg zam zam zam zam zam, 1 hafta kimse benzin almasa bakın ülkede neler oluyor ama nerdeeeee, bizde bu birlik beraberlik en son kurtuluş savaşında oldu sanırım.Kardeşimin bianchi bisikletine binmeye başladım valla