yanılmıyorsam caddyı satıp yıne aynı sekıl genıs ama bu kez yuruyen bı makınam olsn dıyorsun hem aıle hemde yuruyen bı makına arıyorsan opel zafıra opc ye bı bak guzel cok guzel makınalar hem aıle hem genıs hem saka makınası hem ıyı yuruyo bıde o sınıfta satılabılen bı arac sıkıntılı bı arac degıl
Connecting site...
bu arac benım gozumde war cok sahane bırsey suan kendı aracımı almaya calısıyorum dıe babama satırmadım caddyı kendı aracımı almaya kalkmasaydım kesınlıkle babama sattırıp bu aracı aldırırdımrengıde guzel bıde dızel olsn dıorsan skoda sperb nın b5 kasalarına bak hanı su pasatın cakması olan 2.5tdı 2005 2006 modellerı emsalsız bı arac hemde makam arabası gıbı ucuz yoldan pasata makam aracına bınıorsn resmen ve bı arastırdımda 400 500 bıne kadar anahtar vurmaayanları war bakımını yaptınsa saglam araclar tavsıyelerımı dıkkate al cunku aynı sıkıntıyı bende bı ara yasadım caddy sınıfının en ıyı aracı cogu otomobıle kafa tutabılıyo ne ezılıyo ama nede gecıyo yınede gzl arac satıp bu saydıklarımdan bırıne bınmek ıstedım wazgectım kendı aracımı alıcam o yuzden bızdede war duruyor hala dev.
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)