Azicik futboldan anlayan insan anlar maci biraktiklarini hadi o yetmedi ronaldo nun acilamalarini dinlemek bile yeterdi mactan sonra..haddinizi cok iyi biliyordunuz evet
Printable View
Yigit y LOL :D
20 MKE ANKARAGÜCÜ 0-4 FENERBAHÇE A.Ş. 21 Şubat 1993 Turkcell Süper Lig
21 KOCAELİSPOR 2-2 MKE ANKARAGÜCÜ 28 Şubat 1993 Turkcell Süper Lig
22 MKE ANKARAGÜCÜ 0-6 BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 Mart 1993 Turkcell Süper Lig
23 GENÇLERBİRLİĞİ 2-0 MKE ANKARAGÜCÜ 20 Mart 1993 Turkcell Süper Lig
24 MKE ANKARAGÜCÜ 0-5 KARŞIYAKA 4 Nisan 1993 Turkcell Süper Lig
25 KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-0 MKE ANKARAGÜCÜ 11 Nisan 1993 Turkcell Süper Lig
26 MKE ANKARAGÜCÜ 1-0 BAKIRKÖYSPOR 2 Mayıs 1993 Turkcell Süper Lig
27 GAZİANTEPSPOR 1-2 MKE ANKARAGÜCÜ 9 Mayıs 1993 Turkcell Süper Lig
28 MKE ANKARAGÜCÜ 2-1 SARIYER 16 Mayıs 1993 Turkcell Süper Lig
29 TORKU KONYASPOR 2-1 MKE ANKARAGÜCÜ 23 Mayıs 1993 Turkcell Süper Lig
30 MKE ANKARAGÜCÜ 0-8 GALATASARAY A.Ş. 30 Mayıs 1993 Turkcell Süper L
Geçmişi açtığınız için dip not olsun istedim. O sene ankaragücü evinde beşiktaştan 6, Fbden 4 yediğinde şaşırmadınız da, Galatasaraydan 8 yiyince mi şaşırdınız? Hem ardaşık bak 4 6 8. :)
6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde "Hangisini?" diyebilmektir Galatasaraylılık...
sportif olarak haddimizin bildirilmesi, yine sportif olarak değerlendirilir, öyle de olmalı... ama tutmadığın takımın haddinin ne olduğunu da başkaları sorgulamamalı, eskiyi falan değil, 2 hafta önceki konuyu açmak yeterli mi bazılarının haddini bilmesi için? takım sezona iyi başlamadı, CL ye de iyi başlamadı, ama bence hala en iyi kadro ve TD ye sahip, CL ve ligde daha önümüzde çook uzun yol var, sonrasında haddimizi aşmış olmayalım...
İyi ki Casillas sakatlanmış. Yoksa maç 6 - 0 bitebilirdi. Kimse bizim olanı elimizden alamaz.
kötü oynamış olabiliriz fark'da yemiş olabiliriz ama unutmayın ki Türk futbol tarihinin en başarılı takımıyız sizin olmadığınız olamadığınız yerlerdeyiz
hoşuna gitmemiş diyecektin sanırım. :D
o zaman devam edelim :D
sene 92 o zamanlar ben var doçland var orda çalışmak çok çok :P mesajı okuyan bazı
gençler var aramızda o zamanlar doğmamışlar filan ankaragücü 8-0 mış muş iyi güzel
o zaman size bir tarih 12-02-1911 yılında ne olmuş geçmişe gidiyoruz tam gitsin.
UEFA FİFA CAS tarafından tescillenmiş ŞİKE takımları hala Super Lig'de cezasız devam
etmekde TFF bile şuan ŞİKE yapıyor takımlara ceza vermeyerek.
Yarın iş güç var ben yattım bu sefer :P
konu liseliye bağlamış tebrikler
yaşları görmesem harbi ergen derim bir çok posta
yapmayın beyler, konu futbolda şike değil. konu şampiyonlar ligi. iki takım için hem forum adabını bozmayın hem de birbirinizi kırmayın. iki gün önce metin oktay'ın üstün spor ahlakı ve karakterini takdir edenlerin bugün onun tam zıddı karakterde tavır sergilemesi tuhaf...
Artık G.Saray taraftarına "size altı attık" diyince " siz hangisiydiniz?" diye soracaklar :D
abi harbiden bu sitede futbol konuşulmuyor, kocaman adamlar yapılan muhabbetlere bakın ayıptır