Hehe hala diğer takımlara göndermeler devam ediyo 10 yılda bir 6-1 iyi gelmiyo bu ekibe.. Fatih hoca nasıl böyle taktik hata yaptı oda ilginç karşındaki antalya değilki forvete yükleniyon..
drogbanın omzu çıkmış sanırım
Printable View
Hehe hala diğer takımlara göndermeler devam ediyo 10 yılda bir 6-1 iyi gelmiyo bu ekibe.. Fatih hoca nasıl böyle taktik hata yaptı oda ilginç karşındaki antalya değilki forvete yükleniyon..
drogbanın omzu çıkmış sanırım
Milli maçlar hariç, futbol külüpler düzeyinde evrensel bir spor ve endüstridir..Bütün dünyada böyle bu. Discovery Channel bununla ilgili bir belgesel bile yapmıştı.adamlar dünyada çok yere gittiler brezilya,ingiltere,italya,hırvatistan vs. ve ordaki taraftar grupları bizimkilerden çok daha fanatik. silahla maça gidiyorlar.mesela sao paulo fenerle oynasa cruzeio taraftarı gidip stada feneri destekliyor. mesela westham-millwall,marsilya-psg vs.vs. bizde ise işine gelirse milliyetçiliği uygulanıyor. eğer benim tuttuğum takım gs yada başka bir külup yüzünden10-15 milyon euro kaybediyorsa yemişim milliyetçiliğini. zaten örnek olarak verirsek bu gece sahaya çıkan takımın üzerinde düz beyaz forma olsa gs'mi yoksa kamerun milli takımımı anlayamazsın. bütün takım arap :) hangi milliyetçilik..
fb.com/mustipoweR facebook linkim , arkadaşlık isteği gönder bütün zaman tünelinde bi durum yazmışmıyım bak bakalım diger takımlara karşılık. yazık tc kimlik numarası taşıyosun , ama hala yabancı takımı destekliyosun.
Edit : sadece size karşı söylemiyorum bunu (genel konuşuyorum) destekliyenler için..
Laf atma olayı her zaman oluyor ki.
Almanlar, ispanyollar hepsinde denk geldim bu duruma. Olay laf atma değil, bunun seviyesizliği.
Örneğin geçen sene bayern taraftarlarının hemen hemen hepsi, dortmund yenilirse hahahahahahah, yenerse bundesliga için iyidir diyorlardı vs.
Fakat bizim insanımız bunun b*kunu çıkarıyor herşeyde olduğu gibi.
Skor olmuş 0-5 hala deli gibi bağıran taraftar vardı,sanki skor tersiymiş gibi..80'de stadı terkeden taraftarıda suçlamamak gerek,kimse bunu beklemiyordu..Beşiktaşlıyım ama helal olsun o taraftara,Casillas' bile alkışladılar.
Tamam defans anlayışın kıt sürekli ileriyi düşünüyorsunda o topu her kaptırmanda gol olacağını ben bile düşünüyorken senin amacın neydi merak ediyorum F.Terim.
Bende bunu diyorum Olay baska takimi desteklemek degil.Aslinda tam tersi ezeli rakibinin oynadigi takimi desteklemek bu isin rengi.
Benim belirttigim konu Kendisi dalga gecince sorun yok ama onunla dalga gectikleri zaman vay efendim siz hainsiniz nerde milliyetcilik vs vs .
Olani biteni analiz etmektense kolaya kacip isimize geldigi yorumluyoruz
@ Musti PoweR . Yazdiklarimi bir daha oku istersen , anlamadiysan bir daha oku ben genel bir konuya degindim sen su bu o boyle yapiyor demedim.
Ezeli rakibi yenilince dalga gecen ama kendi basina gelince isi milliyetcilige doken bir suru insan var bunu belirttim , cokta basit bi sekilde yazdim .
Nerden cikardin baska takimi destekledigimi bi aciklarsan sevinirim cok merak ettim . Ciddi bi sekilde bi rahatlamaya hava almaya ihtiyacin var bence.
Bu laf banaysa benim yazdiklarimdan anlatmak istediklerimden hic bisi anlamasiniz .
erioador un dediği gibi , kim beşiktaşla 8taş diye dalga geçmedi ? kim fener geçen sene benficada elenince alay etmedi
bu olaylar böyle yapıcak bişey yok , yok biz o kupadayız adamlar iki yıl gidemicek edemicek diye karşılık verildiği sürece devamıda gelir yani
bırakın konuşan konuşsun
Diğer maç 1-1 bitmiş. 2.lik için ümidi kaybetmeden, diğer rakiplere hazırlanmak lazım.
yok yahu sana neden olsun lafım, bu gece özellikle face de ne kadar FB ve BJK li varsa saydırmış birlik olup... eskiden kızdırırdık elbette ama şu an olay kızdırmak falan değil, 2 takım atıldığı ve şikesi tescillendiği için istenmediği Avrupa'da oynayan başka takımları tutmaya başlamış...
eriador bunu demiş doğruda demiş...beşiktas taraftarının bi yazısı
edebiyat yapmasın kimse
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...62297676_n.jpg
suratına sıçılmayacak adamların tuttugu takımın basarısı sayesinde kendisini bir üst sınıfta digerlerinide altta gormesi yüzünden bunlar geliyo başımıza , halbuki adama türkçe soru sorsan cevap veremiyor konuşmayı bilmiyor.
sevdıgım bı kardesım yazmıs....
Geçmiş olsun gs li arkadaşlar, kötü bir skor, kötü oyun. gs yi hiç sevmem ama bir Türk takımının mücadelesi olarak izledim maçı. Bu büyüklük havalarından kurtulması lazım gs futbolcularının teknik heyetin vede taraftarının. Futbolun adaleti acımaz keser bileti. Özellikle sosyal medyada maç öncesi felaket rüzgar yapan gs li arkadaşlar şimdi niye kuş börtü böcek mp3 cd film oyun program paylaşıyor?? Kazansaydınız böylemi yapacaktınız??? Sabahlara kadar paylaşımın dibine vuracaktınız. Her takımın iyi günü kötü günü var. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı gibi olamayacaksınız.. Bırakın şimdi gs liler temcit pilavı gibi eski konularla Fenerbahçe'lilere Beşiktaş'lılara saldırmayı da ya takımınızı tutun yada susun ;)