hepsini denedim çekecek türlerinin hepsi bildiğin zımpara siyah araçda test edildi onaylandı.
hepsini denedim çekecek türlerinin hepsi bildiğin zımpara siyah araçda test edildi onaylandı.
ben sadece mikro fiber bez kullanıyorum. yıkama esnasında da kurulama esnasında da mikro fiber bezlerle yapıyorum. benzincilerde çift taraflı dikilmiş kalın mikro fiberler var. bolca alın. ne fırca ne süngere gerek var. 20tane falan vardır sanırım bende. her yıkamada 5tane falan kullanıyorum.
en güzeli elle gölgede kurulamak
İki kova alıyorsun. Birine sampuanli karışım hazırlayıp digerine sadece su koyuyorsun. Her sampuanli karışıma daldirip aracı sabunladiktan sonra bezi icinde su bulunan kovaya daldirip sıkıyorsun. Böylece arac tas kum vb taneciklerle olabildiğince az temas edip daha az çiziliyor. Kovaların dibinde grit guard olursa kaymakli kadayıf olur
Edit: Son günlerde kıl payı geç kalır oldum![]()
olm yeminle labratuarı olan arkadaşlarım var benim bu araba yıkama olaylarında kendimi onların yanında taş devrinden kalma adam gibi hissediyorum arabama karşı![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Çekçek, fırça, sünger, güderi, atlet, don, thsirt ...hepsi çizer.
Mikrofiber bezin üzerindeki etiket bile çizer.
sonaxta bile silikon cek cek kullaniyorlarya ne diyim parasiyla bile duzgun yikayan yer kalmadi Ankarada...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)