rabia diye kendini gösteren grup;
- çeçenistan,
-kosova,
-bosna-hersek,
-mısır,
-suriye,
-libya,
-gürcistan,
kısaca bir çok müslüman ülkeye desteklerini gösterdi! filistine gidenler buradaki gibi ahkam kesip gitmeyenler değil. gemide öldürüldüklerinde bile zatenn yobazlardı deyip köyülemeye başladınız hatta gitmeseydiler diyede alay edildi.
pkk deyip deyip duruyorsunuz ben diyarbakırdaydım! neredeydiniz pek? savaş çıkarsa ben atlar giderim çocuğumu bırakırım diyorsunuz da peki yıllarca savaş yok muydu?
yüksekovada askerlik yapanlara sordunuz mu neler yaşadınız diye?
askerlei helikopter üzerimize düşerde kurtuluruz dualarını nasıl yorumluyorsunuz?
pkk istediğini vurduğu taktirde doğuda asker yapanlar neden vur emrini beklemek zorunda kaldılar.
askere gitmemek için hem burada hem kendi çevremde neler neler yaptıklarını çok iyi biliyorum onun için boşuna siyaset yapmanın bir anlamı yok!
ülkem, bayrağım, vatanım, namusum nerede ne zaman bir tehlike oluşturur ise her daim siper olmaya hazırım.
hani ben yobazım ya!
askerde çürük verilmesi gereken bir askerdim ve rapor alıpda evimde yatmadım evraklarım ve şahitlerimde var. komutan sana çürük vericez dediklerinde kabul etmedim. ve bana dediği şuydu seferberlik zamanında gelmemen gerekiyor diye onun için vereceğiz dedinde eğer seferberlik olmuşsa yaşamanın zaten bir anlamı olmaz diye cevaplayıp vatani görevimi bitirdim.
onun için burada boşu boşuna kalp kırıcı veya ispatlar sunarak kimse kimsenin fikrini zihniyetini değiştiremez!