R53 mini gp oneririm..verdigi keyif cok farkli olacaktir..corsa opc de iyi tercih tabiki..ama ben olsam gp alirim orasi ayri![]()
R53 mini gp oneririm..verdigi keyif cok farkli olacaktir..corsa opc de iyi tercih tabiki..ama ben olsam gp alirim orasi ayri![]()
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Vaybe polo cupra ayağa düşmüş
Biz apaçiyiz o zamanBirde yanına keyif merso aldım iyice kıro oldum
Güzel yorum oldu.
Nedense bu arabalar fiyat ve performans bakımından ucuz bir araç. Doğuş tahhüt etmeseydi 60 dan aşağı piyasada polo olmazdı.
Arkadaşın yerinde olsam cooper alırdım. Arkama bile bakmazdım.
Kerem guzel yazmis koyucak pek bisey yok ama ben sene 2014 olup senin bu konuyu yine acicagina eminim Ceyhun sen bu kararsizlikla o clk yi satamicaksin yerine bise alamicaksin en kotu karar kararsizliktan iyi![]()
3 ay oldu ibiza cupra alalı çok memnunum yürürü görüntüsü donanımı yakıt tasarufu bence çok iyi tavsiye ederim bu 47 bin civarına geliyor metalik renkli. Polo Gti düşünürsen aynı donanım 54 bin civarına geliyor bende cok araştırdım güzel araçlar
ayağa düştü derken heryerde herkezde görülebilecek bir araç yani piyasada çok var demek istedm. yanlış anlaşılmasın
mini fiyat olarak çok uçuk kalıyo diğer seçeneklerin yanında cooper s 75.000 tl john cooper works 85 bin tl corsa opc çok şık duruyo ama o paralarda seçenekler kafa karıştırıyo![]()
SM PERFORMANCE
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Abi ben de bi sıralama yaptım kendimce;
1. Opc
2. Mcs
3. Cupra
4. Gti
Opc'yi arabadan anlayan adam anlar, gerisi opel işte ya da corsa işte diye tepki verirler ama bunun ne önemi var ki?
Şaka makinası olur düşüncesindeyim.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Arkadaşlar merhabalar tekrardan keremin de yardımlarıyla mini de karar kıldım . İnşallah yakında ekranlı 2012 model 10000 km de kırmızı siyah bir araçla konusunu açacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)