Fc nin tek problemi motor değilTürkiye de herhangibir yedek parçasını bulamazsınız.
belçikadan her parçası 4 gün içinde geliyormuş ankarada bi servis ismi sölediler yazmıştım ismini arabamda kaldı dediğim gibi drag yada rolling amacı ile bi araç yapmıycam şuanlık günlük kullanım için istiyorum biraz daha bilgiye ihtiyacım var![]()
Mustafa Kemal Atatürk
rotary rebuild - YouTube
buradan bakarsan abi adamlar evlerinde rebuild yapıyor sayısız videosu var..
RESPECT YOUR ELDERS
toplama ile ilgili bir problemin yok ise istanbul / bjk'de bir ustanın elinde var.
ama araba tuğla üstünde içinde çakma bi ford motor var.
3 bin tl istiyor git konuş al proje yap.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
onceden yazılmıs yazıları okudum vede prosedur muhabbetı her arabada var standart arabalardada yada turbolu araclardada bu muhabbet var parcaları zorlamadan rolantıde motorun karterındekı yagın her çalışan parçaya ulasması amaclıdur baska bı amacı yok ısterse 4 rotarlı motor olsun isterse v12 motor olsun arac çalışır çalısmaz gaz pedalına abanıp gıtmek her arabada sıkıntı yaratır uzun vadede. yani en azından ben lısede derlerde böle ögrenmıştım.
rotarlı motorlar hakkındakı benım bıldıklarım sunlar belkı yanlısım vardır duzeltırsenız sevınırım
rotorlu motorların sıkıstırma basıncı standart araclara gore yuksek oldugu ıcın ve krangın bi turu hatırladıgım kadarıyla 270derecelık bı acı oldugundan dolayı daha ust devırlere daha cabuk cıkabılıyor bundann dolayı yakıt sarfıyatı artabılıyor ve surtunme katsayısı konusuna gelıncebu konuda pek bılgım yok ama tahmınımce rotarlılarda surtunme kat sayısı daha azdır zaten segman kullanılamadıgından dolayı bı sureden sonra kompresyon kacagı ıle yakılanyakıttan tam randıman alınamıyor dıye bılıyorum. eksıklerımı duzeltırsenız sevınırım.
bir belgeserde 40lt formula bır yakıtını 2.4lt v10 motoru sadece 5.5km goturebıldıgını gormustum gerısını sıs hesaplayın
ıns ıstedıgınız gıbı bır arac bulursunuz ıyı forumlar![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
güncel bilgi istiyorum bu işe girilmezmi araba elimizdemi patlar tecrübeli arkdslardan yardım ıstyrm![]()
Mustafa Kemal Atatürk
evet fiyatları çpk düşük zaten o yüzdende yöneldim biraz zaten yapılı bi fc türkiyede görmedim ama şeytan dürtüyor işte![]()
Mustafa Kemal Atatürk
anlasildi fantezi arayana kapimiz acik;
Miata alip f20c swaplayabilirsin yapan yok zaten
Experience is what you get when you don't get what you want.
estafurullah yeni değilim araba işinde daha önce ae86 ya niyetlendim vazgeçirdiler mk3 supraya niyetlendim vazgeçirdiler mazda rx7 de ucuz oluşu ve bi arkdsmn belçikadan her parçası geliyor demesi bu kdar ümitlendirdi beni yoksa bu arabanın bi fantezi olduğunu biliyorum![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
araç budur arkadslar dün gidip bi daha baktım aracın içi iyi durumda altında öle çürük çarık yok denecek kadar az
Mustafa Kemal Atatürk
Yedek parçası ayrı bir sıkıntı diğer yönden FC yi yürütmekte kolay değil çok ağır bir araç uçayım kaçayım diyorsan besi sini iyi vermen gerekir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)