kağıthane baya gelişti bi de diğer yazdığın yerlere daha az talep olur bence orayalara yönel![]()
kağıthane baya gelişti bi de diğer yazdığın yerlere daha az talep olur bence orayalara yönel![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
urfada kıra derdım yok ev var ıstanbulda gecım zor alcagımız maas yetmeyebılır ev arkadası sart urfada masrafım yok ondan urfa ıst kararsızım sakaryada bakıcam
kagıthane okullarını yazcam
www.honda-tech.com
abi bence okulla aynı semtte olman gerekmiyor örnegin gungoren izzet unver demişsin okul biraz sıkıntılı hani kavgası gürültüsü ama bağcılarda otur 300-400 en cok 500e ev kiralarsın tramway'lada önünde inersin z.burnu,ataşehir,vs hepsinde bunu yapmanı öneririm tek araçla gidebilceğin semtte daha ucuza otur
kagıthane dekı okullar
ahmet buhan lısesl
gultepe endurstı teknık lıse
alı fuat cebesoy ortaokulu
harmantepe ortaokulu
cengızhan ortaokulu
kagıthane kız teknık lısesı
şehit adem yavuz ortaokulu
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
z.burnunu ben yazdım ama görmemişsin heralde kağıthaneyide başkası yazsın , yazmıyan olursa yazarım![]()
Livestrong
www.honda-tech.com
Gültepe endüstri meslek lisesi
Cengizhan ortaokulu
bu 3üde çok merkezi bir noktada herşey elinin altında Cengizhan içlerinden daha iyi olanı levente daha yakın üst taraflarda
gültepenin yarısı levente yakın ve güzel diğer yarısı biraz çingene mah kısmıdır ama çingene mah dediğimiz yere NEF girdi ve gökdelen yaptı
bekar için bulabileceğin evler 500-800 arası olur ama dediğim gibi merkezdesin
Cengizhan
harmantepe
endüstri meslek sıralaması olur bence hatta endüstri mesleği seçmeyebilirsin öğrencilerden ötürü
tamam endustrı meslegı eledım ozman evet aklımda az cok sekıllendı
gungoren
zeytın burnu
kagıthane yazıcam
atasehır
a.g cıktı bı seye orda resıl olmayak![]()
www.honda-tech.com
gültepe ortabayır taraflarına inmessen cengizhanı bilirim içlerinden okuldan çıkdınmı iki sokak geçdinmi çelik tepedesin etiler,levent 10-15 dakkada araba mesafesi,, metro minübüs otobüsler zebille sapphire hemen elinin altında sapphire ın önünden metroya atladınmı maslak sanayiye 5 dakka taksime 10 dakka .
evide illa okul yakınlarında almana gerek yok bence emniyetevlerde ev arkadaşlı bir ev bulursan kiralar oralarda gayet makul.. emniyet evler dediğim yerde sapphire ile mövenpick in burnunun dimi metro hemen elinin altında..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
tesekkurler darkmoon kafama yattı bu kagıthane araba var arabayı getırcem ıstanbula ama sımdı urfa ve ıst arasında kararsızım
www.honda-tech.com
çevre olarak bi arkadaşın dediği gibi, en altta var en üstte. genel olarak 900-1100 arası güzel yerler bulursun. şabanağa tarafında "öğretmen evi" var.. orası iyi bi yer,, hemen onunde cadde geçiyor,, bahsettiğin okullara yürüyerek en fazla 20 dakka sürer..
17 senelik zburnu maceramızdan snra evlenip bduzune yerleştim. migrosun arkasında acıbadem hastanesinin orda kalıyorum. cevre olarak cok guzel bi yer.. trafik sesi, araba kornası,, bagıran cagıran yok. sessiz kafa dinlencek bi yer... bi keresinde kayınpederden arabayı alıp bizim eve kadar km ölçmüştüm. bdüzü-mecidiyeköy arası tam tamına 38 km.. evet 38km ölçtüm araba ile.. bu şekilde merkeze uzaklığını dusunebilirsin. kiralar ucuz.. kendimden örnek vereyim 3+1 evde oturyom,, 125 m2 evdeyim.. 600 kira 70 aidatım var
sorcagın varsa yardımcı olurum. özellikle zburnu hakkında.
tşk
Rıdvan![]()
gültepe çelik tepe istanbulun en güzel yerlerine yakındır avantajın ordan olur.. toplu taşıma o bölgede çok gelişmiş olduğu için mesafeler çok kısaldı araban varsa çelik tepeden sahile bebeğe hisara iniyim desen gitmen en fazla 10 dakkanı alır normal trafikde..
baltalimanına istinyeye sarıyere iniyim desen gene 5 / 10 dakkada leventin arksından inersin.. taksime eğlenmeye gidicem desen yada beşiktaş sahile inicem desen taksime zaten arabayla hiç girme ordan metro ile 5/10 dakka minübüs beşitaşa en kapalı trafikde 15 dakkada iner.. arabayıda çıkartmassın öyle yerlere giderken oraların avantajı sosyal hayat açısından o olur....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)