Zburnu-merter arasi metrobus bozuldu. Millet su anda yollarda arkadaslar.
Tartismalar buyuyor metrobusu su anda kullanmayin. Bozulmilus biri demin yanindan gectim. 1 saatten asagi acilmaz..
Ridvan![]()
Zburnu-merter arasi metrobus bozuldu. Millet su anda yollarda arkadaslar.
Tartismalar buyuyor metrobusu su anda kullanmayin. Bozulmilus biri demin yanindan gectim. 1 saatten asagi acilmaz..
Ridvan![]()
Merterde indim bakirkoye gelmek uzereyim metrohus yolundan yuruyorum.
Zburnundan snra bduUne dofgru istikamet acildi gibi.
Ama geride olanlara allah yadim etsin..
Rezillik yemin ediyorum rezillik yaa.. metrobus yolundan bldigin yuruyorum zburnunda en son itis kakis wardi dewam ediyorsa dahada ertelenelir...
Rreziillik tek kelime ile ...
Metrobüs zaten asrın icadı.. Düz otobüs ama bariyerli şerit içinde! Biri bozulunca arkasındaki tüm metrobüsler rotar yapmak zorunda..
Bu sabah da sefakoy duraginda metrobusun icine yolcular binerken on iki aksi kirildi sanirim. Veya amortisorleri patlamis da olabilir tam anlayamadim. Ama buyuk bi gurultuyle metrobusun on kismi yere sifir yapisti. Kafadan dip basik civicler gibi
Aynı şekilde b.evlerden okmeydanı perpa duragına gelırken lastık patladıMetrobus soforlerı acaba dus alıyormu tartısması baslar yakında
bu kadarmı cenabetlık olur.
yine hollanda malı uzun olanlarmı bozuldu ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
yüzyılın projesine bu kadar hakaret etmeyin. kul yapısı olur böle şeyler![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yüzyılın icadına şaşırmamak lazım :F
şimdi birde metrobüsü metroya çeviricekler yerin altına alıcaklar o zaman oturur sistem güzel olurda istanbul iptal olur trafik felç ötesi olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
1800lerde yüzyılın icadı metroydu. 2000li yıllardaki yüzyılın icadı metrobüs![]()
metrobüsü yerin altına metro olarak alıcaklar kadir topbaş bunu yeni seçimlerden sonra seçilirse yapılıcak işler içinde anlattı ama öyle bir şey yapmak istanbul trafiğini yapılırken kitlesede uzun vadede metro biterse çok rahatlatır istanbulu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)