abi istediği kadar artsın, şu sol şerit müptelaları olduğu sürece trafik zaten felç oluyor. adam 40-50 yle sol şeritte seyrediyor.
neyse artık kameralara yakın tedirgin olmayız![]()
abi istediği kadar artsın, şu sol şerit müptelaları olduğu sürece trafik zaten felç oluyor. adam 40-50 yle sol şeritte seyrediyor.
neyse artık kameralara yakın tedirgin olmayız![]()
TR - B13
Bu hız uygulamalarını da hiç anlamadım gitti arkadaş, senin araba ile kamyonun veya benim arabanın 90'la gittiği hız aynı mı değil mi şimdi, ya da benim viraja girme rahatlığım ile senin rahatlığın.. Çok saçma geliyo bana hala.radarlara yaklaşırken zaman geçmek nedir bilmiyo
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
İstanbulda kamera kullanmak kaza riskini dağlara taşlara çıkarıyor zaten.Bahçelievler ömür plazanın orda kaç kere kazık fren yapmak zorunda kaldım.Ulan adam zaten 60-65 ile gidiyodu 77 ye kadar izni var.Kamerayı gördümü garantiye aıcak ya kendini yapışıyor frene 30 la geçicek altından.Bi Allahın kuluda anlatmamış ona ortalama hız nedir diye.Bizim insanımıza ters bu işler
yüzde 10'luk kısımla 90 olacak hız sınırı, öyle diyorlardı dün fox tv haberlerde. Benzinide indirdi bunlar hayırdır inşallah.
beyler sabahları sahilden bakırköy yönüne cerrahpaşayı geçtikden sonra z.burnuna gelmeden bi albea duruyo kalddırımda yolda doğru o radar dan ceza gelen oldumu evine?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hız sınırı düştü benzin fiyatı arttı... millet radara girmiyim diye yavaş kullanır oldu.. dolayısıyla benzin tüketimi azaldı... o zaman hadi hız sınırını artıralım benzini düşürelim hızlansınlar, çok yaksınlar mantığı olailbir
bir da mesela anadolu - avrupa geçişinde bi o rampa çıkarken kameralar bar bir da altunuzade girişinde... bunlar anlık mı ölçüyor yoksa hız koridoru mu bilgisi olan var mı ?
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
e-5 90 99 tolerans olursa yeterli olur daha fazlasına gerek yok zaten.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)