User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: 30.000 tl 'ye kadar araba ariyorum tavsİyenİz?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arabada hiçbirşey olmadığını garantilesin pazarlık yapmadan gidip alıyım onu burda 34 35 rahat satarım

Yahu zaten temiz olsa, koyar expertiz raporunu da güncel tarihli. İnsanlar gözü kapalı alır o aracı 34 ve üstüne. Neden piyasasının 5-6bin altına araba satsın ki?

At yalanı, seveyim inanı spec.
    Instagram: mutusgarage

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu zaten temiz olsa, koyar expertiz raporunu da güncel tarihli. İnsanlar gözü kapalı alır o aracı 34 ve üstüne. Neden piyasasının 5-6bin altına araba satsın ki?

At yalanı, seveyim inanı spec.
    yok araba alan kardeşimiz daha sağlam bi kazık yememiş yada piyasadan bi ders çıkarmamış ondan öyle dedim
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanılmıyorsam caddyı satıp yıne aynı sekıl genıs ama bu kez yuruyen bı makınam olsn dıyorsun hem aıle hemde yuruyen bı makına arıyorsan opel zafıra opc ye bı bak guzel cok guzel makınalar hem aıle hem genıs hem saka makınası hem ıyı yuruyo bıde o sınıfta satılabılen bı arac sıkıntılı bı arac degıl
    Connecting site...
    bu arac benım gozumde war cok sahane bırsey suan kendı aracımı almaya calısıyorum dıe babama satırmadım caddyı kendı aracımı almaya kalkmasaydım kesınlıkle babama sattırıp bu aracı aldırırdım rengıde guzel bıde dızel olsn dıorsan skoda sperb nın b5 kasalarına bak hanı su pasatın cakması olan 2.5tdı 2005 2006 modellerı emsalsız bı arac hemde makam arabası gıbı ucuz yoldan pasata makam aracına bınıorsn resmen ve bı arastırdımda 400 500 bıne kadar anahtar vurmaayanları war bakımını yaptınsa saglam araclar tavsıyelerımı dıkkate al cunku aynı sıkıntıyı bende bı ara yasadım caddy sınıfının en ıyı aracı cogu otomobıle kafa tutabılıyo ne ezılıyo ama nede gecıyo yınede gzl arac satıp bu saydıklarımdan bırıne bınmek ıstedım wazgectım kendı aracımı alıcam o yuzden bızdede war duruyor hala dev.
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 bin daha koy al benim araci hemide yazilimli bugun turboyada bakim yaptik masrafsiz yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)