Eyw bro cok tsk ettim
Printable View
Eyw bro cok tsk ettim
Fenerbahçeli olarak yapılacak olan kareografiyi merak ediyorum.. Söylenene göre Avrupa'da ses getirecek bi görsel şov olacakmış..
ve kareografimiz yayınlandı star tv yi aramamız işe yaramış :)
Geçen sene bizim maçta açtıkları kareografi bundan çok daha iddaalıydı..
Acikcasi benim icinde dag fare dogurdu yazicaktim ama ortami germek istemedim , neyse umarim kazaniriz
son atak cok iyidi Drogbanin pasi sonraki kornedeki kafa gol olmaliydi azik oldu .
melonun şutu güzeldi
aynen son atak cok ıyıdı
gs 4 posızyon bulmus gol atamadı real 1.5 posızyon bulmus golu attı s.s
bizim turk takimlarinin klasik hastaligi cok basit goller yiyoruz ... yazik oldu oyuna neyse daha bitmedi
Yine ayni seneryo antalya macinda okadar pozisyona girdik atamadik bugunde oyle oldu
Yazık oluyor... O kadar pozisyon(GS) varken. Ancak maç kısır geçiyor gibi. Hala iki takım da birbirini tanımaya çalışıyor gibi geliyor bana..
Bu arada yaptığınız tezahüratlar da çok yaratıcıymış he.. ;)
ulan o kadar tek kale oyna adamlar gelsin golü atsın hıammına ya
Olmayınca olmuyo arkadaş
Tipine soktuğumun pepesi sakatladı drogbayıda şerrefsiz
RM'de bariz 10 numara eksikliği hissediliyor. Mesut maestroydu orta sahada. Şimdi oyunu ileri itecek adamları yok. CR9'da hiçbişey yok. Ayrıca 2.yarı ben olsam Pepe'nin üzerine oynarım. Sarı karttan sonra bildiğin saatli bomba..
Golden önce müthiş pres yapan takım golden sonra kurudu kaldı resmen...
Taraftara diyecek hiç bir şey yok zaten. Golden sonra çekirdek çitlense duyulacaktı statta. Nerede yuhlamalar dikkat dağıtmalar vs??? Ayıptır ya..
Bu pepe nekadar kani bozuk bir adamdir yahu her maci olay messi yerdeyken eline basmasi geliyor devamli gozumun onune
2.inci yari iyi mac olucak bence
Kopenhag 1 Juventus 0 ilk yarı sonucu..
2. Yarinin baslarinda bir gol atarsak cok iyi olur
Drogba yok 2. yarıda...
Drogba nin olmayisi kotu oldu
1 kismi tamam, 2 tane attik mi tahminim tuttu demektir
Burak- Umut degisikligi gerekmezmi daha etkili olurmu acaba
Burak bunları atamıcakda ne atıcak
hay burak kafana yaww :(
2 oldu.......
2. Pozisyon 2.gol amk
Atamayana atarlar
Atamazsan atarlar işte adamlar bikere geliyo bos donmuyolar bu goll kotu oldu seyircinin destek vermesi lazim
Abi ben çıldıracam burada. Bu nasıl taraftar???:ofk::ofk::ofk:
3 Oldu :-(
Tecavuz etmeye basladilar hayret arkadas taraftar uyuyor takim beceriksiz
Bu isco hangi takimdan gelmis ? Mesutun yerini bu takimda alamaz ama degisik bi adam gibime geldi.galatasaray cok kolay gol yiyor cozum bulunmassa saha icinde 5lik olur bu mac soliyim
4 olduuu ya laa
Aga noluyo ya...
Bu ..... Hakeer hep bizemi denk geliyor arkadas bize aninda kart reale yok 4te geldi hay ..
Takım dağıldı abi yaa