AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
2001 model..
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Tek kare foto buldum. Oda bu Stoplar derhal değişmeli, çok emanet duruyor
stop almayı düşünürseniz elimde 206 dan çıkma ledli stop var
C!N Nickli Üyeden Alıntı Stoplar derhal değişmeli, çok emanet duruyor orjinalliği bozulmasın diye değiştirmiyoruz Askerdeyim şu an. Döndüğümde Allah kısmet ederse komple kaporta boya ile birlikte yeni bir ön tampon yeni farlar, stoplar ve yazılar gelecek. 1.5 2 sene sonra güncel foto paylaşırım. Tabi biri elimden gelip bunuda almazsa
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı stop almayı düşünürseniz elimde 206 dan çıkma ledli stop var İlgin için teşekkürler. Şu an için bir alım düşünmüyorum. Zamanı var diyeyim. Zamanı geldiğindede siyahlı değilde komple kırmızılı olanlardan yada 206+ stoplarından düşünüyorum.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Ne kadar beni üzsede en sevdiğim aracımdı
Baps.
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı orjinalliği bozulmasın diye değiştirmiyoruz 1.5 2 sene sonra güncel foto paylaşırım. Orjinallik mi Arka görünüm 2004 ve sonrası, stoplar 2003 ve öncesi Takıntılı mıyım ne Ayrıca hiç zannetmiyorum 1,5 2 sene sende kalacağını bunun, yalnız askerlik dolayısıyla elinde en uzun kalan aracın olabilir
Tüm araçlara maşallah fakat şu konu başlığını ne olur düzeltin can çekişiyor.
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı Ne kadar beni üzsede en sevdiğim aracımdı aracınızı bende çok beğeniyordum ne kadara sattınız sorması ayıp
/// PEUGEOT SPORT Undertaker PSA Brothers
bu da benden olsun
@vtspower abi merhaba seninle beraber şaşmaza kadar arkalı önlü gitmiştik bizde mazda pickup vardı arabana hayran kalmıştım forumdan oldugunu bılsem atlardım arabana
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı @vtspower abi merhaba seninle beraber şaşmaza kadar arkalı önlü gitmiştik bizde mazda pickup vardı arabana hayran kalmıştım forumdan oldugunu bılsem atlardım arabana Eywallah kardeşim teşekkürler. Olabildiğince orj korumaya çalışıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları