User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
81 sonuçtan 77 ile 81 arası

Konu: 4x4’ler için sefer görev emri

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak konuşmuyorsun burdaki savaş Suriye savaşı olacak olan mudahale Pkk icin seferberlik cıkarsınlar hiç kimse gik demeden gider

şuanki konu suriye burda konuşulan seferberlik emride
    Savaş a 100 bin kişi öldü şu bu diye meraklılar var

Abd Irak a girdiginde 2 milyon kişi öldü
    10 binlerce kadina tecavüz edildi

Afganistani Vietnami saymiyorum bile sadece komşu ülkedeki durumu söylüyorum sana
    Rabia diye aglarken ben Kerkük te öldürülen Türk kardeşlerimize üzülünüp aglanmamasına kızıyorum mesela

Hiç kimse ölmesin şu Dünyada çözümlensin herşey ama gel gelelim Bazi gercekler ortada arkadaşim
    Bu görüntülere rahat bakıp savaş olsun diyorsan da iyi seyirler

Ve acik olan durum BUDUR!

rabia diye kendini gösteren grup;
    - çeçenistan,
    -kosova,
    -bosna-hersek,
    -mısır,
    -suriye,
    -libya,
    -gürcistan,

kısaca bir çok müslüman ülkeye desteklerini gösterdi! filistine gidenler buradaki gibi ahkam kesip gitmeyenler değil. gemide öldürüldüklerinde bile zatenn yobazlardı deyip köyülemeye başladınız hatta gitmeseydiler diyede alay edildi.

pkk deyip deyip duruyorsunuz ben diyarbakırdaydım! neredeydiniz pek? savaş çıkarsa ben atlar giderim çocuğumu bırakırım diyorsunuz da peki yıllarca savaş yok muydu?

yüksekovada askerlik yapanlara sordunuz mu neler yaşadınız diye?
    askerlei helikopter üzerimize düşerde kurtuluruz dualarını nasıl yorumluyorsunuz?

pkk istediğini vurduğu taktirde doğuda asker yapanlar neden vur emrini beklemek zorunda kaldılar.

askere gitmemek için hem burada hem kendi çevremde neler neler yaptıklarını çok iyi biliyorum onun için boşuna siyaset yapmanın bir anlamı yok!

ülkem, bayrağım, vatanım, namusum nerede ne zaman bir tehlike oluşturur ise her daim siper olmaya hazırım.

hani ben yobazım ya!
    askerde çürük verilmesi gereken bir askerdim ve rapor alıpda evimde yatmadım evraklarım ve şahitlerimde var. komutan sana çürük vericez dediklerinde kabul etmedim. ve bana dediği şuydu seferberlik zamanında gelmemen gerekiyor diye onun için vereceğiz dedinde eğer seferberlik olmuşsa yaşamanın zaten bir anlamı olmaz diye cevaplayıp vatani görevimi bitirdim.

onun için burada boşu boşuna kalp kırıcı veya ispatlar sunarak kimse kimsenin fikrini zihniyetini değiştiremez!
    GOT DİESEL&TORK

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizde terör bitsin. Sonra Suriye'ye yardım ederiz.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - çeçenistan,
    -kosova,
    -bosna-hersek,
    -mısır,
    -suriye,
    -libya,
    -gürcistan,

kısaca bir çok müslüman ülkeye desteklerini gösterdi! filistine gidenler buradaki gibi ahkam kesip gitmeyenler değil. gemide öldürüldüklerinde bile zatenn yobazlardı deyip köyülemeye başladınız hatta gitmeseydiler diyede alay edildi.

pkk deyip deyip duruyorsunuz ben diyarbakırdaydım! neredeydiniz pek? savaş çıkarsa ben atlar giderim çocuğumu bırakırım diyorsunuz da peki yıllarca savaş yok muydu?

askerlei helikopter üzerimize düşerde kurtuluruz dualarını nasıl yorumluyorsunuz?

pkk istediğini vurduğu taktirde doğuda asker yapanlar neden vur emrini beklemek zorunda kaldılar.

askere gitmemek için hem burada hem kendi çevremde neler neler yaptıklarını çok iyi biliyorum onun için boşuna siyaset yapmanın bir anlamı yok!

ülkem, bayrağım, vatanım, namusum nerede ne zaman bir tehlike oluşturur ise her daim siper olmaya hazırım.

hani ben yobazım ya!
    askerde çürük verilmesi gereken bir askerdim ve rapor alıpda evimde yatmadım evraklarım ve şahitlerimde var. komutan sana çürük vericez dediklerinde kabul etmedim. ve bana dediği şuydu seferberlik zamanında gelmemen gerekiyor diye onun için vereceğiz dedinde eğer seferberlik olmuşsa yaşamanın zaten bir anlamı olmaz diye cevaplayıp vatani görevimi bitirdim.

onun için burada boşu boşuna kalp kırıcı veya ispatlar sunarak kimse kimsenin fikrini zihniyetini değiştiremez!

O zaman senin hemen askere gönüllü yazılmanı bekliyoruz herkesden önce .2. si çürük verilecek kişiye dünya üstünde hiçbir komutan "peki sen askerliğini yap" diyemez.Çünkü sana birşey olursa hayatları yanar.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JosephuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden ANLAMAK istemiyorsunuz ben askeri personelim....
    Bahsettiğiniz kanun 15 16 yıllık kanun..
    TSK'nın kimsenin Jeepine 4X4 üne ihtiyacı yok
    Medyanın abartması gaza getirmesi
    Hangi araba bir Shortlandın bir kirpinin bir yer kobrasının yaptığı işi görür..
    sizin hiç görmediğiniz tahmin bile etmediğiniz ekipmana sahip türk silahlı kuvvetleri
    Lütfen kendinizi böyle şeyler için yormayın merak etmeyin kimsenin milyarlık jeepleri yada araçları alınıp kullanılmayacak o yuzden rahatınıza bakın..
    Amac sadece milletin kafasına bu fikri yerleştirmeye çalışmak savas cıkacakmıs hissi vermek bence bu oyuna gelmeyin derim..
    İYİ SEYİRLER....
    Aynen katılıyorum, çok şükür o kadar düşmedi ordu..
    Tango-1 never dies.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - çeçenistan,
    -kosova,
    -bosna-hersek,
    -mısır,
    -suriye,
    -libya,
    -gürcistan,

hani ben yobazım ya!

dogu turkistan suriyeden once karisti , kim gundeme alip oraya bir mudahele olmasini savundu ?

filistine giden geminin amacida belliydi , hizmet ettigi kisilerde , Allah rahmet eylesin olenlere , belki haberleri yoktu o gemiye bindiklerinde neye hizmet ediceklerinden .

gemiye saldiri oldu naptik ? ne karsilik verdik madem bu kadar ona buna yardim icin kosan bir milletiz , kendi insanimiz olduruldu ? RTE israile saldiricam dedi de Turk halki mi karsi cikti ?

Israile " hadi lan " dese RTE, 10 dakkikada telefon gelir ABD'den 20 dakikaya kalmaz ozru cakar , ben ole demedim der .

davosta " one minute " demek kolaydi , gemide olenlerin ardindan misilleme yapacak guc yokmuydu acaba elinde ?

Siyonizme hizmet eden bir Basbakanimiz var bunu kabullenin yada kabullenmeyin .

Mesele yobaz - ataturkcu fln degil , kutuplastirilmak bizim genlerimizde var . mesele okumamak gormemek inanmamak , din ustunden somurulmek .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)