Malagadan geldi
Son golde 5 tane adam bombos ya ne kdr sacma durum
Printable View
ulan gozunu elledgımın hakemı gozunun onunde engıne faul yapıyorlar okzuun tirene baktgı gıbı bakıyon bızım maclara hem yavsak hakemler denk gelıyor.
Takim 2. yari hic yok bu nedir ya
2 yarı daha iyi futbol olsa reali alırdık ama bu futbolla hiç bişey olmaz bıraktılar drogba olmayınca resmen gsinşallah kötü bir sürece girmez
Geçen sene oynanan maçtaki ruh hiç olmadı maçta. Ne zaman ilk golü yedi o zaman dağılma başladı
No comment. Dİyecek hiç bir şey kalmadı bu maç için :/
Yuh amk ya
Şşşş bjk'den rekoru alin bari :D
fatih terim sakın duruyor enerjısını soyunma odasına bırakıyo
3 dene atsalar gen ıyıdı 5 ne mk ya harbıdne yuh .s.
Savunmanın ortası çökmüş durumda 2 pas yapabilen yok, havadan gelen bütün topları real li futbolcular aldı,bu oyuna bu skor çok normal :(
çok sinirliyim güleyimmi aglayayımmı bilemedim ama aklıma nedense bu video geldi Yılmaz Vural "Bize tecavüz ettiler" - YouTube
bu şecu mudur herne boksa adama ısınamadım gitti semih neden oynamaz arkadas enginle maçamı çıkılır hangi birini sayalım
6 alttılar mk yav
1-6 maç sonucu
Vay be türk takımlarına oluyo 4*5 yılda bir, alıştık 99 chelsea, 08 arsenal lıverpol, vs
MAç bitti hala gol yiyoruz amk(spor gazetesi)
Ben viskiyi açtım, varsa efkarlı renktaş bekliyorum. :)
Fatih Terim'in milli takıma gidiş hazırlıkları bunlar beraberlikler ve bu yenilgi.. ;)
galatasaray bu gruptan cıkar hemde baya rahat cıkar juventusun oyunu pek içler acısı değilmiş
6 nedir ya engin nedir arkadaş.
ilk yarıda oynanan futbola laf yok
2. yarıdaki futbol için sizin oynıcağınız topun amk
Allah tan umut golü attı, 0-6 biteydi daha büyük sıkıntıydı :)
wayy a.m.k gazetesi darlandım la koca takım 6 yermi laaa
2. Yari boyle bir oyun yok noldu devre arasi amk hersey drogbami yani
dağıldık! Terim birbirine yabancı 4 kişiyle defans kurdu ve maalesef dağıldık... kalanlara bakacağız artık...
Bulduğunu atmazsan olacağı bu. Deli oldum ya şu burak ısrarı nedir anlamadım amk. Umut verdi cevabını. Madem ilk yarıya hızlı başlayacaksın niye hızlı adamlarını golleri yiyip dumur olduktan sonra sokuyorsun. Bruma, Amrabat, Drogba, Umut başlasaydı sonuç farklı olurdu demek istemiyorum hiç sevmem şu olsaydı bu olsaydı muhabbetlerini ama maç kopmadan önce gayette iyi götürüyorlardı. Futbol böyle 2 defans hatasından gol maçın kırılma anları oldu. Neyse inşallah gerekli dersleri alırlar, gruptan çıkma ümidim hala tam.
Drogba gitti film bitti maçta.
Ilk yarı ile ikinci yarı alakasız
Açıkları cozduler devre arası ikinci yarı gerekeni yaptilar
İmparator izledi sadece
Umut la başlamalıydı adam formda
ligte bişey yok ş liginde yok nerde oynayacak bu yav.aklar
Drogba ciktiginda Umut'un girmesi.lazimdi. Bruma kisa surede bile iyi isler yapacaginin sinyalini verdi. Ben olsam enginle baslamazdim
enginin yerine amrabat buragın yerinede umutla başlaması lazımdı..
türkiye maçında 3 tane atan umut varken hala burak ısrarı nedir arkadaş anlamıyorum.
ders almıştır umarım imparator.
Adam milli maç olsun oynadığı diğer maçlar olsun resmen forma benim hakkım diyor yok arkadaş.
Lazio'ya satıp kurtulacaklardı bu yaştan sonra daha da bir şey olmaz Burak tan.
Bruma son girdiği pozisyonu gol yapsa değeri 2 misli olurdu :) şut yakışmadı.
Barcelona bile real madride savunma yapıyorsa, bir zahmet sen de ona göre bi kadroyla çık. Engin'in yerine defansif bir oyuncu ve defansta semihle başlasa çok farklı olurdu.
bizde drogba yoksa onlarda da casillas çıktı.
bahaneye gerek yok.
ilk 15 dk oynuyoruz. ilk golü biz yiyoruz. sonrasında dağılıyoruz.
ikinci yarı başlarında soyunma odasının gazıyla atarsak çeviriyoruz.
bugünkü gibi olursa da sonuç böyle oluyor.
Bence taraftar da hata. Ne yani gol atamayıp, pozisyon kaçırıp, gol yiyince GS li olunmuyor mu. Oturacak olan değil destek olacak olan gitsin arkadaş. Sahayı 80 de boşaltmalar falan. Yahu sanki oyun fiyasko, ilk yarı çatır çatır oynadı bizimkiler. O stada 80. dk da sırtımı dönüp çıkıp da hala Gs liyim demeye utanırım yahu.
Gerçekçi olamıyoruz balık burcu insanı gibi hayaller peşinde gazla kürekle gidiyoruz... Umut mamut ümit le olmaz bu iş kökten para vermiycen bu yşaklara.. Sallandırcan egolarla 800 milyar aylıkla olmaz bu iş alıveririler ifadeni..
real madridin karşısına savunma özelliği olmayan 6 futbolcuyla çıkarsan sonuç böyle olur