Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.
Printable View
Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.
hehehehe :D
Yolluyorum şimdi pm'le, iş bilgisayarı olduğu için biraz aramam gerekebilir ;)
tmmdır...dediim gibi gördüüm anda takip eder yerini örenir ve bildiririm Kürşat abiye...
Mustafa-u Arkadaşım Boşuna Gerilmişsin. Ben Ne Yapacağımı Bilen Bir Insanım. Tanışınca Anlarsın. Antalya Kemerde Mekanımız Var Zaten Temmuzda 2-3 Günlüğüne Gelicem Davet Ederim Seni De Tanışırız. Sorun Zaten Elimde Plakası Olmaması. Plakası Olsa Jandarma Alacak Arkadaşı. Stopları Mavi Falan Değildi Hatırladığım Kadarıyla. Sadece 07 Sini Hatırlıyorum. Koyu Renk Olduğunu Ve Vatandaşın Yüzünü Hatırlıyorum. Beni Takip Ettiğini Farketseydim Yolda Zaten Durdururdum. Evin önünde Parketmek Için Beklerken Yanıma Geldi O Esnada Farkettim. Durdurmaya çalıştım Kaçtı . Seyirin önünde Tekrar Yakaladım Ama Geri Geri Gidiyodum Yine Kaçtı. Epey Korna çaldım Dur Diye Bağırdım.
Araç rengini tam hatırlamasamda İncek liva nın önünde hafta sonları duran, krom jantlı bir 07 plakalı 407 görüyordum. Aynı araçmıdır?
Ümitköy değil fakat Beysukent tarafındayım. Görürsem takılırım peşine bizde öğreniriz nerede oturduğunu :)
bir gece ansızın gelebiliriiim ;)
artık adam buraya yazıosa bıle plaka benım dıyemeyecek :D
herke 07 plaka 407 arıo :D
Kürşat abi walla benim bildiğim ve bizim oralarda dolanan bi Peugeot 407 07 plakalı bi araç var ama daha öncede yazdıım gibi böle stop lambaları mavimsi,koyu renkli bi araç.Görüorum akşm üzerleri Galeria vs. çevresinde.Yine görürsem abi hem plakayı alırım hemde yerini örenirim.Sanada Kingpinden ulaşırım.Benden pek kaçmaz abi.Tkrar geçmiş olsun!
Bu Yolda Taciz Meselesi Gerçekten çok Can Sıkıcı. Sanki Enzo Altımızdaki. Neyine Bu Kadar Hararetleniyor Insanlar Anlamıyorum. Zaten çok Sık Başıma Geliyor. Ben Zaten Mümkün Mertebe Görmezden Gelip Uzaklaşmaya çalışıyorum. Buna Da Basgit Işine Dedim Gazladım Gittim. Ne Küfür Ne Başka Birşey. Ufak Tefek Meseleleri Büyütmek, Genç Insanları Belaya Sarmak Zaten Olacak Iş Değil. Gören Kişilerden De Tek Beklentim Plakası. Başka Hiçbirşeye Gerek Yok. Antalyalı Arkadaşları Yaklaşımı Beni üzdü. Plaka 07 Diye Böyle Yapılmaz. Plakanın Neresi Olduğu önemli Değil. önemli Olan Yapılan Terbiyesizlik. Ister Mardin Ister Kars Plakalı Olsun Farketmemeli. Internet Sitesi Forumundan Arayıp, Adam Kaldıracak Kadar Toy Değilim. ümitköy/çayyolu çevresindeki Arkadaşlar Gözlerini Biraz Açık Tutabilirlerse çok Mutlu Olucam.
Görürsek plakasını alır bildiririz buradan.
Aracın rengide sanrım bu:
http://image2.sahibinden.com/photos/...93_rcd8275.JPG
ole jantlı falan deıl grı yada su peugeotun garıp bı mavısı var o renkte bır arac.
yav arkadaşlar gerçektende çok ayıp ediyorsunuz. ben buraya ne için yazdım??? toplu olarak ümitköy/çayyolu/konutkent/beysukent çevresindeki bu araca denk gelen olursa plakasını alsın bana bildirsin... bu kadar... tanıdığım tanımadığım insanlara toplu olarak ulaşmamı sağlayan bir yol bu sadece. olaya niye cinayet süsü veriyorsunuz........ayıp yav...
deathofacar arkadaşım...
öncelikle gerçek adını tam bilmiyorum ama antalya gelince mutlaka beklerim ..elbette tanışır sohbet ederiz...oturduğum yer belki antalya ama ankaralıyım... ;)
gerilme konusuna gelince..
07 plakalı arkadaşın ( şimdilik arkadaş diyorum aslında başka birşey demek lazım ama ) yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..
fakat sizin bu tarz konu açıp asacak kesecekmiş gibi yazmanız ( konuyu kısaca belirtseydiniz bu kadar uzamayabilirdi ) cezayı kendiniz kesecekmiş gibi davranmanız bazı arkadaşlarında bu tarz cevapları bana yanlış geldi..
hiçbir konuda ne plaka ayrımı ne memleket ve din nede dil ayrımı yapmadım yapanlarada engel olmaya çalışırım..kimileri yaşımın 34 olmasına saygısıdan birşey demek istemedi veya geri çekildi saygı yaş ile değil fikir ve düşünceye alakalı olmalı.. çoğunuz yaş olarak benden ufaksınız ama aradaki yaş farkını hiçbir zaman kendi lehime kullanmadım kullandırtmam her zaman için doğru fikir ve düşünceden yanayım benim için önemli olan bu.....
tüm bunların forum ortamında yazılıp çizilmesi yanlış...daha öncede yazdığım gibi yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım..
ben forum ortamında bu tarz yazıların yazılmaması taraftarıyım..bunlar suç teşkil eder...benim uyarım bu yöndeydi...
hah mustafa abi ya bak koydun noktayı:D