koyu renkli kısımda geçen düşüncelerinle ilgili tek bir kelimemi örnek olarak verirsen çok sevinirim. adım kürşad.
Printable View
amma çok kraldan çok kralcı var şu memlekette yaw, adam sormuş şu aracı tanıyormusun tanımıyormusun diye. derdinide anlatmış sırf mesaj yazmak için mesaj yazmanın mantığı nedir yani???
aynı olay herkesin başına gelebilir. bakalım aynı durumda kürşatın verdiği tepkiyimi verirsiniz yoksa genişmi olurdunuz...
kürşad...
senin birebir belirterek üstüne basarak yazman gerekmez..yazındaki anlam oraya varıyor veya ben öyle anladım..
ama ilk mesajında yazdıklarını sadece ben değil daha ilk sayfada yazan çoğu kişi o yönde anladığı için verdikleri cevapları bir daha okumanı rica ediyorum..sen kızgın olduğun için belki o yönde yazmamış olabilirsin ama klavye başında oturanların anlama farklılıkları bu yönde demekki..
amac asıp kesmek olsaydı kursad abı ıle yolun ortasında ındırıp yapacagımızı yapardık...sadece ılgılı mercılere olayı ıletmek ıcın forumdan yardım ıstenmıstır...baska yerlere cekmenın hıc bır anlamı yok...
nedeen bu acıklamyı yapmak zorundaysam???
senin gibi kovboy vari davranmadık hiçdeğilse..
şu genişliğide bi açsana öğrenelim nasıl bişi
hala anlamak istemeyenleriniz var....
elbette kürşad'ın veriği tepkinin aynısını belkide daha fazlasını verirdik..ama bunu forumda uluorta yapmazdık..
plakayı veya aracın bulunduğu yeri pm le / msn yoluyla isterdik..yada sessiz sedasız kovboyculukla bu işi kendimiz çözerdik..
Konu acık ve net Uzatmanın manası yok.
Mustafa-u kursat abinin anlatmak ıstedıgını anlamıs ancak oda bu sekıl agresif tavırla yazılmıs GİBİ algılanıyor ılerde basınıza dert olmasın demek istemis.
Uzamasın Amacından Sapmasın Diyorum Bir Kez daha
Konu aslında Ümitköy de oturanları ilgilendiren bir konu kimseye akıl vermek olmaz ümitköyde oturanlar aracı görür ilgili kişiye bildirir bukadar uzatmanın dışardan karışılmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
konu ıcersınde benden kaynaklanan bı yanlıs anlasılma var mesajlar senna arkadas tarafından sılındı ben sakayla karısık bısey yazmıstım o yuzden bu kadar uzadı sanırım o yuzden butun techturkey uyelerınden ozur dılıyorum olayın bu kadar uzamasını ıstemezdım anladıgım kadarıyla kursat abıye abı demesınden dolayı buyugum oldugundan saygım sonsuz butun forum uyelerınede gecerlı benden buyuk olanada olmayanada olay ıcerısınde asarım keserım gıbı bır sey gecmıyor sadece benım yazdıgım bı sakanın yanlıs anlasılması bu kursat abı aracın sadece plakasını arıyor sanırım aramasının nedenıde sıkayette bulunmak ıstemesı sanırım polıse weyada jandarmaya olayın benden dolayı uzadıgını sanarak uzerıme alıyorum we herkezden OZUR DILIYORUM
Ya Varya Ayarım Kaçtı şimdi. Bak Mustafa Kardeş. Ben Kim Benimle Aynı Yerde Oturur Oturmaz Bilmem. Burdan Genele Yazdım Ki Tanımadığım Insanlarda Yardımcı Olsun. Buseni Niye Bu Kadar Gerdi Ben Anlamadım. Senmisin Yoksa Aradığım Kişi. Ben De Senin Bu Yazdıklarından Bu Anlamı çıkardım şimdi. Ben Nereye Yazarım Yazmam Kimseyi De Ilgilendirmez. şurdan ömrü Hayatımda Bi Kere Bi Yardım Isteim Içine Sıçtınız. 50 Kere Ayıp Bu Yaptığınız Dedim Hala Devam Ediyosunuz. Ayıp Ne Demek Ki Onu Bilmiyosunuz. Yorum Yapma Kardeşim. Suçsa Cezasa Bana... Sen Kendin Nasıl Ararsan Ne Yaparsan Yap . Kendi Aklını Kendine Sakla. Kovboyculuğu Bilmemneyi Bilmem Ben Kardeşim. Ben Msj. çekmeye Msn Kullanmaya Bilg. Da Yazmaya çizmeye üşenen Bi Adamım. Işim De De ğil Zaten. Sen Sabaha Kadar Peme At Veya öteki şeylerden Yap.
çok gereksiz yere ortamı germişsiniz birde hakaret boyutunda mesajlar yazmıssınız hala daha karı gibi vır vır yazabiliyorsunuz ya pes yani ...
Aklımda abi,konutken ümitköy kızılay esat çankaya oran köroğlu çiğdem mahallesi nerde olduğu fark etmez,plakasını alır sana haber veririm...
indirip sorgusuz sualsiz çökecek halimiz yok...
Plakasını öğrenip Jandarmaya Bildirecem Zaten Jand. Tarife Uyan Aracı Arıyor şu Anda. Tam Plaka Olursa çok Daha Kolay Olacak. Yani Kişi Türk Adaletinin Emin Ellerine Gidecek. Sonunda Kimse ölmeyecek. Ciğeriniz Soğudumu şimdi Biraz. Bana Kimse Akıl öğretmeye Kalkmasın Arkadaş. Işine Baksın. Ben Neyin Derdindeyim Vatandaş Neyin Derdinde.
Konunun Amacı Acıkca Anlasılmıstır Sanırım herkes için.
Bireysel satasmalara donucek yine herzamanki gibi. Bir abimiz Umitkoy civarında oturan arkadaslardan yardım istemis Mesajı alanlar aldıklarını belirttiler. Gereksiz uzamalara Mahal vermemek icin konuyu kitliyorum. Hafta icinde Guncel tutulacaktır.